Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Kamper na Fordzie
Autor Wiadomość
SlawekEwa 
Kombatant
Slawek Dehler

Twój sprzęt: Blaszka Ducato L4H2 3.0 JTD
Nazwa załogi: Fendziaszki
Piwa: 274/664
Wysłany: 2026-08-02, 12:53   

joko napisał/a:
a nazwanie tego "mową nienawiści" to jest Bim'ku GRUBE nieporozumienie ..

lub niezrozumienie tego co się napisało / z całym szacunkiem dla Bim'a , bo przecież znamy się od zarania CT/ :bigok

Postaw piwo autorowi tego posta

joko 
Kombatant

Twój sprzęt: Rapido i96M
Piwa: 599/65
Wysłany: 2026-08-02, 13:06   

peja76 napisał/a:

Bo to prawdziwi "pOLACY" :(
Aż przykro się czyta, niby wykształcony, ach i och, a w rzeczywistości............. Strach stanąć na kempingu koło takiego towarzystwa, bo zaraz pojadą po tobie............
:spoko

Ja odnoszę się w swoich wpisach do sposobu przekazywania pewnych treści na kanale YT, który jako taki jest jak byś nie wiedział projektem komercyjnym , a nie personalnie do ludzi go prowadzących , co do których mam tylko pozytywne uczucia.
Jako subskrybent i osoba która na oglądaniu Ich filmów spędziła pewnie jakby to zliczyć z kilka tygodni ciągiem , mam prawo do wyrażenia krytyki wobec tego co mnie akurat trochę razi i nie robię tego po to aby Kogoś obrazić.
Krytyka, zwłaszcza w żartobliwej czy kontrowersyjnej formie jest też pewną formą reklamy, więc moje wpisy na pewno Naszemu Karawaningowi nie zaszkodzą a mogą jedynie podnieść oglądalność, bo zapewne znajdzie się wielu , którzy będą chcieli się przekonać o co mi chodzi i co mnie razi ..... i w ten sposób oglądną jeden czy drugi film ..... i może się przyzwyczają i będą oglądać kolejne :spoko

Twój mało wybredny wytyk wobec mnie jest natomiast personalny , ale jak sądzę nic nie dzieje się bez przyczyny i teraz każdy czytający może sobie sam ocenić komu z nas więcej słomy z butów wychodzi :spoko

orkaaa 
weteran

Twój sprzęt: Chausson 627 GA
Piwa: 70/2
Wysłany: 2026-08-02, 14:20   

Każdy ma prawo do oceny twórczości pary Nasz Karawaning i całkowicie zgadzam się z Joko. Należy odróżnić dzieło od twórcy. Może twórcy są fajni. Może fajnie się z nimi gada i są ok. Natomiast moim zdaniem ich dzieło jest koszmarne a niektóre akcje żenujące i jak dla mnie nieakceptowane. Niemniej i im i innym twórcom zawsze życzę rozwoju i pracy nad stylem i jakością produkcji. Z drugiej strony wiem że „ każda potwora znajdzie swego amatora”.

peja76 
stary wyga

Twój sprzęt: Roller team
Piwa: 57/62
Wysłany: 2026-08-02, 17:01   

Twój mało wybredny wytyk wobec mnie jest natomiast personalny , ale jak sądzę nic nie dzieje się bez przyczyny i teraz każdy czytający może sobie sam ocenić komu z nas więcej słomy z butów wychodzi :spoko [/quote]

A skąd ta myśl, że to wytyk wobec ciebie?

ZEUS 
Kombatant

Twój sprzęt: Roller Team Zefiro 285 TL, 121 kW 2025 r.
Piwa: 68/71
Wysłany: 2026-08-02, 20:52   

SlawekEwa napisał/a:
Nie jest źle, już NK jest w Gracji

Ciekawe czy pojechali z gracją :hide: :spoko
- campervan Peugeot Boxer - 2011 r.
- Chausson Flash 02 - 2011 r.
- CI Elliot 84 XT - 2017 r.
- Weinsberg 600MG - 2019 r.
- Roller Team Zefiro 285 TL - 2025 r.

