|
|
|
Telewizja przez internet. |
| Autor |
Wiadomość |
Janusszr
Kombatant
Twój sprzęt: T600 GFLC Siesta
Nazwa załogi: Jola & Janusz
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Wrz 2016 Piwa: 141/135 Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 2026-08-31, 13:33 Telewizja przez internet.
|
|
|
| Mam wykupiony pakiet Maya Mobile. Do tego mam odtwarzacz multimedialny Xiaomi TV Box S (3rd Gen) 4K 32GB. Canal + odblokował nam zagranicę. Na telefonie mamy odbiór TV za pomocą WP Pilot. Nie ma odbioru na telewizorze. Co robię nie tak? Bez WP Pilot nie ma nawet odbioru na telefonie.Z WP Pilot na telewizorze śmiga tylko YouTube. |
_________________ Pozdrawiam, Janusz, na drugie mam Wojtek
Marzenia są po to, żeby nigdy nie przestało się chcieć żyć. I po to, żeby o tym przypominały. |
| |
|
|
|
 |
Zaradek
stary wyga

Twój sprzęt: Peugeot Boxer PILOTE Pacific 65px
|
Wysłany: 2026-09-01, 22:56
|
|
|
Strasznie chaotyczny ten opis nie wiadomo do konca o co chodzi. Postaraj sie to uporzadkowac a moze uda sie pomóc.
Na pierwszy rzut oka wyglada na ograniczenie operatora (Maya). |
| |
|
|
|
 |
aviator
stary wyga

Twój sprzęt: Pilote Explorateur G743 XLC
Nazwa załogi: Ania i Tomek
Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Sie 2017 Piwa: 77/198 Skąd: Ruda Śląska
|
Wysłany: 2026-09-02, 09:45
|
|
|
| Mam Xiaomi i Google oba działają w PL i poza bez problemów. Działają na polskiej karcie, ukraińskiej i lokalnych WiFi. Korzystam w sumie z YT, canal+, netflixa i prime, także musisz mieć aktywne jakieś ograniczenia lub problem z logowaniem na kolejnych urządzeniach. |
|
|
|
 |
Janusszr
Kombatant
Twój sprzęt: T600 GFLC Siesta
Nazwa załogi: Jola & Janusz
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Wrz 2016 Piwa: 141/135 Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 2026-09-03, 10:10
|
|
|
| Żona napisała do WP Pilot. Opisała problem, obiecali pomóc. Dotrzymali słowa. Wszystko już działa jak należy. |
_________________ Pozdrawiam, Janusz, na drugie mam Wojtek
Marzenia są po to, żeby nigdy nie przestało się chcieć żyć. I po to, żeby o tym przypominały. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|