Twój sprzęt: CARTHAGO CHIC-S plus Pomógł: 6 razy Dołączył: 10 Sty 2019 Piwa: 264/108 Skąd: Ostrowiec Św.
Wysłany: 2020-06-04, 05:52
ZbigStan napisał/a:
Na koniec dnia docieramy na opisywane miejsce U Gargamela, przy rezerwacie Szumy nad Tanwią. Przyjeżdża tu wiele aut, ale w nocy zostajemy sami i szumy.
Cudownie zostać tam samemu ..natura i my..ZbigStan, jakie wrażenia ?
_________________ Ten kto żyje widzi dużo..ten kto podróżuje widzi więcej
-------------------------------------------------------------------------------
był Ducato 2,5 Burstner na próbę.. Pilote Explorateur715...zostało Carthago Chic-S plus
Twój sprzęt: Frankia I 65 SD
Nazwa załogi: Taborygenii, fani Frani. Pomógł: 5 razy Dołączył: 03 Gru 2013 Piwa: 1401/339 Skąd: Opole
Wysłany: 2020-06-04, 16:09
yamah, progi i wartko płynąca Tanew w jarze, bardzo nam się podobały. No i piękne lasy Solskie. Myślę że jeszcze tam przyjedziemy. Czy byłeś nad Wartą? Pozdrawiam..
Twój sprzęt: pokój z kuchnią Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Maj 2008 Piwa: 5/4 Skąd: duch puszczy
Wysłany: 2020-06-07, 21:12
Witam, parking przy ogrodzie botanicznym w Bolestraszycach zamykany po 18.00 z dwóch stron bez możliwości wjazdu .Kemping w Przemyślu......25 zł za kampera strzeżony do 21,30 potem pan zamyka wjazd ... monitoring całodobowy cicho spokojnie
Nazwa załogi: Taborygenii, fani Frani. Pomógł: 5 razy Dołączył: 03 Gru 2013 Piwa: 1401/339 Skąd: Opole
Wysłany: 2020-06-08, 07:23
mirek67, Parking przy Arboretum w Bolestraszycach ma szlabany przy obu wjazdach i jest po 18 tej zamykany. Zgłosiłem w kasie że chcę zostać na noc. Otrzymałem informację, że mogę zostać, a szlaban nie jest zamykany na kłódkę, a o7mej przychodzą pracownicy i otwierają parking. Ja tam na koniec maja br. nocowałem. Pozdrawiam.
Twój sprzęt: CARTHAGO CHIC-S plus Pomógł: 6 razy Dołączył: 10 Sty 2019 Piwa: 264/108 Skąd: Ostrowiec Św.
Wysłany: 2020-06-08, 08:52
ZbigStan napisał/a:
yamah Czy byłeś nad Wartą? Pozdrawiam..
ZbigStan napisał/a:
yamah, Czy byłeś nad Wartą? Pozdrawiam..
Tak, byliśmy w ten weekend..troszkę nie udana aura ale zawsze to lepsze aniżeli baza domowa .
Trafiliśmy fajne miejsce tu : 51.110083, 18.879167 https://youtu.be/yVxdCz8rcy0
Nocleg był w Bobrownikach..pobudka z baranami jak w górach
Pogoda poprawiła się i pojechaliśmy nad Wielka Dziurę
zbliżenie pracujących maszyn..
Dalej Zalew Sulejowski..miejsce U Sołtysa
i ucieczka przed gradobiciem
był Ducato 2,5 Burstner na próbę.. Pilote Explorateur715...zostało Carthago Chic-S plus
Wysłany: 2020-06-08, 11:29
ZbigStan napisał/a:
yamah, może kiedyś wypijemy prawdziwe. Pozdrawiam
Dzięki i na pewno wypijemy ..jak nie piwo to Cole ..w ten weekend robimy wypad w twoje strony i dalej ..Szczeliniec,Książ,zamek Rocha itp.
Spotkać to w wcześniej czy później na pewno się spotkamy mamy wspólne zamiłowanie jesteśmy tacy włóczykije
Wysłany: 2020-06-08, 21:22
Comsio napisał/a:
yamah to ty uciekałeś przed gradobiciem przez Spałe ok 16god.
My schowaliśmy się w center pod dębem.
Tak dokładnie..ale to już PO..a zły jak cholera bo nie wiedziałem czy solary całe (są jednak ok) tak tłukło .Nie widziałem was ..zaślepiony złością Miluś sorry Czocha
Wysłany: 2020-06-09, 12:21
yamah, Dobrej pogody na zwiedzanie Dolnego Śląska. Przy okazji będziesz miał Park Narodowy Gór Stołowych, do korony Polskich Parków Narodowych. Pozdrawiam.
Wysłany: 2020-06-09, 19:39
ZbigStan napisał/a:
yamah, Dobrej pogody na zwiedzanie Dolnego Śląska. Przy okazji będziesz miał Park Narodowy Gór Stołowych, do korony Polskich Parków Narodowych. Pozdrawiam.
Nie dziękuje, co by nie zapeszyć ..zaczniemy od Kłodzka..tyle razy przejeżdżałem przez to miasto ale nigdy nie było możliwości zwiedzenia..nocował ktoś może na tym parkingu przy rzeczce ?
https://www.google.pl/map...6.6570269?hl=pl
Jeśli chodzi o Twierdzę Kłodzko - rozczarowała mnie trochę, poleciłbym niedaleką Twierdzę Srebrna Góra - myśle że nie będzie problemu z stanięciem na parkingu na nocleg.
Parkingi są 2 jeden przy skręcie do góry w kier. Twierdzy, drugi pod sama Twierdzą
_________________ O najlepszym towarzystwie mówi się, że rozmowa w nim poucza, a milczenie kształci.
Prawdę swą należy mówić głośno, nie schlebiając ani rzeczom, ani wypadkom, ani stosunkom, ani ideom.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum