Twój sprzęt: Fiat Ducato Toskana 1,9 TD
Nazwa załogi: MisioKot Pomógł: 7 razy Dołączył: 15 Maj 2010 Piwa: 799/1217 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-04-11, 19:06
cd.
IMG_2538 (Large).JPG Dziękujemy za spokojny sen.
Plik ściągnięto 67 raz(y) 45,11 KB
IMG_2431 (Large).JPG Dziękujemy SpecEkipie.
Plik ściągnięto 75 raz(y) 92,83 KB
IMG_2985 (Large).JPG Dziękujemy za świeży prąd.
Plik ściągnięto 73 raz(y) 72,95 KB
IMG_2600 (Large).JPG Dziękujemy Tadziu za pomysł i wykonanie. Za serce włożone, za nogi schodzone, za cierpliwość, za uśmiech i za każdą pomoc niesioną.
Plik ściągnięto 63 raz(y) 90,65 KB
IMG_2411 (Large).JPG Dziękujemy Gino za pomoc, za porady, za serce i za to że z nami byłeś.
Plik ściągnięto 75 raz(y) 87,59 KB
IMG_2484 (Large).JPG Dziękujemy wszystkim uczestnikom zlotu.
Plik ściągnięto 67 raz(y) 98,26 KB
IMG_3151 (Large).JPG Żegnamy Poznań i jego Wartę. Do zobaczenia za rok, bo warto było.
Plik ściągnięto 79 raz(y) 60,79 KB
IMG_3157 (Large).JPG Z Poznania wywieźliśmy dobre wrażenia i przywieźliśmy długo oczekiwaną wiosnę.
Plik ściągnięto 69 raz(y) 32,54 KB
_________________ Pozdrawiamy - Danusia-Kotek i Henio-Misio
Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą...ks.Jan Twardowski
Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1595/2326 Skąd: Otwock
Wysłany: 2013-04-12, 01:16
Reportaż Misia jest doskonały i jestem wdzięczny za ogrom pracy, jaką Henio weń włożył. Wcześniej składałem podziękowania Kolegom, którzy wspierali mnie w organizacji tego spotkania, teraz jeszcze raz pragnę gorąco podziękować, jako, że było to duże przedsięwzięcie i i Wasze wsparcie dodawało mi sił. Nasza wystawa, będąca dziełem Jurka ( Slajda ) zrobiła świetne wrażenie.
Mieliśmy na zlocie Kolegów z całego kraju, nie tylko z CT, jako, że zlot miał charakter ogólnopolski.
Uważam tę formułę za bardzo dobrą, doskonale służącą integracji naszego środowiska.
Współpraca z Dyrekcją MTP układa się doskonale i jestem przekonany, że w przyszłości możemy razem dokonać wiele.
Dziekuję Panu Dyrektorowi Motor Show - Rafałowi Błachowskiemu i naszej podporze w rozwiązywaniu problemów - Pani Monice Brzózce.
Pani Moniko, jest Pani dla nas jak Anioł Stróż CamperTeamu na MTP.
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze. Ks. Jan Twardowski.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum