Twój sprzęt: Rimor Katamarano 1
Nazwa załogi: elwood'ki Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Mar 2008 Piwa: 84/50 Skąd: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: 2012-04-10, 21:45
Joluś - miło, że podoba Ci się nasza relacja, ale jako samozwańczy szef kapituły CamperTeam'ków oświadczam, że z powodów subiektywnych moje relacje nie podlegają ocenie. Mam nadzieję, że za straty moralne i nie tylko nominowani postawią mi przynajmniej po piwie i to nie wirtualnym.
Dla mnie i Gosi największą nagrodą za zeszłoroczną podróż było wspaniałe towarzystwo Halinki i Janusza. Wszystkim, którzy udają się na wczasy kamperkami w towarzystwie drugiego kampera życzę tak wspaniałej atmosfery, jak ta, która nam towarzyszyła od początku do końca podróży - pomimo, że niejednokrotnie stawaliśmy w obliczu ekstremalnych wyzwań.
Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1610/2343 Skąd: Otwock
Wysłany: 2012-04-29, 21:52
Zgłaszam Santę za przepięknie napisane opowieści o włoskich podróżach, za bijące z nich ciepło i "dawanie siebie" w osobistych przemyśleniach, a wszystko to napisane pięknym językiem.
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze. Ks. Jan Twardowski.
Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1610/2343 Skąd: Otwock
Wysłany: 2012-05-01, 09:47
Gdy zastanowić się nad propozycjami do nominacji w tej kategorii to można mieć co najmniej kilkanaście propozycji. Oj! Kapituła ma twardy orzech do zgryzienia.
Mam jeszcze kilka propozycji, ale dwie podam tu i teraz:
1. Frape za piękny cykl podróży "Osiołkiem",
2. WHITEandRED za ukazywanie nam Norwegi w sposób tak nieszablonowy i pełny poezji, że chciałoby się aby nigdy tego cyklu nie skończył.
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze. Ks. Jan Twardowski.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum