Twój sprzęt: MCLOUIS MC4-32
Nazwa załogi: Załoga G. Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Paź 2021 Piwa: 224/173 Skąd: Jaworzno/Oslo
Wysłany: 2025-02-01, 13:59
Po krachu mojego rok temu nie mam żadnego. Gdyby więc ktoś miał na zbyciu, za rozsądne pieniądze, to możemy ponegocjować.
Bo ten z ogłoszenia mi umknął 😟
Twój sprzęt: Zabudowa nie wiem jaka na 508D do remontu Pomógł: 13 razy Dołączył: 18 Paź 2015 Piwa: 94/195 Skąd: Nicelea
Wysłany: 2025-08-05, 09:58
krzlac napisał/a:
Tak dla odgrzania tematu i zachęty do robienia i montażu filmików wstawiam filmik z norweskich wakacji.
.....
Zauważyłem, że zdjęcia ze względu na dużą dostępność (telefon) stały się mniej interesujące.
Filmy, niekoniecznie z drona robią lepsze wrażenie.
tak z ciekawości... w jednym ujęciu na samą wodą naprawdę tak blisko podfrunąłeś, czy to był zoom?
_________________ .
"człowiek uczy się całe życie i głupi umiera" B.K.
.
"Życie jest zbyt poważne, aby traktować je serio" O.W.
.
***Niech kawa Cię obudzi zanim zrobi to rzeczywistość***
Minuta filmu 4K zajmuje ok. 400 MB. Po zmontowaniu usuwam z telefonu filmy składowe wykorzystane w projekcie. Zostawiam tylko gotowy film. W telefonie mam 512 GB pamięci, w komputerze 1 TB. A są jeszcze dyski zewnętrzne, chmury itp. Nie szukaj przeszkód, szukaj możliwości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum