Twój sprzęt: Ape 50
Nazwa załogi: gryz3k Pomógł: 7 razy Dołączył: 05 Wrz 2010 Piwa: 559/296 Skąd: Warszawa Miedzeszyn
Wysłany: 2016-02-20, 11:02
Ale się chłopaki dajecie wkręcić. Jacek znany jest ze swoich pro obecnie władzowych sympatii politycznych. Wśród znanych mi osób o tych poglądach zauważyłem silną propagandę za zbrojeniem społeczeństwa. Na codzień mam na FB filmiki jak uzbrojony ojciec rodziny z użyciem broni rozbraja zamaskowanych napastników. To taka zorganizowana akcja....
Nazwa załogi: gryz3k Pomógł: 7 razy Dołączył: 05 Wrz 2010 Piwa: 559/296 Skąd: Warszawa Miedzeszyn
Wysłany: 2016-02-20, 14:50
Następny tekst będzie o Husarii i dzielnych jej potomkach ratując hej Szwedki przed islamskim gwałcicielem. Bo przecież narody, które zawsze były potężne np Niemcy powinni od nas uczyć się męstwa.
Twój sprzęt: aktualnie BEZDOMNY :/ Byl Weinsberg
Nazwa załogi: PHOENIX TRAVELLERS
Wysłany: 2016-02-21, 09:25
Ja postanowiłem, że w razie czego pożyczę jeden z mieczy świetlnych mojego syna i wyskoczę z nim przed kampera
image.jpeg
Plik ściągnięto 2206 raz(y) 9,31 KB
_________________ ------------------------------------------------------------------------------------
TEN, KTO NIE CHCE, ZNAJDZIE POWÓD... TEN, KTO CHCE, ZNAJDZIE SPOSÓB!
------------------------------------------------------------------------------------
Twój sprzęt: DajLaika Kreos 5010 Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Mar 2010 Piwa: 172/171 Skąd: Poznań
Wysłany: 2016-02-21, 10:48
gryz3k napisał/a:
Następny tekst będzie o Husarii i dzielnych jej potomkach ratując hej Szwedki przed islamskim gwałcicielem. Bo przecież narody, które zawsze były potężne np Niemcy powinni od nas uczyć się męstwa.
Jest niedziela, przed południem. Wróciłem ze spaceru po lesie i.....nadal nie pojmuję tego postu.
Wysłany: 2016-02-21, 14:03
JaWa napisał/a:
brams napisał/a:
Wróciłem ze spaceru po lesie i.....nadal nie pojmuję tego postu.
Autor tego postu też widocznie z czegoś wrócił, ale pewnie to nie był spacer po lesie...
Tak, zawsze po tym czymś zastanawiam się gdzie "prawica'' podrzuca te dramatyczne teksty sugerujące np konieczność posiadania broni w tym naszym dzikim kraju. Jesteś Jacku ok 35 moim znajomym opowiadającym podobną historię znajomego, który w obliczu zagrożenia odstraszył napastników przeładowaniem broni. Mogę podesłać linki z FB. Nie przekonują ich argumenty, że mamy 5 krotnie mniejszy współczynnik zabójstw niż np w USA, gdzie dostęp do broni jest powszechny. A może to tylko zbieg okoliczności...
Temat nr dwa po broni to bohaterstwo Naszego narodu wywodzącego się w prostej linii od dzielnych Husarów. Dowodzi temu choćby to jak dzielnie bronimy kobiet przed atakami zboczonych islamistów. Przykład Szwedki.
Nie mąci tego rozumowania fakt, że Brytyjczycy mają prawo obawiać się o swoje bezpieczeństwo w obliczu inwazji polskich emigrantów. Dlaczego? Bo Polacy są w UK grupą popełniającą największą ilość przestępstw ze wszystkich mniejszości. Tak mówią statystyki. Tak w temacie bezpieczeństwa...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum