|
Walne Zebranie 2026 |
| Autor |
Wiadomość |
Komplecik
Kombatant
Twój sprzęt: Adriianna
Nazwa załogi: Kompleciki :)
Pomógł: 5 razy Dołączył: 14 Cze 2011 Piwa: 406/795 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 2026-05-03, 14:31
|
|
|
| Andrzej 73 napisał/a: |
Tak mam numer do Bronka i jestem z nim w kontakcie. A o co chodzi? |
Andrzejku film będą o Bronisławie Kogucie Szymku i Tobie kręcić kontakt jest potrzebny |
_________________ komplet |
|
|
|
 |
Bim
Kombatant Jacek

Twój sprzęt: Peugeot Adriatik 2,5D 1991 rok
Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Lip 2007 Piwa: 205/119 Skąd: Sandomierz
|
Wysłany: 2026-05-03, 15:54
|
|
|
| Komplecik napisał/a: | | Andrzej 73 napisał/a: |
Tak mam numer do Bronka i jestem z nim w kontakcie. A o co chodzi? |
Andrzejku film będą o Bronisławie Kogucie Szymku i Tobie kręcić kontakt jest potrzebny |
Skromny jesteś ,ale czy Szymek będzie to wątpię |
|
|
|
 |
Komplecik
Kombatant
|
Wysłany: 2026-05-03, 16:42
|
|
|
| Bim napisał/a: |
Skromny jesteś ,ale czy Szymek będzie to wątpię |
Śmiali się z Szymusia, wojnę przewidział i ceny ropy
Ho ho kiedy to było
|
|
|
|
 |
SlawekEwa
Kombatant Slawek Dehler

Twój sprzęt: Blaszka Ducato L4H2 3.0 JTD
Nazwa załogi: Fendziaszki
Pomógł: 29 razy Dołączył: 10 Lut 2007 Piwa: 262/633 Skąd: Biłgoraj
|
Wysłany: 2026-05-03, 17:17
|
|
|
| Komplecik napisał/a: | | wojnę przewidział i ceny ropy |
a co już jest po 10 ? |
_________________ Życie jest dane wszystkim, ale starość tylko wybranym.
 |
|
|
|
 |
Tadeusz
Administrator CamperPapa

Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki
Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1622/2376 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 2026-05-05, 10:35
|
|
|
Biegnie 20-ty rok istnienia naszego forum.
Dzięki nam wszystkim powstała ogromna księga zawierająca wiedzę z wielu dziedzin i multum relacji z podróży.
W naszej ksiażce chcemy pokazać nasze osiągnięcia i najpiękniejsze opisy wypraw.
Koledzy zaproponowali bym napisał obszerny wstęp do tej wspólnej pracy, uwzględniajacy rolę twórców CamperTeamu i koleżanek oraz kolegów tworzących trwałe wartości tej naszej wielkiej księgi, jaką jest forum CamperTeam.
Zatem książka ma ukazywać nasze dokonania i zawierać przekazywaną przez pracowitych członków CT wiedzę i opisy podróży, te, które są najciekawsze i pięknie napisane.
Nie zabraknie oczywiście wspomnień z naszych najpiękniejszych zlotów, także tych tematycznych - muzycznych, teatralnych. artystycznych w innych dziedzinach, ale też motoryzacyjnych i tych poświęconym naszym najmłodszym - dzieciom.
Mamy na forum ogromne ilości zdjęć, które książkę dodatkowo uatrakcyjnią.
Aktywny udział w tworzeniu książki polegać zatem będzie na wybieraniu najatrakcyjniejszych
treści i ewentualnych komentarzach.
Zapraszamy do udziału w tworzeniu ksiązki o naszych dokonaniach i najwartościowszych osiągnięciach.
|
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze.
Ks. Jan Twardowski.
 |
|
|
|
 |
| Wyświetl szczegóły |
 |
gryz3k
Kombatant
Twój sprzęt: Detleffs Advantage
Nazwa załogi: gryz3k
Pomógł: 8 razy Dołączył: 06 Wrz 2010 Piwa: 607/337 Skąd: Warszawa Miedzeszyn
|
Wysłany: 2026-05-05, 17:06
|
|
|
| Bim napisał/a: | | czy Szymek będzie to wątpię |
Gość był rekordzistą we wklejaniu cytatów z Biblii i zdjęć mających udowodnić jak zamożnym był człowiekiem. Nie sądzę by twórcom książki akurat o takie treści chodziło.
| Komplecik napisał/a: | | wojnę przewidział i ceny ropy |
W tym akurat nic odkrywczego nie było. |
|
|
|
 |
Andrzej 73
Kombatant lawendowy

