|
|
|
Camperem na Roztoczu |
| Autor |
Wiadomość |
Eterr
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: Dethleffs Ducato 2.5
|
Wysłany: 2015-07-11, 23:01
|
|
|
Placem kemping ECHO w Zwierzyńcu - bardzo spokojne jezioro Echo, drugie jeziorko i kanały dla kajakarzy (nie pamiętam nazwy), kino na powietrzu, browar kościołek na wodzie i wiele tras spacerowych oraz rowerowych - DLA WYCISZENIA SUPER - POLECAM
PS.
Łazienka OK - bardzo sympatyczna obsługa !!! |
|
|
|
 |
Irel
zaawansowany

Twój sprzęt: Fiat Ducato 1,9TD 1994r CI Riviera 1000
Nazwa załogi: Ela i Irek
Pomógł: 3 razy Dołączył: 11 Gru 2011 Piwa: 54/7 Skąd: Jura Pólnocna
|
Wysłany: 2015-07-12, 10:03
|
|
|
| Post usunąłem, a zarzut, iż moją intencją jest reklamowanie obcych stron internetowych uważam za chybiony. |
_________________ „Logika zaprowadzi cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi cię wszędzie” Albert Einstein
http://jura.travel.pl/ |
| Ostatnio zmieniony przez Irel 2015-07-13, 09:21, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Jerzyk
zaawansowany

Twój sprzęt: Hymermobil z gwiazdą
Pomógł: 2 razy Dołączył: 22 Paź 2010 Piwa: 130/6 Skąd: Józefów
|
Wysłany: 2015-07-12, 10:15
|
|
|
miłośnicy militariów na Roztoczu mają niezwykłą okazję w Bondyrzu - muzeum Armii Krajowej -dzieło życia Pana Sitka. Pytać w ośrodku zdrowia o Pana Sitka ... niestety już tylko Jego syna.
Fanty są takie, że w europie trudno znaleźć. Dokumentacja foto z czasów okupacji i zbiory broni niebywałe .. m.in. jedyny zachowany karabin ppanc polskiej produkcji kompletny z zapasową lufą, ołtarz polowy jedyny zachowany i inne...Warto!!! |
|
|
|
 |
Irel
zaawansowany

Twój sprzęt: Fiat Ducato 1,9TD 1994r CI Riviera 1000
Nazwa załogi: Ela i Irek
Pomógł: 3 razy Dołączył: 11 Gru 2011 Piwa: 54/7 Skąd: Jura Pólnocna
|
Wysłany: 2015-07-12, 17:21
|
|
|
| Swój post usunąłem, aby jego treść nie była interpretowana jako reklama przedsięwzięć organizowanych przez Lasy Państwowe.. |
_________________ „Logika zaprowadzi cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi cię wszędzie” Albert Einstein
http://jura.travel.pl/ |
| Ostatnio zmieniony przez Irel 2015-07-13, 15:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
wbobowski
Kombatant moder

Twój sprzęt: Dethleffs Globetrotter I-645 DB Ducato 2,5TDI
Nazwa załogi: Bobosie
Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Lut 2008 Piwa: 353/135 Skąd: Lublin - Dąbrowica
|
Wysłany: 2015-07-12, 22:03
|
|
|
| Irel napisał/a: | | Ja od kilku lat jestem fanem Górecka Kościelnego. Puszczańskiej wioski lezącej "na końcu świata". O tym czy warto się tam wybrać i jakie czekają nas atrakcje można poczytać w relacjach zamieszczonych na stronach |
Nie musisz nam tu reklamować obcych stron internetowych. Jak byś lepiej poszukał, to znajdziesz i u nas opis ulubionego przez Ciebie miejsca.
Otóż w dniach 4-6 czerwca 2010 r. XIII Zlot CamperTeam miał miejsce na Roztoczu w Majdanie Sopockim II.
A wycieczka dla uczestników zlotu wiodła również przez Górecko Kościelne.
Tu masz relację z tego zlotu -> http://www.camperteam.pl/...der=asc&start=0 |
_________________ Włodek i Ela
Nasze kamperki
 |
|
|
|
 |
emeryl
zaawansowany

Twój sprzęt: Hymer Swing 494
Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Kwi 2013 Piwa: 21/46 Skąd: Łęczna
|
Wysłany: 2015-07-13, 19:27
|
|
|
| Zatrzymuję się w Górecku Starym przy starej szkole.Dobre miejsce na rowerowe podróże |
|
|
|
 |
Pawel75
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: zamierzam kupić
|
Wysłany: 2015-07-26, 19:57
|
|
|
może to już nie roztocze, ale chyba najdalej wysunięty na wschód Polski camperpark. Myślę, że spędzający czas na Roztoczu powinni zahaczyć też o miejscowość Kryłów nad Bugiem, "rzut beretem" od centrum Roztocza, a atrakcji sporo,
zapraszam na www.kajakibug.pl :-)
ciekawa historia tych przygranicznych terenów. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|