Otwarty przez: janusz 2010-09-15, 19:39 |
Nie będzie już VIII zlotu "Dla zdrowotności" |
| Autor |
Wiadomość |
baja02
weteran "Mała Karawana" CT-Pomorze

Twój sprzęt: Fiat Ducato LMC
Nazwa załogi: baja
|
Wysłany: 2010-09-09, 10:55 Nie będzie już VIII zlotu "Dla zdrowotności"
|
|
|
Drogie Koleżanki i Koledzy!
Z przykrością zawiadamiam, że nie będę już organizował zlotów "Dla zdrowotności" na bazie
solanek grudziądzkich. Bez wcześniejszych zapowiedzi, po powrocie z urlopu zastałem zasadnicze zmiany organizacyjne, nie pracuję już w solankach, nie jestem w stanie zapewnić znanych Wam warunków zlotowych.
Pozdrawiamy serdecznie BaJa |
_________________ O wiele lepiej spotkać się na szczycie niż nad brzegiem przepaści. |
|
|
|
 |
| Wyświetl szczegóły |
 |
Camper Diem
Kombatant

Twój sprzęt: Eura Mobil
Nazwa załogi: Camper Diem!
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Wrz 2007 Piwa: 59/73 Skąd: Gdańsk-Wrzeszcz
|
Wysłany: 2010-09-09, 16:01
|
|
|
przeczytałem kilka artykułów o geotermii, opisujących tło polityczne, które ma wpływ na wyniki finansowe spółki. czułem, że odbije się to rykoszetem na zlotach CT... no i sprawdziło się niestety
Jacku, powodzenia w dalszym życiu zawodowym |
_________________ Camper Diem! |
|
|
|
 |
StasioiJola
Kombatant

Twój sprzęt: Fiat Bürstner
Nazwa załogi: StasioiJola
Pomógł: 12 razy Dołączył: 25 Lip 2008 Piwa: 81/283 Skąd: Gąbin
|
Wysłany: 2010-09-09, 16:21
|
|
|
Nie wiem co za politykę prowadzą te wszystkie spółki???????????? Przeciez każdy klient przynosi jakieś pieniądze i myslę, że geotermia Grudziądz nie poniosła strat na Spotkaniach Solankowych z Camper Teamem!! Jedynie to przyniosło jej darmową reklamę na cały kraj i napędziło dodatkowych klientów, bo ja sam poleciłem Solanki Grudziadzkie kilku osobom z naszego Terenu i wiem, ,ze byli!!!! A przecież i nasi koledzy,poza spotkaniami solankowymi odwiedzali wielokrotnie Geotermię!!! Sam byłem ze swoimi znajomymi dwukrotnie ,żeby im pokazac jak jest fajnie. Dziękuję Basi i Jackowi, ze chciało im się tyle razy organizowac takie piekne spotkania, które zawsze będziemy wspominać i wszystkim tym którzy przyczynili sie do tak fajnej atmosfery tych spotkan!!!
Basiu- dla Ciebie :
Jacku a dla Ciebie : i STO LAT !!!!!!!!!! |
|
 |
Camper Diem
Kombatant

Twój sprzęt: Eura Mobil
Nazwa załogi: Camper Diem!
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Wrz 2007 Piwa: 59/73 Skąd: Gdańsk-Wrzeszcz
|
Wysłany: 2010-09-09, 16:32
|
|
|
| StasioiJola napisał/a: | | Nie wiem co za politykę prowadzą te wszystkie spółki???????????? Przeciez każdy klient przynosi jakieś pieniądze |
Stasiu- bez urazy- taka geotermia to nie sklep motoryzacyjny to spółka miejska, a wiesz co to w Polsce znaczy. generuje straty od samego początku, zresztą poczytaj sobie w sieci |
_________________ Camper Diem! |
|
|
|
 |
KOCZORKA
Kombatant

Twój sprzęt: Adria
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 24 Wrz 2008 Piwa: 21/22
|
Wysłany: 2010-09-09, 21:45
|
|
|
| baja02 napisał/a: | | Bez wcześniejszych zapowiedzi, po powrocie z urlopu zastałem zasadnicze zmiany organizacyjne, nie pracuję już w solankach, |
Bardzo Jacusiu to smutne, że obecnie co poniektóre firmy tak "łajdacko" postępują.
Nic na to nie poradzimy, ale pewne rzeczy w Polsce zmieniają się na niekorzyść.
Życzę Ci Jacusiu zdróweczka i znalezienia jeszcze fajniejszej pracy (chyba, że Ci się już nie chce pracować ) .
Także przesyłam życzonka Basieńce i niech się Wam jak najlepiej wiedzie.
Pozdrówka. |
_________________ "Żyj tak, abyś po latach mogła powiedzieć-przynajmniej się nie nudziłam". |
|
|
|
 |
ekosmak.dabrowska
weteran

Twój sprzęt: Ford Transit 94' Rimor
Nazwa załogi: Dziubki
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Sty 2009 Piwa: 26/115 Skąd: toruń
|
Wysłany: 2010-09-12, 18:56
|
|
|
| baja02 napisał/a: | | Bez wcześniejszych zapowiedzi, po powrocie z urlopu zastałem zasadnicze zmiany |
Jacku " podłość ludzka nie zna granic".
Solanki były naszym pierwszym zlotem, wspominamy je z sentymentem, byliście z Basią cudownymi gospodarzami - dziękujemy raz jeszcze. |
_________________ Jak chcesz rozśmieszyć Pana Boga to opowiedz Mu
o swoich planach |
|
|
|
 |
ReginaZW
zaawansowany

Twój sprzęt: Fiat Ducato Niesmann+Bischoff ARTO
|
Wysłany: 2010-09-12, 23:25
|
|
|
Jest nam bardzo przykro, że tak się stało. Byliście wspaniałymi gospodarzami naszych cudownych spotkań. Mieszkamy tak niedaleko ale to Wy pokazaliście nam solanki a my naszym znajomym i tak rozchodziła się wieść. Sami ,wielokrotnie będąc na trasie zajeżdżaliśmy pomoczyć się. Będziemy z ogromnym sentymentem wspominać nasze jesienne i wiosenne spotkania "Ku zdrowotności".
Dziękujemy Basiu i Jacku |
_________________ Gdy wieje wiatr przemian, jedni budują schrony , inni - elektrownie wiatrowe... |
|
|
|
 |
Dembomen
weteran

Twój sprzęt: KOMEDIA Fiat-Detleffs Globetrotter 2,5D 1989
Nazwa załogi: Dembomenki
|
Wysłany: 2010-09-13, 20:07
|
|
|
Hej!
baja02 jest nam przykro z takiego obrotu sprawy, miło wspominamy nasze wspólne spotkania, będzie nam ich brakowało.
Dziękujemy Basiu i Jacku.
Hej! |
_________________ Misiek
Świat jest piękny,tylko my go psujemy!
 |
|
|
|
 |
Tadeusz
Administrator CamperPapa

Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki
Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1610/2343 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 2010-09-14, 10:15
|
|
|
No, cóż, Jacku. Wszystko kiedyś się kończy, szkoda tylko, że tak nie ładnie.
Dawałeś nam szkołę doskonałej organizacji, tworzyłeś nie zapomnianą atmosferę. Dzielnie pomagała w tym Basia. Żałujemy. Bardzo żałujemy, że skończyło się coś, co miało dla nas szczególne znaczenie.
Basiu i Jacku, trudno, spotykać się będziemy i tak. Wszędzie dobrze, gdzie jesteśmy razem.
|
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze.
Ks. Jan Twardowski.
 |
|
|
|
 |
MirekM
weteran Piękny inaczej

Twój sprzęt: Bürstner Quadro IT674G
Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Lis 2007 Piwa: 20/9 Skąd: Stettin
|
Wysłany: 2010-09-14, 11:29
|
|
|
| Jacku, nie martw się. Zobacz i na pozytywną stronę tego niechlubnego zwolnienia. Będziesz miał więcej czasu na kamperowanie. Ale zlocików szkoda. |
_________________ Mirek ze Szczecina
I znowu jeden post więcej
Nie kłóć się z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a później pokona doświadczeniem.
www.shippol.pl www.uszczelki-cnc.pl
 |
|
|
|
 |
BiG Team
Kombatant

