|
|
Przesunięty przez: janusz 2013-03-22, 00:40 |
Coś co powala |
| Autor |
Wiadomość |
JaWa
Kombatant Pierwsza "Mała Karawana"

Twój sprzęt: Fiat Ducato Roller Team Granduca
Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Sty 2007 Piwa: 367/234 Skąd: Kutno
|
Wysłany: 2011-08-09, 17:10
|
|
|
| Arturo napisał/a: | | a fronty szafek robione chyba przez Górali z Podhala |
Na Górali ich nie stać. |
_________________ Wanda i Jacek Kutno
-------------------------------------------
www.youtube.com/@JacekKropidlowskikutno/videos
 |
|
|
|
 |
pp
weteran

Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Kwi 2007 Piwa: 4/20 Skąd: wadowice
|
Wysłany: 2011-08-09, 18:34
|
|
|
Za to na pewno na każdych drzwiach pisze że sa niejadalne, ponadto że to służy do jazdy po drogach i w żadnym wypadku nie nadaje się do samodzielnego przepłynięcia Atlantyku jak również nie lata!
Amerykańskie wzornictwo mebli bardzo odbiega od tego co mamy w europie, jakość wykonania również! Najbardziej liczą się wszelkie testy, atesty i dupochrony! |
_________________ zawsze jest szerszy kontekst
 |
|
|
|
 |
bbart
zaawansowany
Twój sprzęt: aurora
|
Wysłany: 2011-08-11, 17:38
|
|
|
| Wzornictwo: kwestia gustu, ale co do jakości, w europejskim miałem wrażenie posiadania auta z pianki i laminatu, przy amerykańskim mogę zamykać szafę kopnięciem. Nie mam super, eko, combi, dual, extra lodówki tylko zwykłą lodówkę. Lodówę. Tak jak prysznic z baterią, kuchenkę i wiele innych. Bez dodatków eko i przeszyć nicią, ale prymitywnych, działających urządzeń. Nie ma nad czym mlaskać, fakt. Tylko do podróży się nadaje do amerykańskie pudło. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|