|
|
|
2026 |
| Autor |
Wiadomość |
Świstak
Administrator

Twój sprzęt: Milka, Milka2
Nazwa załogi: Świstaki
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Cze 2009 Piwa: 615/119 Skąd: Legnica
|
Wysłany: 2026-08-31, 09:22 2026
|
|
|
No i już po Caffe Jazz... W tym roku festiwal był zupełnie inny i bez nas. Z kręgów zbliżonych do organizatorów dowiedziałem się że przyczyną było postanowienie urzędników które można ograniczyć do urzędniczego "Nie, bo nie. I co mi Pan zrobisz?"
Tak więc tegoroczny Caffe Jazz odbył się bez zlotu kamperow, parady nowoorleańskiej w centrum miasta, trzeciego dnia dla radomskich jazzmanów, losowania automatycznego ekspresu do kawy wsród publicznosci, itp.
Było więc oficjalnie ale bez pasji, bo byli oficjele ale zabrakło pasjonatów.... Ciekawe co będzie za rok. Czy to dalej będzie Caffe Jazz czy może już "Radomskie spotkanie z dżezem bez dżezmenów"??? |
_________________ .
.
"Panie, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies"
Milka - może ją spotkacie?
 |
| Ostatnio zmieniony przez Świstak 2026-08-31, 09:42, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Cyryl
Kombatant

Twój sprzęt: Fiat Ducato Rimor
Pomógł: 6 razy Dołączył: 03 Paź 2009 Piwa: 406/27 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2026-08-31, 09:34
|
|
|
| źle się dzieje w Radomiu, bo w tamtym roku w czerwcu rozgrywaliśmy Memoriał Mirosława Ziętkowskiego, naszego kolegi siatkarza przedwcześnie zmarłego, a w tym roku było jakieś urzędnicze zamieszanie z boiskami i memoriał nie mógł się odbyć. |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|