Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: krzysieks
2022-10-17, 15:11
Zlot w Winnicy Sandomierskiej.
Autor Wiadomość
Andrzej_Gdynia 
zaawansowany

Twój sprzęt: Adria 670
Piwa: 15/9
Wysłany: 2022-10-16, 08:39   

Fajna impreza - podniosę jednak sprawę informacji. Wydaje mi się że czesto pojawiają się informacje na temat imprez które były.. Aktywność i zaangażowanie jest skierowane do grup znających się i wspólnie spotykających, a przecież wydaje mi sie że poznawanie nowych ludzi jest równie ważne jak odświeżanie starych przyjażni.
Nie zaglądam na Face, ale stale zaglądam na forum, czy właśnie forum nie powinno być główną platformą komunikacji dla jej uczestników? Potem narzekamy że forum umiera, że nic się nie dzieje.. Sorki że pozwalam sobie na taką uwagę i to wlaśnie w wątku gdzie kilkoro ludzi dało z siebie wiele by zorganizowac to spotkanie, ale nie mogłem się powstrzymac... bo mi żal że nie byłem... :-/

krzysieks 
weteran

Twój sprzęt: Globe Traveller - Voyager
Nazwa załogi: MOKS
Piwa: 157/51
Wysłany: 2022-10-16, 09:09   

Andrzej_Gdynia napisał/a:
Fajna impreza - podniosę jednak sprawę informacji. Wydaje mi się że czesto pojawiają się informacje na temat imprez które były.. Aktywność i zaangażowanie jest skierowane do grup znających się i wspólnie spotykających, a przecież wydaje mi sie że poznawanie nowych ludzi jest równie ważne jak odświeżanie starych przyjażni.
Nie zaglądam na Face, ale stale zaglądam na forum, czy właśnie forum nie powinno być główną platformą komunikacji dla jej uczestników? Potem narzekamy że forum umiera, że nic się nie dzieje.. Sorki że pozwalam sobie na taką uwagę i to wlaśnie w wątku gdzie kilkoro ludzi dało z siebie wiele by zorganizowac to spotkanie, ale nie mogłem się powstrzymac... bo mi żal że nie byłem... :-/

Też chciałbym by to forum zaczęło żyć tak jak kiedyś...
Niestety ze smutkiem muszę stwierdzić, że nie ma na nim takiego zaangażowania jak kiedyś. Powiedzcie gdzie jesteście Koledzy i co się z Wami dzieje? Czytałem ostatnio post Mirka Kalinina związany z jego Radomską imprezą i też zastanawiam się o co chodzi ? Organizując zloty robimy je przede wszystkim dla członków CamperTeam. Dlaczego z imprezy na imprezę jest ich coraz mniej? Inną sprawą są Wasze posty pod opisami wydarzeń. Zobaczcie kilka lat temu ile było wpisow przed i po zlocie...
Teraz jest info Organizatora , zdjęcia, fotorelacja Henia...i długo , długo nic.
Może napisali byście , źe podobało mi się to..to..a to bym zmienił ?
Może wkleili byscie swoje zdjęcia , relacje etc?
Koleżanki i Koledzy obudzcie się....więcej życia !!!
Pozdrawiam KrzysiekS
Ostatnio zmieniony przez krzysieks 2022-10-16, 11:49, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

Wyświetl szczegóły
sterciu 
zaawansowany

Twój sprzęt: Karmann Colorado 650
Piwa: 72/16
Wysłany: 2022-10-16, 11:11   

Impreza widzę udana , relacja super :) , tylko szkoda właśnie , że nie było info na forum, bo pewnie byśmy się wybrali... a na fb nie mam nawet konta więc ciężko mi tam śledzić cokolwiek... no ale może następnym razem...

Komplecik 
Kombatant

Twój sprzęt: Adriianna
Nazwa załogi: Kompleciki :)
Piwa: 339/682
Wysłany: 2022-10-16, 15:18   

krzysieks napisał/a:

Może napisali byście , źe podobało mi się to..to..a to bym zmienił ?
Może wkleili byscie swoje zdjęcia , relacje etc?
Koleżanki i Koledzy obudzcie się....więcej życia !!!
Pozdrawiam KrzysiekS

Podobało się, fajna relacja dużo szczegółów :szeroki_usmiech
Zmienił bym,? nic bym nie zmieniał, wszystko się kiedyś kończy.
Swoją drogą to lekka chamówa spot za plecami, później piękna relacja i wku... W nieobecnych/bez żadnego info O...
Wklejam zdjęcia :box
:spoko

krzysieks 
weteran

Wysłany: 2022-10-16, 15:49   

Komplecik...
Po pierwsze informacja o zlocie znajdowala się na facebookowej stronie CamperTeam i CamperTeam Swiętokrzyskie 8-) 8-) https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0S1LrqFsLj1ewFBSJJHPqWnGcfMs6VW31Y3mcEcUFtYAHdvUND1QEbxLPVwuxemGil&id=100063656276557&sfnsn=mo
Po drugie wstępna informacja o zlocie była w harmonogramie imprez CamperTeam Swiętokrzyskie.
Po trzecie mój tekst nie odnosił się do ostatniej imprezy ( wzieło w niej udział 6-7 załog CamperTeam) a do kilku ostatnich lat...
Po czwarte krytykować potrafi każdy....zrobić fajną imprezę caravaningową najwyrazniej niewielu.Zrób Ty... z przyjemnoscią przyjadę , ocenię :lol:
Już dzisiaj serdecznie zapraszam Cię na 3 zimowe zloty do Bałtowa.
Ugoszczę Cię jak będę potrafił najlepiej.
Pozdrawiam Krzysieks :spoko

Komplecik 
Kombatant

Wysłany: 2022-10-16, 16:32   

[quote="krzysieks"] :chytry
Ostatnio zmieniony przez Komplecik 2022-10-18, 17:49, w całości zmieniany 1 raz  

krzysieks 
weteran

Wysłany: 2022-10-16, 16:46   

Komplecik...super , że się odezwałeś... Na kawkę z przyjemnością wpadnę.
Wracając do tematu to super by było gdyby wróciły stare dobre czasy CamperTeam. W tym roku organizowałem 6 zlotów CamperTeam , w większości były to imprezy zapowiadane na forum i na facebooku.
Na forum nie spotkały się z większym oddzwiękiem Koleżanek i Kolegów stąd ostatnio bardziej skupilismy się na facebook ( nie wiem , może to mój błąd ). Pozdrawiam Was serdecznie i do zobaczenia na jakiejś imprezie organizowanej przez CamperTeam.

Wyświetl szczegóły
Komplecik 
Kombatant

Wysłany: 2022-10-16, 16:51   

[quote="krzysieks"] :chytry
Ostatnio zmieniony przez Komplecik 2022-10-18, 17:47, w całości zmieniany 1 raz  

Banan 
Administrator
LIVE TO RIDE - RIDE TO LIVE

Twój sprzęt: Rapido 972M MB 2.9 TD
Nazwa załogi: Bananki
Piwa: 360/502
Wysłany: 2022-10-16, 19:22   

Misio jest okrutny robiąc swoje foty... tak bez ostrzeżenia :shock:
Człowiek by chociaż brzuch wciągnął... :haha: :haha: :haha:
Ale w tym właśnie jest ich urok :ok
Dzięki wielkie Heniu za piękne zdjęcia :pifko

Krzysieks dzięki za kawał dobrej roboty, współtworzyć z Tobą i Heniem takie zloty to sama przyjemność :hello
:pifko

Wyświetl szczegóły
krzysieks 
weteran

Wysłany: 2022-10-16, 19:58   

Banan napisał/a:
Misio jest okrutny robiąc swoje foty... tak bez ostrzeżenia :shock:
Człowiek by chociaż brzuch wciągnął... :haha: :haha: :haha:
Ale w tym właśnie jest ich urok :ok
Dzięki wielkie Heniu za piękne zdjęcia :pifko

Krzysieks dzięki za kawał dobrej roboty, współtworzyć z Tobą i Heniem takie zloty to sama przyjemność :hello
:pifko

Darek nie bądz taki skromny !!! Bez Twojej i Agi pomocy ciężko by było organizować tak udane zloty !!!

Banan 
Administrator
LIVE TO RIDE - RIDE TO LIVE

Twój sprzęt: Rapido 972M MB 2.9 TD
Nazwa załogi: Bananki
Piwa: 360/502
Wysłany: 2022-10-16, 21:39   

krzysieks napisał/a:
Bez Twojej i Agi pomocy ciężko by było organizować tak udane zloty !!!

