Twój sprzęt: Fiat Ducato Burstner T607 2,8JTD
Nazwa załogi: Milusie Pomógł: 25 razy Dołączył: 02 Gru 2007 Piwa: 195/153 Skąd: Gliwice w przelocie
Wysłany: 2025-04-06, 12:21
Co prawda od kiedy osiedli w Portugalii przestali być moimi ulubionymi vanlifersami ale pokazują coś ciekawego .....i nie dla tego ,że z Gliwic https://www.youtube.com/watch?v=ax3UrpzvqYQ
Jakby co to not my sweet dream
_________________ Norwegofil z wielbłąda tylnogarbnego
Remember to explore . I don't know the way ,but I'll be there soon !!!!
Twój sprzęt: N & B Ismove i Mobilvetta ZEH4 Pomógł: 12 razy Dołączył: 17 Cze 2013 Piwa: 510/30 Skąd: Małopolska
Wysłany: 2025-04-06, 14:00
SlawekEwa napisał/a:
joko napisał/a:
Dla mnie Anitka
oj Kuba , Anitka " number one" ?
Oj Sławku, skąd te sugestie ? Przecież z powodzeniem mogła by być moją córką ....... a Twoją wnuczką
Oglądamy ich z żoną od jakiegoś czasu (jesteśmy obecnie przy odcinkach w okolicach nr.250) i od początku jak na Nich trafiliśmy natychmiast nam "przypasowali" i to pomimo dużej różnicy pokoleniowej.
Mają obydwoje to coś co jest w przypadku youtuba chyba najważniejsze czyli osobowość ,sposób bycia i taki wyczuwalny luz w prowadzeniu kanału, który powoduje że człowiek się nie męczy oglądając.
Po oglądnięciu większości odcinków jakie nakręcone zostały w okresie bodaj chyba 5 lat , widać ciągły progres w samej jakości nagrań, montażu i samych treści i to jest najpewniej powód dla którego radzą sobie dobrze i coraz lepiej , czego o wielu innych vanlife'rach powiedzieć się nie da.
Twój sprzęt: N & B Ismove i Mobilvetta ZEH4 Pomógł: 12 razy Dołączył: 17 Cze 2013 Piwa: 510/30 Skąd: Małopolska
Wysłany: 2025-04-06, 14:17
MILUŚ napisał/a:
Co prawda od kiedy osiedli w Portugalii przestali być moimi ulubionymi vanlifersami
Nie oglądałem ich jak jeszcze byli vanlife'rsami (kiedyś próbowałem , ale nie "zaiskrzyło"), a teraz jak zostali działkowcami to już zupełnie bez sensu.
Oglądnąłem chyba dwa odcinki z "nowego życia" ale tylko dlatego że dotyczyły wizyty Terasfery , którą regularnie oglądam.
Wysłany: 2025-04-06, 22:57
Darson napisał/a:
joko,
Cytat:
najnowszy film mojego "number one
Ten kolega bardzo stonowany, w pozytywnym sensie.
Widać, że nie ma parcia na szkło, jak co niektórzy Youtuberzy.
A Pani ... całkiem całkiem 😃
Kanał założyła i prowadziła Anita, a na początku Tomek był wycofany i był bardziej bohaterem drugiego planu, ale stopniowo nabrał śmiałości i teraz kanał prowadzą już obydwoje
Twój sprzęt: Frankia I 65 SD
Nazwa załogi: Taborygenii, fani Frani. Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Gru 2013 Piwa: 1001/302 Skąd: Opole
Wysłany: 2025-04-07, 07:48
Joko dobrze określił, też mi się podobającą relacje Anity W, że jest na luzie i nie męczy ich oglądanie, innym pozytywnem jest poznawanie miejsc do których prawdopodobnie nie dotrę.
Wiele relacji jest robionych trochę na siłę, bo jak zaczęliśmy to ciągniemy dalej. Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum