|
|
Otwarty przez: krzysieks 2022-10-17, 14:11 |
Zlot w Winnicy Sandomierskiej. |
| Autor |
Wiadomość |
SlawekEwa
Kombatant Slawek Dehler

Twój sprzęt: Blaszka Ducato L4H2 3.0 JTD
Nazwa załogi: Fendziaszki
Pomógł: 29 razy Dołączył: 10 Lut 2007 Piwa: 257/624 Skąd: z głębokiego buszu
|
Wysłany: 2022-10-17, 13:49
|
|
|
| krzysieks napisał/a: | | Szkoda tylko , że Ci sami nie dostrzegli zapowiedzi wcześniejszych impez CT Świętokrzyskie |
"Październik 2022
jeszcze nie wiadomo kiedy w październiku > CT-Świętokrzyskie. Zlot szlakiem świętokrzyskich winnic."
Krzysiu takie info to Ty wiesz gdzie ......... |
_________________ Życie jest dane wszystkim, ale starość tylko wybranym.
 |
| |
|
|
|
 |
krzysieks
weteran
Twój sprzęt: Globe Traveller - Voyager
Nazwa załogi: MOKS
Pomógł: 1 raz Dołączył: 31 Maj 2012 Piwa: 157/51 Skąd: Ostrowiec Św
|
Wysłany: 2022-10-17, 14:01
|
|
|
| SlawekEwa napisał/a: | | krzysieks napisał/a: | | Szkoda tylko , że Ci sami nie dostrzegli zapowiedzi wcześniejszych impez CT Świętokrzyskie |
"Październik 2022
jeszcze nie wiadomo kiedy w październiku > CT-Świętokrzyskie. Zlot szlakiem świętokrzyskich winnic."
Krzysiu takie info to Ty wiesz gdzie ......... |
Naprawdę nie mam zamiaru się tłumaczyć. Szkoda , że z takim zapałem i pretensjami nie pisaliście przy zapowiedziach wcześniejszych zlotow.
Pełna informacja o zlocie w Winnicy Sandomierskiej znajdowała się na facebookowej stronie CamperTeam i CamperTeam Świętokrzyskie.
Nie facebookowych kolegów za zaistniałą sytuację przepraszam i obiecuję poprawę.
Dalsze posty nie mają sensu. Temat uważam za zamknięty.
Pozdrawiam Krzysieks. |
_________________ Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego,czego nie zrobiłeś,niż tego co zrobiłeś.Więc odwiąż liny,opuść bezpieczną przystań.Złap w żagle pomyślne wiatry.
Podróżuj,śnij,odkrywaj.
Mark Twain
 |
| |
|
|
|
 |
| Wyświetl szczegóły |
 |
Misio
Kombatant

Twój sprzęt: Fiat Ducato Toskana 1,9 TD
Nazwa załogi: MisioKot
Pomógł: 7 razy Dołączył: 15 Maj 2010 Piwa: 805/1226 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2022-10-17, 17:14
|
|
|
Widzę, Krzysiu że walczysz jak lew. Brawo.
Broniąc swojego osiągnąłeś dwa cele. Na Twoich zlotach programy są bogate w wydarzenia, zapraszasz ciekawych ludzi, zespoły, są wycieczki, są muzea, przewodnicy, sam prowadzisz zajęcia, czy to biegi lub wycieczki rowerowe, zawody wędkarskie, pokaz ogni, ogniska, grille, atrakcyjne nagrody od sponsorów, zabawy przy muzyce - dzięki uprzejmości i dużej pomocy logistycznej załodze Banan i Kasi - i atrakcje zlotowe przez calutki rok itd.
Drugim celem było ożywienie forum i to Ci się udało. Kiedy skończyłem pisać fotorelację ilość wyświetlanych odsłon wynosiła tylko 382. Teraz wynosi ponad TYSIĄC.
Pracować z WAMI to czysta przyjemność. Bardzo dziękujemy.
MisioKot. |
_________________ Pozdrawiamy - Danusia-Kotek i Henio-Misio
Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą...ks.Jan Twardowski
 |
|
|
|
 |
Komplecik
Kombatant
Twój sprzęt: Adriianna
Nazwa załogi: Kompleciki :)
Pomógł: 5 razy Dołączył: 13 Cze 2011 Piwa: 390/780 Skąd: Kraków

|
Wysłany: 2022-10-17, 17:20
|
|
|
[quote="krzysieks" |
_________________ komplet |
| Ostatnio zmieniony przez Komplecik 2022-10-18, 16:46, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Komplecik
Kombatant

|
Wysłany: 2022-10-17, 17:30
|
|
|
[quote="Misio"] |
| Ostatnio zmieniony przez Komplecik 2022-10-18, 16:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
krzysieks
weteran
|
Wysłany: 2022-10-17, 17:57
|
|
|
| Komplecik napisał/a: | | Misio napisał/a: | Widzę, Krzysiu że walczysz jak lew. Brawo.
Broniąc swojego osiągnąłeś dwa cele. Na Twoich zlotach programy są bogate w wydarzenia, zapraszasz ciekawych ludzi, zespoły, są wycieczki, są muzea, przewodnicy, sam prowadzisz zajęcia, czy to biegi lub wycieczki rowerowe, zawody wędkarskie, pokaz ogni, ogniska, grille, atrakcyjne nagrody od sponsorów, zabawy przy muzyce - dzięki uprzejmości i dużej pomocy logistycznej załodze Banan i Kasi - i atrakcje zlotowe przez calutki rok itd.
Drugim celem było ożywienie forum i to Ci się udało. Kiedy skończyłem pisać fotorelację ilość wyświetlanych odsłon wynosiła tylko 382. Teraz wynosi ponad TYSIĄC.
Pracować z WAMI to czysta przyjemność. Bardzo dziękujemy.
MisioKot. |
Misiu tu nie chodzi o relacje o wspaniałe zorganizowanie zlotu, po prostu jeśli było to tajne przez poufne nie potrzebnie się tym chwalicie bo przecież zdajecie sobie sprawę że reszcie chętnych robi się zwyczajnie przykro, tylko o to chodzi,
relacja piękna
|
Po pierwsze to nie wiem jakie tajne przez poufne bo zlot był w harmonogramie zlotów CT (można sprawdzić w harmonogramie imprez CT na 2022r ) , informacja o zlocie była również na facebookowej stronie CamperTeam oraz CamperTeam Świętokrzyskie.
Po drugie napisałem ,że temat uważam za zamknięty w sprawie Zlotu w Winnicy Sandomierskiej. Przeprosiłem Kolegów którzy nie mają facebooka i nie wiedzieli o zlocie ( choć był w harmonogramie imprez CT Świętokrzyskie) . Na przyszłość będę pamiętał ,że pragniecie szerszej informacji o zbliżającej się imprezie ( nie tylko na facebooku )
Po trzecie jak najbardziej cieszyć będą Wasze sugestie...czego oczekujecie na zlocie.
Po czwarte cieszę się ,że udało mi się rozpocząć konstruktywną rozmowę z Kolegami z forum.
Po piąte super by było byście tak aktywnie uczestniczyli w dyskusji przy każdej organizowanej imprezie zlotowej.
Na koniec pragnę przypomnieć ,że w Sylwestra odbędzie się w JuraParku Bałtów zlot caravaningowy na który serdecznie Was zapraszam.
Dziękuję za zainteresowanie. Pozdrawiam KrzysiekS |
_________________ Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego,czego nie zrobiłeś,niż tego co zrobiłeś.Więc odwiąż liny,opuść bezpieczną przystań.Złap w żagle pomyślne wiatry.
Podróżuj,śnij,odkrywaj.
Mark Twain
 |
|
|
|
 |
Komplecik
Kombatant

|
Wysłany: 2022-10-17, 19:58
|
|
|
[quote="krzysieks"][quote="Komplecik"] |
| Ostatnio zmieniony przez Komplecik 2022-10-18, 16:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
SlawekEwa
Kombatant Slawek Dehler

|
Wysłany: 2022-10-17, 21:23
|
|
|
| Komplecik napisał/a: | | Dziękuję nie mam nic do dodania |
Komplet Ty zamknij już twarz i nie przeginaj
Organizator przyznał się do błędu niedoinformowania społeczności CT o zlocie, obiecał poprawę i wystarczy, a Ty jak "krakowska przekupka" cały czas " tratata, tratata" |
 |
| |
|
|
|
 |
| Wyświetl szczegóły |
 |
Banan
Administrator LIVE TO RIDE - RIDE TO LIVE

Twój sprzęt: Rapido 972M MB 2.9 TD
Nazwa załogi: Bananki
Pomógł: 30 razy Dołączył: 09 Lis 2010 Piwa: 364/498 Skąd: Bolesławiec

|
Wysłany: 2022-10-18, 11:59
|
|
|
| Komplecik napisał/a: | | nie wiem co Misia podkusiło by umieścić relacje po co to zrobił? |
Bo Misio zawsze wstawia relacje ze zlotów w których uczestniczy i robi to doskonale...?
| SlawekEwa napisał/a: | | Organizator przyznał się do błędu niedoinformowania społeczności CT o zlocie, obiecał poprawę i wystarczy |
Za podsumowanie browarek dla Sławka
Nawiasem mówiąc: kto zgadnie, ile załóg z CT było na ostatnim zlocie w Bałtowie, gdzie uczestniczyło 210 załóg?
Dla ułatwienia dodam, że o tym zlocie na długo przed wszyscy wiedzieli
Na usprawiedliwienie dodam tyle, że przy organizacji tylu imprez w roku, mogło umknąć, że ktoś nie zagląda na stronę FB CT...
Mi też to umknęło i jako współorganizatora możecie mnie ukamienować
Będziemy się starać, by sytuacja nie powtórzyła się, też przepraszam |
_________________ Pozdrawiam - Darek
 |
| |
|
|
|
 |
| Wyświetl szczegóły |
 |
SlawekEwa
Kombatant Slawek Dehler

|
Wysłany: 2022-10-18, 13:02
|
|
|
| Banan napisał/a: |
Nawiasem mówiąc: kto zgadnie, ile załóg z CT było na ostatnim zlocie w Bałtowie, |
7 ? |
 |
|
|
|
 |
krzysieks
weteran
|
Wysłany: 2022-10-18, 15:01
|
|
|
| SlawekEwa napisał/a: | | Banan napisał/a: |
Nawiasem mówiąc: kto zgadnie, ile załóg z CT było na ostatnim zlocie w Bałtowie, |
7 ? |
Siedem załóg bylo na zlocie w Winnicy Sandomierskiej .
Na pozostałych wcześniejszych zlotach frekwencja załog związanych z CT też nie była porywająca. Zerknijcie na posty zapowiadające imprezy i oddzwięk forumowiczów ( niestety prawie zerowy ). Stąd moja decyzja o dodatkowej informacji CamperTeam Świętokrzyskie na facebooku . Tam przynajmniej jest większa oglądalność. Od miesiąca jesteśmy z Darkiem również moderatorami facebookowej strony CamperTeam.
Na zlotach staramy się przyciągnąć na forum CT świeżą krew. Miejmy nadzieję , że przyciągnie to nowych członków i rozrusza ospałe ostatnimi laty forum.
Myslę , że w przyszłym tygodniu wrzucimy info dotyczace trzech imprez zimowych ( sylwester , zlot w styczniu i impreza w lutym ).
Pozdrawiam i życzę wszystkim większej aktywności.
KrzysiekS |
Podróżuj,śnij,odkrywaj.
Mark Twain
 |
|
|
|
 |
gryz3k
Kombatant
Twój sprzęt: Ape 50
Nazwa załogi: gryz3k
Pomógł: 7 razy Dołączył: 05 Wrz 2010 Piwa: 580/322 Skąd: Warszawa Miedzeszyn
|
Wysłany: 2022-10-18, 16:30
|
|
|
| Banan napisał/a: | Misio jest okrutny robiąc swoje foty... tak bez ostrzeżenia
Człowiek by chociaż brzuch wciągnął...
Ale w tym właśnie jest ich urok
Dzięki wielkie Heniu za piękne zdjęcia
Krzysieks dzięki za kawał dobrej roboty, współtworzyć z Tobą i Heniem takie zloty to sama przyjemność
|
Z tym wciąganiem brzucha to bym ostrożny był. Raz do zdjęcia wciągnąłem i mi na plecach wyskoczył. Że jestem gruby to wszyscy się przyzwyczaili a chudy z garbem to dopiero był powód do kpin... |
|
|
|
 |
Komplecik
Kombatant

|
Wysłany: 2022-10-18, 16:33
|
|
|
| SlawekEwa napisał/a: | | Komplecik napisał/a: | | Dziękuję nie mam nic do dodania |
Komplet Ty zamknij już twarz i nie przeginaj |
Odpimpaj Się |
| |
|
|
|
 |
Bim
Kombatant Jacek

Twój sprzęt: Peugeot Adriatik 2,5D 1991 rok
Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Lip 2007 Piwa: 198/112 Skąd: Sandomierz
|
Wysłany: 2022-10-18, 18:14
|
|
|
| Komplecik napisał/a: | | SlawekEwa napisał/a: | | Komplecik napisał/a: | | Dziękuję nie mam nic do dodania |
Komplet Ty zamknij już twarz i nie przeginaj |
Odpimpaj Się |
Wracają stare czasy ktoś ma alergię na pierze i i nie umie przyjąć na klatę
Sławek przeglądnij się w lustrze czy czasami :"grzebień" Ci nie rośnie |
| |
|
|
|
 |
SlawekEwa
Kombatant Slawek Dehler

|
Wysłany: 2022-10-18, 19:21
|
|
|
| Bim napisał/a: |
Wracają stare czasy ktoś ma alergię na pierze i i nie umie przyjąć na klatę |
Jakie pierze i kto ma coś przyjąć na klatę
| Bim napisał/a: | | Sławek przeglądnij się w lustrze czy czasami :"grzebień" Ci nie rośnie |
Prędzej łysina mi grozi
Bimku jak coś masz do mnie to dawaj na PW- wyjaśnimy sobie to i owo |
 |
| |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|