|
|
Doradzić w spr. sprzęgła |
Autor |
Wiadomość |
eMKa
Kombatant

Twój sprzęt: Ducato 2,3 09 CAMPERIA
Nazwa załogi: eMKa
Pomógł: 18 razy Dołączył: 22 Sty 2010 Piwa: 296/156 Skąd: Kalisz
|
Wysłany: 2011-04-20, 15:46
|
|
|
spokojnie, przez 20 lat zawsze znajdzie się jakiś rzeźbiarz co poprawia fabrykę , czasem ma to uzasadnienie, szkoda tylko następny właściciel o tym nic nie wie |
_________________ Gosia & Krzysiek
 |
|
|
|
 |
1506edi
zaawansowany

Twój sprzęt: Fiat Ducato 2.5D z 85r.HEKU 580
Nazwa załogi: Anna-Edward
Dołączył: 03 Gru 2010 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Siemianowice Śl.
|
Wysłany: 2011-04-20, 20:23
|
|
|
Poskładałem założyłem jeszcze tylko dopracuje reszteę i dam znać co z tego wyszło,założyłem w jeden możliwy sposób.Łożysko oporowe jest takie same jak nowe wzrokowo.Ale przed zmontowaniem położyłem tarcze na nią docisk i zmieżyłem od punktu przyłożenia łożyska do początku zębów tarczy i tarcza z lewej z krótszym wałkiem czy druga strona z wystającymi sprężynami jest taka sama!,a stary komplet na leżąco zmontowany prawidłowo jest między tarczą a dociskiem bliższy o 7mm. od nowego.
Odezwe sie co z tego sie urodziło na razie świeta wędzenie,zakupy więc wszystko wolniej.
Pozdrawiam wszystkich i dzieki za pomoc-a sprzedający mi to sprzęgło w sklepie mnie olewa i mówi że reklamować by musiał do producenta a to to już dość długo itp...... |
|
|
|
 |
1506edi
zaawansowany

Twój sprzęt: Fiat Ducato 2.5D z 85r.HEKU 580
Nazwa załogi: Anna-Edward
Dołączył: 03 Gru 2010 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Siemianowice Śl.
|
Wysłany: 2011-04-26, 19:38
|
|
|
Poskładałem odpaliłem wszystko pracuje lekko bez oznak problemu,czyli może ta tarcza ma tak pracować.I przy okazji mam wprawdzie ssanie ręczne ale one kończy się za deską rozdzielczą,pompa BOSCH,ma to być gdzies wpięte czy tam pracowała inna pompa?
P1030418.JPG
|
 |
Plik ściągnięto 986 raz(y) 165,57 KB |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|