SlawekEwa 
Kombatant
Slawek Dehler

Twój sprzęt: Blaszka Ducato L4H2 3.0 JTD
Nazwa załogi: Fendziaszki
Piwa: 274/664
Wysłany: 2026-08-02, 21:51   

ZEUS napisał/a:
Ciekawe czy pojechali z gracją

Gracja miała z nimi jechać?, pewnie zamiast Lilki, bo jej nie zabrali :szeroki_usmiech

Komplecik 
Kombatant

Twój sprzęt: Adriianna
Nazwa załogi: Kompleciki :)
Piwa: 427/841
Wysłany: 2026-08-03, 06:27   

Eeeeeee fajnie się naparzacie :haha: ,z moich przemyśleń jeden myślał o czym innym a ten drugi myślał że ten pierwszy myśli o tym :haha:
Po tych wpisach Darku będą się umawiać do scenarzysty ;) kreślić :wyszczerzony: scenariusz następnych odcinków :szeroki_usmiech
Darku i Paulinko wybaczcie, wątek tak fajnie się rozkrecił :haha: dworujem sobie jeden z drugiego
Swoją drogą joko mógłby napisać scenariusz choćby ze 3 odcinków :haha: założę się że dużo gada ale nie wie jak się zabrać za to ot mondraliński ;) :haha:

MILUŚ 
Kombatant
CT"Silesia"NIEPOPRAWNY KAMPERZYSTA

Twój sprzęt: Fiat Ducato Burstner T607 2,8JTD
Nazwa załogi: Milusie
Piwa: 230/183
Wysłany: 2026-08-03, 06:45   

orkaaa napisał/a:
Każdy ma prawo do oceny twórczości pary Nasz Karawaning
...............

Dlatego dobrze ,że w tewizorni/lapku jest przycisk switch off :diabelski_usmiech

Remember to explore . I don't know the way ,but I'll be there soon !!!!

joko 
Kombatant

Twój sprzęt: Rapido i96M
Piwa: 599/65
Wysłany: 2026-08-03, 16:31   

Komplecik napisał/a:

Swoją drogą joko mógłby napisać scenariusz choćby ze 3 odcinków :haha:

Już Ty mnie nie uszczęśliwiaj :-P

Poza tym to ja nie mam uwag do scenariusza, tylko do jednej drobnej kwestii, która niepotrzebnie psuje ogólny obraz :spoko
Wystarczy, że Darek na etapie montażu powstrzyma się od wstawiania ujęć talerzy po spożyciu (zwłaszcza tych na makro zbliżeniach ) i będzie git :spoko

Co do innych kwestii , zwłaszcza scenariusza i przedstawianych tematów i miejsc się nie wypowiadam, bo twórca każdego kanału sobie o tym decyduje, co chce pokazać widzom i w jaki sposób.
Kanał NK nie jest z pewnością kanałem podróżniczym , ani też nie jest kanałem kulinarnym i nie wiem czy ja to dobrze odbieram, ale w moim mniemaniu ma to być taki praktyczny przewodnik pt. "Gdzie się zatrzymać na nocleg podróżując kamperem (lub w inny sposób) i gdzie coś dobrze zjeść w okolicy" , a przy okazji (lub może w głównym założeniu) kanał ma tworzyć społeczność widzów pod kątem oferowanych przez NK zlotów, oraz wspólnych wyjazdów z "przewodnikiem".

My nie jesteśmy ani zlotowi , ani nie lubimy jeździć grupowo, ale kanał oglądamy, bo pokazuje miejsca(w sensie kempingi lub miejscówki) które znamy i wtedy interesuje nas jak te miejsca odbierają inni, albo miejsca których jeszcze nie znamy i wtedy interesuje nas ....... "jak to wygląda" :szeroki_usmiech

Wydaje mi się również , że kanał NK nie jest skierowany do ludzi "z zewnatrz" (tylko właśnie do kamperowców , którzy szukają informacji albo o karawaningowych imprezach, albo o miejscach w których sami chcieli by się zatrzymać), gdyż pokazuje raczej tę codzienną prozę karawaningowego życia , która dla ludzi nie znających tematu jest raczej mało atrakcyjna :spoko
Nie jest to oczywiście żadna wada .....a może nawet jest to zaleta, ponieważ kamperów na kempingach , parkingach i dzikich miejscówkach mamy juz chyba komplet :haha: :ok :spoko

Wyświetl szczegóły
Komplecik 
Kombatant

Twój sprzęt: Adriianna
Nazwa załogi: Kompleciki :)
Piwa: 427/841
Wysłany: 2026-08-03, 18:38   

joko napisał/a:
Komplecik napisał/a:

Swoją drogą joko mógłby napisać scenariusz choćby ze 3 odcinków :haha:

Już Ty mnie nie uszczęśliwiaj :-P

Poza tym to ja nie mam uwag do scenariusza, tylko do jednej drobnej kwestii, która niepotrzebnie psuje ogólny obraz :spoko
..........
Nie jest to oczywiście żadna wada .....a może nawet jest to zaleta, ponieważ kamperów na kempingach , parkingach i dzikich miejscówkach mamy juz chyba komplet :haha: :ok :spoko

:haha: :haha: :haha:

Ale żeby od razu i w ten sposób nie spodziewałem się :haha:

Odpowiedz do tematu