Nazwa załogi: Beata I Grzegorz
Pomógł: 2 razy Dołączył: 29 Gru 2007 Piwa: 53/40 Skąd: Karpacz
|
Wysłany: 2010-09-14, 14:47
|
|
|
Wielka szkoda, że to koniec zlotów dla zdrowotności. Planowaliśmy być w tym roku na jesiennym. Teraz wraz ze Świstakami jesteśmy właśnie w Grudziądzu. Jest superowo i szkoda, że można już tylko indywidualnie. Pozdrowienia dla Basi i Jacka bo to dzięki Wam powstał Camperpark |
_________________ Najlepsze, co może nas spotkać to ludzie, których kochamy, miejsca, które oglądamy oraz wspomnienia, które nam pozostaną
Beatka i Grześ |
|
|
|
 |
maga
weteran

Twój sprzęt: Roller Team Granduca Garage P
Nazwa załogi: Ewa i Maciek
Pomógł: 2 razy Dołączył: 07 Maj 2007 Piwa: 79/187 Skąd: Zaniemyśl (Wlkp)
|
Wysłany: 2010-09-14, 20:55
|
|
|
" A to masz babo placek"
Szkoda,że tak się stało. Byliśmy sympatykami tych spotkań i zaliczyliśmy prawie wszystkie,przyznam,że szykowaliśmy sie też na ten jesienny.
Przyjeżdżaliśmy na nie bardzo chętnie,zawsze po zdrowie i dobrą zabawę
Basiu,Jacku,dziękujemy Wam za te wszystkie spotkania,to dzięki Wam mogliśmy odkryć zdrowotne walory grudziądzkiej solanki.
Napewno tej jesieni odwiedzimy Was,korzystając z solanek już indywidualnie.
P.S. Przywieziemy znane nie tylko Wam "rogale marcińskie" |
_________________ Pozdrowienia z Pyrlandii !
Czołem wiaruchna kochana !!
 |
|
|
|
 |
StasioiJola
Kombatant

Twój sprzęt: Fiat Bürstner
Nazwa załogi: StasioiJola
Pomógł: 12 razy Dołączył: 25 Lip 2008 Piwa: 81/283 Skąd: Gąbin
|
Wysłany: 2010-09-14, 22:55
|
|
|
A moze tak spontaniczny zlocik by podziękować Basi i Jackowi??? Co o tym myślicie - jakis termin początek listopada byłby niezły!!!! |
|
 |
| Wyświetl szczegóły |
 |
ekosmak.dabrowska
weteran

Twój sprzęt: Ford Transit 94' Rimor
Nazwa załogi: Dziubki
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Sty 2009 Piwa: 26/115 Skąd: toruń
|
Wysłany: 2010-09-14, 23:41
|
|
|
| StasioiJola napisał/a: | | A moze tak spontaniczny zlocik by podziękować Basi i Jackowi??? Co o tym myślicie - jakis termin początek listopada byłby niezły!!!! |
Stasiu i o to chodzi,
Piszę się w ciemno, wszystkie Jacki to fajne chłopaki |
_________________ Jak chcesz rozśmieszyć Pana Boga to opowiedz Mu
o swoich planach |
|
|
|
 |
BaWa
weteran

Nazwa załogi: JaroW
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 31 Paź 2008 Piwa: 36/62 Skąd: z kamperlandii
|
Wysłany: 2010-09-15, 09:27
|
|
|
| ekosmak.dabrowska napisał/a: | | StasioiJola napisał/a: | | A moze tak spontaniczny zlocik by podziękować Basi i Jackowi??? Co o tym myślicie - jakis termin początek listopada byłby niezły!!!! |
Stasiu i o to chodzi,
Piszę się w ciemno, wszystkie Jacki to fajne chłopaki |
A co Z Basiami? to...... dopiero fajne dziewczyny |
_________________ Nie zawsze chce mi się gadać. A jak już mi się nie chce,to zwykle nie odzywam się,dopóki czegoś nie powiem.- P.Coelho
 |
|
|
|
 |
|
|