|
|
|
Czego to ludzie nie wymyślą |
| Autor |
Wiadomość |
bert
weteran

Twój sprzęt: Iveco 4010 (4x4) Iveco 9016 (4x4) STAR (4x4)
|
Wysłany: 2026-01-21, 15:23
|
|
|
kombatanctwo się budzi... ileż to brudnych i kosmatych myśli budzi się w umysłach, a wszystko to z powodu jednego anonsu z którego żaden nie skorzysta.
"Podziwiam" ilość traconego czasu.
|
_________________ Norbert J. Zbróg
świat w odsłonach różnych
https://jasawa.flog.pl/
Maraton wszystkich odcinków "Sąsiadów" nie jest tak wyniszczający dla mózgu jak to co się od...erdala w tym kraju. Karol Zbróg
 |
|
|
|
 |
Świstak
Kombatant

Twój sprzęt: Milka, Milka2
Nazwa załogi: Świstaki
Pomógł: 14 razy Dołączył: 05 Cze 2009 Piwa: 522/109 Skąd: Legnica

|
Wysłany: 2026-01-21, 15:47
|
|
|
| Darson napisał/a: | Janusszr, | Cytat: | | Sobieski, Napoleon tak lubił | doczekałeś się. Masz o seksie (w domyśle)
Świstak, | Cytat: | | każdy młodzieniec powinien obowiązkowo taką przygodę przeżyć |
Masz na myśli przygodę z ... nieświeżą kajzerką ? |
Przygodę z czymkolwiek. Choćby z chodzeniem.
https://youtube.com/shorts/LaNEgpNTxy8 |
_________________ .
.
"Panie, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies"
Milka - może ją spotkacie?
 |
| |
|
|
|
 |
Świstak
Kombatant

|
Wysłany: 2026-01-21, 15:50
|
|
|
| bert napisał/a: | | ileż to brudnych i kosmatych myśli budzi się w umysłach, a wszystko to z powodu jednego anonsu z którego żaden nie skorzysta. |
I Ty też masz rację!
Niech już się ta zima skończy... Gdy oglądam zdjęcia wykonane przez Twoją żonę Bert, aż mnie świerzbi żeby wreszcie wyjechać. Gdziekolwiek - patrząc na te zdjęcia afrykańska sawanna niczym nie ustępuje naszym łąkom. Może tylko trudniej lwa do góry podwoziem zobaczyć...
Ale się rozmarzyłem....
Kurde, żeby nie było że ja mam kosmate myśli - mówię o zdjęciach które można obejrzeć klikając w link ze stopki Twojego awatara. Najpierw napisałem "zdjęcia Twojej żony", ale gdy to przeczytałem to sam się zastanowiłem co autor miał na myśli. Trzeba uważać co się pisze. Oj trzeba.... |
_________________ .
.
 |
| |
|
|
|
 |
Janusszr
Kombatant
Twój sprzęt: T600 GFLC Siesta
Nazwa załogi: Jola & Janusz
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Wrz 2016 Piwa: 103/101 Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 2026-01-21, 17:18
|
|
|
| Darson napisał/a: | Janusszr, | Cytat: | | Sobieski, Napoleon tak lubił | doczekałeś się. Masz o seksie (w domyśle)
| Fuuuuuu. Pamiętliwy jesteś
Niczego się nie doczekałem, bo to mój własny tekst. A po drugie chodziło mi o to, że zaczyna się temat niewinnie, a kończy sexem |
_________________ Pozdrawiam, Janusz, na drugie mam Wojtek
Marzenia są po to, żeby nigdy nie przestało się chcieć żyć. I po to, żeby o tym przypominały. |
| |
|
|
|
 |
bert
weteran

|
Wysłany: 2026-01-21, 18:02
|
|
|
| Świstak napisał/a: | | bert napisał/a: | | ileż to brudnych i kosmatych myśli budzi się w umysłach, a wszystko to z powodu jednego anonsu z którego żaden nie skorzysta. |
I Ty też masz rację!
Niech już się ta zima skończy... Gdy oglądam zdjęcia wykonane przez Twoją żonę Bert, aż mnie świerzbi żeby wreszcie wyjechać. Gdziekolwiek - patrząc na te zdjęcia afrykańska sawanna niczym nie ustępuje naszym łąkom. Może tylko trudniej lwa do góry podwoziem zobaczyć...
Ale się rozmarzyłem....
Kurde, żeby nie było że ja mam kosmate myśli - mówię o zdjęciach które można obejrzeć klikając w link ze stopki Twojego awatara. Najpierw napisałem "zdjęcia Twojej żony", ale gdy to przeczytałem to sam się zastanowiłem co autor miał na myśli. Trzeba uważać co się pisze. Oj trzeba.... |
Tu masz dużo naszych łąk,
https://njz.pl/STM/?szlaki-caravaning,62
lwów nie ma, ale innego zwirza można dostrzec
|
Maraton wszystkich odcinków "Sąsiadów" nie jest tak wyniszczający dla mózgu jak to co się od...erdala w tym kraju. Karol Zbróg
 |
| |
|
|
|
 |
Świstak
Kombatant

|
Wysłany: 2026-01-21, 18:21
|
|
|
| No! I to jest wypoczynek gdy przed żubrem trzeba się pod autem chować!! Ja do tej pory tylko przed żoną musiałem się chować gdy z asfaltu zjechałem i trzeba było buty ubłocić żeby linkę mężowi pociągnąć.... Taki wiek... |
_________________ .
.
 |
| |
|
|
|
 |
bert
weteran

|
Wysłany: 2026-01-21, 20:05
|
|
|
| Świstak napisał/a: | | No! I to jest wypoczynek gdy przed żubrem trzeba się pod autem chować!! Ja do tej pory tylko przed żoną musiałem się chować gdy z asfaltu zjechałem i trzeba było buty ubłocić żeby linkę mężowi pociągnąć.... Taki wiek... |
trzymając się uważania na to co się pisze, z tą linką to...linka była do innego auta, trachtura albo co.
Tak sądzę
Nie to bym coś sugerował, ale moja "młuszonka pierwsiejsza" też miała nielubny stosunek do błota. Zmieniłem jest status z "pierwszejsza" na "była była". |
 |
|
|
|
 |
Świstak
Kombatant

|
Wysłany: 2026-01-21, 20:13
|
|
|
Kiedyś drut, teraz linka. Świat idzie do przodu.
| bert napisał/a: | | . Zmieniłem jest status z "pierwszejsza" na "była była". |
Kurde, skomplikowane to jak układ biegów w białorusinie. Chodzi mi o traktor oczywiście... |
_________________ .
.
 |
|
|
|
 |
AMIGO
stary wyga Banita
Twój sprzęt: Blaszany, samobieżny namiot na kołach
|
Wysłany: 2026-01-21, 20:43
|
|
|
| Świstak napisał/a: | | Kurde, skomplikowane to jak układ biegów w białorusinie. Chodzi mi o traktor oczywiście... |
Świat faktycznie idzie do przodu.
Przez te nowoczesne automaty, elektryki, itp...to co proste stało się skomplikowane
,,Durackie maszyny powymyślali, bo siły w rękach nie mieli'' |
_________________ Bogdan |
|
|
|
 |
Darson
Kombatant

Twój sprzęt: MCLOUIS MC4-32
Nazwa załogi: Załoga G.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Paź 2021 Piwa: 261/216 Skąd: Jaworzno/Oslo
|
Wysłany: 2026-01-22, 17:43
|
|
|
Świstak, | Cytat: | | Kurde, skomplikowane to jak układ biegów w białorusinie | też na tym ugrzęznąłem, trzymając się offroadowej terminologii.
| bert napisał/a: | | Podziwiam" ilość traconego czasu |
Zima jest. O czymś trzeba pisać
Ci, co nie mają czasu, to nie piszą.
Wałcz - Zdbice - Nadarzyce... - kiedyś się tam kręciłem, jako komendant harcerskiego obozu wędrownego Szlakiem Wału Pomorskiego .
Wspaniałe czasy, widoki, wspomnienia ...
P.s.
Janusszr, kończymy temat seksu |
_________________ "Nie szukaj przeszkód, szukaj możliwości"
Darson®
 |
|
|
|
 |
Janusszr
Kombatant
Twój sprzęt: T600 GFLC Siesta
Nazwa załogi: Jola & Janusz
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Wrz 2016 Piwa: 103/101 Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 2026-01-22, 22:51
|
|
|
| Darson napisał/a: |
P.s.
Janusszr, kończymy temat seksu |
No wiesz? Nie wiem o czym Ty do mnie rozmawiasz. Był jakiś początek? |
_________________ Pozdrawiam, Janusz, na drugie mam Wojtek
Marzenia są po to, żeby nigdy nie przestało się chcieć żyć. I po to, żeby o tym przypominały. |
| |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|