Twój sprzęt: Ducato II 2,5 tdi 670 Eura Mobil
Nazwa załogi: COMSIOWIE Pomógł: 8 razy Dołączył: 18 Lut 2013 Piwa: 85/421 Skąd: Ząbki
Wysłany: 2022-07-16, 22:07
Na początku 90-tych lat
Pojechał ze mną ciężarówką do GR
Zwariowane tamte latka były, oj przeżył fajną przygodę , jako młody chłopak.
W Bałtowie ostatnio wspominaliśmy 👍
Wtorek jestem umówiony na spotkanie.
Tak że jestem zainteresowany tą sytuacją, był zbyt młody, osierocił troje dzieci. 🤔
Sprzedał kampera, kupił działkę na Mazurach i odszedł 🤔
_________________ Całe życie mówię , że do flaszki trza dwojga.
Asia i Wiesław pozdrawiają.
Twój sprzęt: W szwagrowej stoi stodole.
Nazwa załogi: Sokale Pomógł: 72 razy Dołączył: 07 Sty 2012 Piwa: 524/637 Skąd: Gubin
Wysłany: 2022-07-16, 22:21
To jest jedna z najcięższych wiadomości jakie na forum przeczytałem, tak bardzo się wirtualnie znaliśmy, pisaliśmy, dyskutowaliśmy. Zauważyłem jego nieobecność na forum ale przez myśl mi nie przeszło że właśnie teraz ślinę trudno będzie mi przełknąć.
Bajaga, Kumplu Michale Wielki, chciałbym Ci dać a właściwie to dedykuję Ci Twój ulubiony promyk światełka byś miał go zawsze przy sobie w wiecznym odpoczynku:
_________________ Staram się pisać poprawnie i zrozumiale.
Do zobaczenia Wojtek i Ewa / Sokale
Twój sprzęt: LAIKA KREOS 4009 - 50 EDITION
Nazwa załogi: SŁONECZKA Renata i Andrzej + Patii i Matii Pomógł: 35 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Piwa: 332/84 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2022-07-17, 09:52
Szokująca informacja.
Znałem człowieka osobiscie...
Tak jak antwad napisał w realu nie był tym wojownikiem co na CT
Też ostatnio się zastanawiałem co się z nim dzieje.
Niech spoczywa w pokoju.
[*]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum