CENNIK KEMPINGU NAD PILICĄ - RABAT DLA CAMPERTEAMU |
Autor |
Wiadomość |
martes
weteran "Miła Karawana"
Twój sprzęt: baz campera
|
Wysłany: 2009-04-28, 06:51 CENNIK KEMPINGU NAD PILICĄ - RABAT DLA CAMPERTEAMU
|
|
|
Pozwoliłem sobie na podanie linku do cennika na kempingu
http://www.kemping-nad-pilica.pl/index.php?pid=6
Dla wszystkich z naszego klubu ,posiadających kartę CT udzielony zostanie 20% rabat .
Cennik nie dotyczy zlotów , tu ceny będą ustalane odrębnie
Zlot WARKOT 2009 cena 15 zł / osobę dzieci do 12 roku życia nie płacą |
_________________ MARTESIK...
 |
|
|
|
 |
eeik
Kombatant "Mała Karawana"

Twój sprzęt: Dethleffs
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 22 Lut 2007 Piwa: 13/7 Skąd: Śląsk-Wodzisław Śl.
|
Wysłany: 2009-04-28, 08:27
|
|
|
a wiesz Marcinku co mi się najbardziej podoba - zakładka "kontakt" |
_________________ Ewa
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. |
|
|
|
 |
slajd
stary wyga

Twój sprzęt: Fiat Ducato-Eriba 2,8l i P.L.A. Citroen 2017
Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Gru 2008 Piwa: 105/80 Skąd: Bolesławiec Śl.
|
Wysłany: 2009-04-28, 11:47 Re: CENNIK KEMPINGU NAD PILICĄ - RABAT DLA CAMPERTEAMU
|
|
|
Zlot WARKOT 2009 cena 15 zł / osobę dzieci do 12 roku życia nie płacą[/quote]
Za cały Zlot łącznie z mediami? |
_________________ Łatwe do przeprowadzenia są tylko zmiany na gorsze - Prawo Philipa
Pozdrowienia
Lucyna i Jerzy |
|
|
|
 |
Tadeusz
Administrator CamperPapa

Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki
Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1601/2332 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 2009-04-28, 12:08 Re: CENNIK KEMPINGU NAD PILICĄ - RABAT DLA CAMPERTEAMU
|
|
|
slajd napisał/a: | Zlot WARKOT 2009 cena 15 zł / osobę dzieci do 12 roku życia nie płacą.
Za cały Zlot łącznie z mediami? |
15 zł od osoby za dobę, ze wszystkimi mediami. |
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze.
Ks. Jan Twardowski.
 |
|
|
|
 |
prezesuu
weteran 102 dni to nie zbyt wiele

Twój sprzęt: chwilowo bezdomny
Pomógł: 4 razy Dołączył: 01 Lut 2008 Piwa: 22/13 Skąd: Tomaszów Mazowiecki
|
Wysłany: 2009-04-28, 18:50
|
|
|
A mnie w cenniku podoba się subtelna wskazówka dla posiadaczy przyczep.
Kamperem nie muszę, ale wjadę bo niedrogo. |
|
|
|
 |
JaWa
Kombatant Pierwsza "Mała Karawana"

Twój sprzęt: Fiat Ducato Roller Team Granduca
Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Sty 2007 Piwa: 367/235 Skąd: Kutno
|
Wysłany: 2009-04-28, 18:57
|
|
|
prezesuu napisał/a: | A mnie w cenniku podoba się subtelna wskazówka dla posiadaczy przyczep. |
Prawda, cyccepowiec płaci; np. przyczepa - 30 zł. osobowy 10 zł, dwa dorosłe 20 zł, dziecko 5 zł, pies 5 zł, prąd 5 zł. razem - 75 zł całkiem nieźle |
_________________ Wanda i Jacek Kutno
-------------------------------------------
www.youtube.com/@JacekKropidlowskikutno/videos
 |
|
|
|
 |
KOCZORKA
Kombatant

Twój sprzęt: Adria
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 24 Wrz 2008 Piwa: 21/22
|
Wysłany: 2009-04-28, 20:28
|
|
|
Różnice pomiędzy przyczepą z samochodem (40zł), a kamperem (25zł) powinny być znaczne.
Kamper jeżeli zajeżdża na kemping to na krótki odpoczynek. Może przycupnąć wszędzie.
Przyczepę należy ustawić na odpowiednio dużym miejscu, dochodzi jeszcze miejsce na przedsionek. Potrzebne jeszcze miejsce na samochód, który musi być mobilny, ponieważ z przyczepami niejednokrotnie zatrzymujemy się na dłuższy okres. |
_________________ "Żyj tak, abyś po latach mogła powiedzieć-przynajmniej się nie nudziłam". |
|
|
|
 |
elaola
zaawansowany

Twój sprzęt: przyczepa
|
Wysłany: 2009-04-28, 20:37
|
|
|
KOCZORKA napisał/a: | z przyczepami niejednokrotnie zatrzymujemy się na dłuższy okres. |
A my często zajeżdżamy z przyczepką na 1 noc i nie zajmujemy więcej miejsca niż camper, a o rozłożeniu przedsionka nawet nie myślimy . Jak wtedy powinniśmy płacić? |
_________________ pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
prezesuu
weteran 102 dni to nie zbyt wiele

Twój sprzęt: chwilowo bezdomny
Pomógł: 4 razy Dołączył: 01 Lut 2008 Piwa: 22/13 Skąd: Tomaszów Mazowiecki
|
Wysłany: 2009-04-28, 20:48
|
|
|
elaola napisał/a: |
A my często zajeżdżamy z przyczepką na 1 noc i nie zajmujemy więcej miejsca niż camper, a o rozłożeniu przedsionka nawet nie myślimy . Jak wtedy powinniśmy płacić? | Trzeba posiadać kartę CT i płacić 20% mniej i jeszcze negocjować, negocjować. |
|
|
|
 |
KOCZORKA
Kombatant

Twój sprzęt: Adria
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 24 Wrz 2008 Piwa: 21/22
|
Wysłany: 2009-04-28, 20:59
|
|
|
elaola napisał/a: | A my często zajeżdżamy z przyczepką na 1 noc i nie zajmujemy więcej miejsca niż camper, |
prezesuu napisał/a: | Trzeba posiadać kartę CT i płacić 20% mniej i jeszcze negocjować, negocjować. |
Elaola , to wspaniałe wyjście.
Karta CT i negocjacje. |
_________________ "Żyj tak, abyś po latach mogła powiedzieć-przynajmniej się nie nudziłam". |
|
|
|
 |
Dziabong
weteran

Twój sprzęt: Dziabong
Nazwa załogi: Dziabongi
Pomógł: 3 razy Dołączył: 15 Lis 2008 Piwa: 16/90 Skąd: Dziabongowo
|
Wysłany: 2009-04-28, 22:15
|
|
|
elaola napisał/a: | KOCZORKA napisał/a: | z przyczepami niejednokrotnie zatrzymujemy się na dłuższy okres. |
A my często zajeżdżamy z przyczepką na 1 noc i nie zajmujemy więcej miejsca niż camper, a o rozłożeniu przedsionka nawet nie myślimy . Jak wtedy powinniśmy płacić? |
Nadal jestem posiadaczem przyczepy takiej najmniejszej, kamper ma 7 metrów, mój holownik do przyczepy to przecietny skandynawski wrób dla emerytów - sorry ale ten zespół jest dłuższy od kampera i mniej zwrotny , Zgadzam się że na jeden nocleg można pozostać z autem na dyszlu i wtedy negocjowac cenę, natomiast zwykle płacę wiecej za kampera niż zestaw auto z przyczepą i przedsionkiem jak hangar na awionetkę ale to może są opłaty za pochodzenie ( nie jest moim zamiarem ingerowanie w cenniki ani porównywanie przyczep i kamperów ), ale dlaczego zawsze płacę więcej za kampera zrozumieć nie mogę. |
|
 |
martes
weteran "Miła Karawana"
Twój sprzęt: baz campera
|
Wysłany: 2009-04-29, 00:38
|
|
|
Wyjaśniam i napewno poprawię , przyczepa jest liczona jako zestaw ,reszta jak w cenniku .... |
_________________ MARTESIK...
 |
|
|
|
 |
sasquatch
weteran CamperPark.pl

Twój sprzęt: Riva Mobil City540 Ducato 1,9td
Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Lut 2007 Piwa: 5/1 Skąd: Przedzeń
|
Wysłany: 2009-05-21, 13:59
|
|
|
Może na CamperParkach dodam nowy kolor kamperka - i będzie od razu widać gdzie są zniżki dla CamperTeamowców? Co Wy na to? |
_________________ "Jeśli chcesz - szukasz sposobów. Jeśli nie chcesz - szukasz powodów"
www.CamperPark.pl
 |
|
|
|
 |
BiG Team
Kombatant

Nazwa załogi: Beata I Grzegorz
Pomógł: 2 razy Dołączył: 29 Gru 2007 Piwa: 53/40 Skąd: Karpacz
|
Wysłany: 2009-05-21, 14:45
|
|
|
jestem za |
_________________ Najlepsze, co może nas spotkać to ludzie, których kochamy, miejsca, które oglądamy oraz wspomnienia, które nam pozostaną
Beatka i Grześ |
|
|
|
 |
charlie
początkujący forumowicz

|
Wysłany: 2009-05-21, 15:16
|
|
|
Dziabong napisał/a: | elaola napisał/a: | KOCZORKA napisał/a: | z przyczepami niejednokrotnie zatrzymujemy się na dłuższy okres. |
Nadal jestem posiadaczem przyczepy takiej najmniejszej, kamper ma 7 metrów, mój holownik do przyczepy to przecietny skandynawski wrób dla emerytów - sorry ale ten zespół jest dłuższy od kampera i mniej zwrotny , Zgadzam się że na jeden nocleg można pozostać z autem na dyszlu i wtedy negocjowac cenę, natomiast zwykle płacę wiecej za kampera niż zestaw auto z przyczepą i przedsionkiem jak hangar na awionetkę ale to może są opłaty za pochodzenie ( nie jest moim zamiarem ingerowanie w cenniki ani porównywanie przyczep i kamperów ), ale dlaczego zawsze płacę więcej za kampera zrozumieć nie mogę. |
Bardzo rzadko korzystam z kempingów - kamper u mnie służy głównie w weekendy na różnego rodzaju zlotach. Co roku jeżdżę na Hel i stacjonuje na WDW Hel i tam kamper wychodzi dużo taniej niż auto z przyczepą. |
|
|
|
 |
|