Twój sprzęt: LAIKA KREOS 4009 - 50 EDITION
Nazwa załogi: SŁONECZKA Renata i Andrzej + Patii i Matii
Pomógł: 36 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Piwa: 359/89 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 2026-05-05, 19:53
|
|
|
| Komplecik napisał/a: | | Andrzejku film będą o Bronisławie Kogucie Szymku i Tobie kręcić kontakt jest potrzebny |
Wirem dobrze że nic nie nakręcisz , a tylko pitolisz aby popitolić.
Tu ważne jest aby stworzyć książkę , która będzie panteonem naszego forum , a nie klepać jakieś dyrdymały.
Popieram pomysł wydania książki. |
_________________ Polub nas na facebooku https://www.facebook.com/MebleRenee |
|
|
|
 |
| Wyświetl szczegóły |
 |
Artur.Dell
stary wyga

Twój sprzęt: Fiat Ducato Autostar
Nazwa załogi: Lubimy podróżować
|
Wysłany: 2026-05-05, 23:10
|
|
|
Konkluzja szersza niż przedmiotowy wątek, niemniej w mojej ocenie warta zaprezentowania.
Obserwuję to forum od blisko 10-ciu lat i dzięki niemu zdobyłem sporą wiedzę w temacie.
Nie jestem natomiast w stanie zrozumieć intencji kilku, kilkunastu pieniaczy, którzy destabilizują całe forum.
Wiadomo, że sporo osób zna się osobiście, czy to ze złotów, czy też innych form kontaktu. Czemu zatem mają służyć te wszystkie "osobiste wycieczki", czy ukierunkowane przytyki, albo całkiem jawne ataki personalne? I to nie ważne czy podykowane różnicami światopoglądowymi, poglądami politycznym czy innymi uwarunkowaniami społecznymi. Każdy ma prawo do bycia sobą, byle nie narzucał swojego sposobu na życie innym. Czy jest nam potrzebne przymusowe banowanie niepokornych, względnie ich rugowanje za pomocą quasi referendum? Uważam, że to forum to miejsce na miłe spędzanie czasu, wymianę doświadczeń, a nie ring w stylu "wolnej amerykanki".
Może najwyższy czas na jakiś reset? |
_________________ Artur |
|
|
|
 |
| Wyświetl szczegóły |
 |
Komplecik
Kombatant
|
Wysłany: 2026-05-06, 07:32
|
|
|
| Andrzej 73 napisał/a: | | Komplecik napisał/a: | | Andrzejku film będą o Bronisławie Kogucie Szymku i Tobie kręcić kontakt jest potrzebny |
Wirem dobrze że nic nie nakręcisz , a tylko pitolisz aby popitolić.
Tu ważne jest aby stworzyć książkę , która będzie panteonem naszego forum , a nie klepać jakieś dyrdymały.
Popieram pomysł wydania książki. |
To jest właśnie drastyczny przykład jak kolega Andrzej nie przeczytał całego wątku ze zrozumieniem i imputuje mi pitolenie
Absolutnie nie pitole tylko poważnie mówię że w tejże lekturze powinny się znaleźć filary te najprawdziwsze CT i Ty jesteś głównym pretendentem i oczywiście wielu wielu członków, z czapy przytoczyłem kilku którzy wnieśli w rozwój forum bardzo dużo, to były tagzwane Konie pociągowe, Lokomotywy to dzięki nim korzystaliśmy i korzystamy z zasobów które są na CT
Serio nie pitole aby pitolić a wręcz odnoszę wrażenie że chciałeś coś napisać a ja byłem pod ręką tak czy siak kocham cie bardzo
|
| |
|
|
|
 |
Świstak
Administrator

Twój sprzęt: Milka, Milka2
Nazwa załogi: Świstaki
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Cze 2009 Piwa: 578/117 Skąd: Legnica
|
Wysłany: 2026-05-06, 07:47
|
|
|
| Artur.Dell napisał/a: | | Może najwyższy czas na jakiś reset? |
Co proponujesz? |
_________________ .
.
"Panie, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies"
Milka - może ją spotkacie?
 |
|
|
|
 |
Andrzej 73
Kombatant lawendowy

|
Wysłany: 2026-05-06, 07:53
|
|
|
Robert , OK nie pitolisz - przepraszam. Nakręć jak napisałeś film , może nawet serie filmów na temat CT. Trzymam Ciebie za słowo i życzę powodzenia. Piszę bardzo poważnie. Jestem za Twoją ideą.
Ps. Też Cię lubię. |
|
|
|
 |
Komplecik
Kombatant
|
Wysłany: 2026-05-06, 09:54
|
|
|
| Andrzej 73 napisał/a: | Robert , OK nie pitolisz - przepraszam. Nakręć jak napisałeś film , może nawet serie filmów na temat CT. Trzymam Ciebie za słowo i życzę powodzenia. Piszę bardzo poważnie. Jestem za Twoją ideą.
Ps. Też Cię lubię. |
Andrzejku dalej nie rozumiesz film to taka przenośnia wszyscy wiemy że chodzi o książkę.
|
|
|
|
 |
Artur.Dell
stary wyga

Twój sprzęt: Fiat Ducato Autostar
Nazwa załogi: Lubimy podróżować
|
Wysłany: 2026-05-06, 11:44
|
|
|
| Świstak napisał/a: | | Artur.Dell napisał/a: | | Może najwyższy czas na jakiś reset? |
Co proponujesz? |
Niestety nie ma gotowej recepty. Myślę, że każdy powinien zacząć od siebie. Po pierwsze należy unikać prowokacji i nie dać się wciągąć w jakieś słowne utarczki. Czasami warto ugryźć się w język i stłumić źródło konfliktu niż go eskalować. No a w ekstremalnych sytuacjach nie pozostaje nic innego jak sięgać po instrumenty porządkowe posiadane przez zarządzajacych forum. |
_________________ Artur |
|
|
|
 |
Andrzej 73
Kombatant lawendowy

|
Wysłany: 2026-05-06, 12:46
|
|
|
Robert , czytałem cały wątek. Nie rozumiem tego nazewnictwa w Twoim wykonaniu. Czyli film to książka , a książka to film? |
|
|
|
 |
gryz3k
Kombatant
Twój sprzęt: Detleffs Advantage
Nazwa załogi: gryz3k
Pomógł: 8 razy Dołączył: 06 Wrz 2010 Piwa: 607/337 Skąd: Warszawa Miedzeszyn
|
Wysłany: 2026-05-06, 14:55
|
|
|
| Artur.Dell napisał/a: | Obserwuję to forum od blisko 10-ciu lat i dzięki niemu zdobyłem sporą wiedzę w temacie.
Nie jestem natomiast w stanie zrozumieć intencji kilku, kilkunastu pieniaczy, którzy destabilizują całe forum. |
Rozumiem Twoją krytykę ale... Jak większość krytykujących np pieniaczy czyli najczęściej osoby aktywne na forum nie masz chyba zbyt wielkiego wkładu w merytorykę tegoż. Ile podróży opisałeś? Ile założyłeś tematów? Wejdź sobie w profil tych "pieniaczy" i sprawdź jaki jest ich wkład. Myślę, że samo bycie obserwatorem to za mało żeby krytykować innych. Chcemy więcej merytoryki? Wnieśmy ją również my.
|
| |
|
|
|
 |
|
|