|
|
Mechanik Trójmiasto |
Autor |
Wiadomość |
Maciek Wu
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: PEUGEOT J5 2.5D 1987
|
Wysłany: 2025-08-27, 12:21 Mechanik Trójmiasto
|
|
|
Siema wszystkim Mam pytanie czy może ktoś polecić sprawdzonego mechanika, który zna się na takich zabytkach jak mój Peugeot J5 2,5D z 1987 roku. Przerobiłem dwóch mechaników do tej pory i nie jestem zbytnio zadowolony. Wiem że coraz ciężej znaleźć mechanika który nie musi zerkać w komputer, żeby ogarnąć temat, ale może ktoś się podzieli. Z góry dzięki |
|
|
|
 |
Wyświetl szczegóły |
 |
Mazur
weteran Robert

Twój sprzęt: CI Mizar Garage , Ducato 2.8JTD
Pomógł: 10 razy Dołączył: 13 Kwi 2012 Piwa: 94/120 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 2025-08-27, 14:59
|
|
|
Sugeruję doprecyzować obszar mechaniki, prędzej ktoś odpowie.
To tak jakbyś szukał lekarza, ale czy okulista, dentysta, urolog ? A może weterynarz |
_________________ Podróż tysiąca mil zaczyna się od jednego kroku.
'Lao Tzu' |
|
|
|
 |
Maciek Wu
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: PEUGEOT J5 2.5D 1987
|
Wysłany: 2025-08-27, 17:21
|
|
|
Mazur napisał/a: | Sugeruję doprecyzować obszar mechaniki, prędzej ktoś odpowie. |
Nie mam obecnie konkretnego problemu więc chodzi mi generalnie o ogarniętego mechanika od silnika i ogólnie mechaniki (diesel 2.5D, 1987 r.). Raczej internista niż dentysta Nie elektryk ani blacharz, tylko ktoś kto zna takie stare konstrukcje i nie boi się zajrzeć bez komputera. Masz może kogoś na oku? |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|