Twój sprzęt: MCLOUIS MC4-32
Nazwa załogi: Załoga G. Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Paź 2021 Piwa: 213/138 Skąd: Jaworzno/Oslo
Wysłany: 2023-12-28, 22:18
Kazik ll , ta wersja to Satan version a nie metal trochę przejaskrawiona. te jego oczy
Cyryl, thx za przypomnienie Wintera. Słuchając tego kawałka można by pomyśleć, że Johny nie potrafił grać, śpiewać i ... się kołysać
Johnny B Good w Ameryce to takie nasze "Przybyli ułani"
Podpinam się pod temat i wrzucam swoje, warte posłuchania wersje.
Lemmy trochę wcześnie wszedł z wokalem, widać, że na żywo
I fajne trzy solówki gitarowe .
Frank Marino ...
Z bluesowego kawałka przechodzi w psychodelię
Niesamowite jest to, że nie wiedziałem o istnieniu tego goście przez całe życie.
Dopiero 2-3 lata temu ktoś mi podrzucił nazwisko.
_________________ Staram się, jak mogę.
Gdy nie mogę, to przestaję się starać.
Darson ®
Ostatnio zmieniony przez Darson 2023-12-29, 20:34, w całości zmieniany 1 raz
Dzisiaj, obchodźmy Narodowy Dzień Pamięci Żołnierzy Wyklętych, przypominam piosenkę którą "przemycił" Krzysztof Klenczon w czasach wszechwładnej cenzury.
Twój sprzęt: MCLOUIS MC4-32
Nazwa załogi: Załoga G. Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Paź 2021 Piwa: 213/138 Skąd: Jaworzno/Oslo
Wysłany: 2025-01-01, 10:58
Witam w Nowym Roku ! 🎇🎆
Oby obfitował w ciekawe wydarzenia muzyczne, na których to, moja obecność - przyznam szczerze -ostatnio kuleje 😩
Mam nadzieję, że w tym roku będzie lepiej.
Popijając "poranną", noworoczna kawkę, wpadł mi w ucho fajny kawałek, którym chciałem się podzielić.
Ciekawy tekst 😉
_________________ Staram się, jak mogę.
Gdy nie mogę, to przestaję się starać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum