|
|
|
Grecja 2015 |
| Autor |
Wiadomość |
tom-cio
weteran

Twój sprzęt: samoróbka kamper na blaszaczku
Pomógł: 7 razy Dołączył: 07 Sty 2014 Piwa: 68/144 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 2015-02-28, 22:41
|
|
|
Dzieki Bronek,bede pamietal o telefonie,zeby wylaczyc moj operator mnie nie lubi,wiec by nie umozyl.A moze na moim powrocie a Twoim dojezdzie jakis browarek w Albanii?I w sumie tak naprawde na te 2 dni podrozy nie mam pomyslu.Po wyjezdzie z Belgradu moze Smeredewo,tam jakies ruiny,i co dalej?Nie chce na ohryd 10 kplejnych godzin na biegu,macie jakis pomyslmco pozwiedzac po drodze? |
|
|
|
 |
Bronek
Kombatant
Pomógł: 31 razy Dołączył: 06 Cze 2013 Piwa: 475/981 Skąd: Ooo
|
Wysłany: 2015-02-28, 23:22
|
|
|
Jak wyjechaliśmy z Belgradu, to za jednym zamachem w połowie Grecji się znalazłem.
Spaliśmy 50km przed stolicą, na stacji paliw, duża z wifi itp, ale w nocy obrobili samochód Polek tuż obok nas.
W Macedonii tylko krótki postój w ruinach jakiej knajpy by pies sie wysikał. Ale zaraz jacyś miejscowi zajechali i urządzili sobie piknik. DZIWNE syf brud, zakichana knajpa z powybijanymi oknami a tu zajezdzają na odpoczynek?
Tak coraz bliżej i bliżej, sami faceci w dwa zdezelowane auta. Pomalutku zwinęlismy żagle.
I oni też, bo nawet nie zdążyłem dobrze odjechać a powsiadali i w drugą stronę... |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|