Oj ta, oj tam... robim co możem :mrgreen:
To praca zespołowa, ale pomysły Twoje :spoko

Wojciechu 
Kombatant

Twój sprzęt: był - ducato frankia,jest- burstner t603
Nazwa załogi: marwoj
Piwa: 159/151
Wysłany: 2022-10-16, 22:55   

krzysieks napisał/a:

Też chciałbym by to forum zaczęło żyć tak jak kiedyś...
Pozdrawiam KrzysiekS

… uśmiecham się na myśl – jak to kiedyś bywało na forum. Bardzo tęsknię za czasaem gdzie ludziska prześcigali się w fotkach ze zlotów, zwłaszcza na tych, na których nie można było być. Z przyczyn zresztą różnych, a to z braku czasu, a to z powodu innych oczekiwań co do wspólnych spotkań, i wielu innych. Jedynie Heniu pozostał niczym niczym wizualna ostoja zlotów C.T. - i trzeba się za to nisko ukłonić.
Zloty C.T. Świętokrzyskie Krzyśka zawsze były atrakcją I spora nasza grupa zaczynała od nich swoje camperowanie. Nie wierzę w pracę przy organizacjach zlotów na zasadzie wolontariatu – jest to nienaturalne. Niestety wszystko się zmienia - postrzeganie, oczekiwania, ludzie i warunki – jedne na dobre, drugie na trochę gorsze.
Pewne jest jedno – że jest to okazja do spotkania się ludzi, którzy tego chcą i oczekują. Przyczyn małej ilości komentarzy doszukiwał bym sie w dzisiejszych trudnych czasach i asertywności ludzi.
Zloty są ciekawą formą wypoczywania – niemniej z czasem zapotrzebowanie na taki sposób camperowania zdecydowanie się zmienia. Życzę dobrych relacji międzyludzkich na zlotach, dobrego interesu, sprawnych kamperów i dużo wolnego czasu na przyjemności.
Na koniec chciałbym przypomnieć, że są to moje przemyślenia, do których mam prawo. Pozdrowionka.

Jesteśmy jedyni i niepowtarzalni, pamiętajmy tylko że niedoskonali…

Robert-4 
stary wyga

Twój sprzęt: Burstner TravelVan T690
Piwa: 24/37
Wysłany: 2022-10-17, 00:22   

Nie wszyscy mają "twarzoksiążkę" zwana fejsbukiem :(
Szkoda, ze zabrakło info o spotkaniu, bo akurat wino jest dla nas ważne. Mamy daleko, ale czego nie robi się dla przyjemności :) :) :)

krzysieks 
weteran

Wysłany: 2022-10-17, 09:03   

Cieszę się , że wywiązała się dyskusja dotycząca spotkań forumowych Przyjaciół.
Tak...kiedyś było inaczej , weselej...z większym zaangażowaniem.
Czy te czasy wrócą? Nie wiem.
Na koniec przeproszę Kolegów którzy nie mają facebooka i nie dostrzegli imprezy w Winnicy Sandomierskiej. Obiecuję poprawę :-P
Szkoda tylko , że Ci sami nie dostrzegli zapowiedzi wcześniejszych impez CT Świętokrzyskie :diabelski_usmiech :diab :ok elski_usmiech .
Koncząc temat Świętokrzyskiego Swięta Wina i Sera , serdecznie zapraszam Was za rok na kolejną edycję tej imprezy :ok :ok .
Pozdrawian Krzysieks

Darson 
Kombatant

Twój sprzęt: MCLOUIS MC4-32
Nazwa załogi: Załoga G.
Piwa: 224/181
Wysłany: 2022-10-17, 09:58   

Andrzej_Gdynia napisał/a:
czy właśnie forum nie powinno być główną platformą komunikacji dla jej uczestników?

popieram w całej rozciągłości !
zagladam tutaj. i tu szukam informacji.
Może i na fejsie jest więcej, ale nie mam fejsa i nie mam czasu siedzieć na fejsie.
Skoro imprezy są dla uczestników forum to wszelkie informacje, zapisy, składki itp powinny odbywać się tutaj.
Moje zdanie. Howgh!

14859656167143 (1).jpg
Plik ściągnięto 740 raz(y) 344,2 KB

Darson ®

Odpowiedz do tematu