Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Moja przygoda z blaszanką - VW LT 28
Autor Wiadomość
jarekzpolski 
stary wyga

Twój sprzęt: Laika na Transicie
Nazwa załogi: jarki
Piwa: 83/6
Wysłany: 2012-09-08, 21:58   

Samurai też sprzedany. Kwestia ceny. Oba ze stratą ale tak miało być. Nie płaczę, bo nie o zarobek chodziło. Zarabiam w pracy, samochody bardziej do zabawy...
Unimog w sferze marzeń, poza zasięgiem finansowym i pewnie jeszcze długo (linki poskracaj do strony głównego adresu i wejdź do galerii. Warto).

Odpowiadając na potrzeby kilkuletniej chwili (latorośle) nabyłem od forumowego kolegi Laike Ecovip na Transicie 1,9 TD z 96'
Szafa okrutna ale cała czwórka ma swoje koje i jeszcze 3 w zapasie w razie niespodziewanego ataku gości...Oczywiście biały i alkowa :roll:
Na osiedlowy parking na razie się tym nie wbijam, bo śmiałości brakuje....

Historii odbudowy nie będzie bo nie ma za bardzo co, tym bardziej że uprzejmy sprzedający na uprzejmą prośbę kupującego zmienił dzień przed sprzedażą rozrząd i olej. Zapodam kilka naklejek na małe wgniecenia, kilka ledów do środka i tyle...Transakcja "wewnątrzgrupowa" CT-Górny Śląsk, tak więc poziom zaufania odmienny od standardowego w takich sytuacjach...

Fotki zapodam jak porobię i odsapnę chwilę. Paru Sz-Sz mnie zmęczyło trochę :mrgreen:
Ostatnio zmieniony przez jarekzpolski 2012-09-18, 11:26, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

Świstak 
Kombatant

Twój sprzęt: Milka, Milka2
Nazwa załogi: Świstaki
Piwa: 482/100
Wysłany: 2012-09-09, 20:24   

Ech, Ty... Pisz , byle na wesoło. U Ciebie nawet wymiana powietrza na letnie w przednich kołach brzmi jak 13 księga Pana T...

Milka - może ją spotkacie?
Postaw piwo autorowi tego posta

arrtur 
zaawansowany

Twój sprzęt: obecnei dacia Dokker/Kia Venga i przyczepa
Otrzymał 14 piw(a)
Wysłany: 2012-09-10, 10:20   

no wlasnie, dobre podejscie - decyzja zmiany i do przodu - ale niestety mi go brakuje.

z Samuraiem sie krece i krece bo nie chce go oddac tylko sprzedac emeocjonalnie bo cala zabawa za 2 czy nawet 4 tys zl taniej racjonalnie w ogole nie warta swieczki. Jakby sie trafil jakis sympatyczny klien(ka) to zmianilbym podejscie, a jak slysze tych debili w telefonie...
LT ka tak na prawde sprzedam jak bede mial juz nowa terenowke do ciagniecia przyczepy...
czyli daleka droga, normalnego kampera lepszego to nie chce bo na nic realnie lepszego mnie nie bedzie stac w tej chwili, a ten w 100% spelnia nasze oczekiwania (jedno dziecko i pies maly :) )

o i tak u Ciebie zmniany w calej stajni, a u mnie nicc, choc stajnia podobna.

Powodzenia

Odpowiedz do tematu