|
|
|
Koniec działalności muzycznej |
| Autor |
Wiadomość |
Ela i Andrzej
zaawansowany

Twój sprzęt: HYMER ERIBA 544
Nazwa załogi: Mąkosie
Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Piwa: 5/2 Skąd: Police
|
Wysłany: 2013-05-14, 23:16
|
|
|
Mirku znamy się mało ,ale jako były sportowiec (kolarz) wiem jaką trudną decyzję podejmujesz .pozdrawiam kolarz i żona kolarza . |
|
|
|
 |
Cyryl
Kombatant

Twój sprzęt: Fiat Ducato Rimor
Pomógł: 6 razy Dołączył: 03 Paź 2009 Piwa: 356/23 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2013-05-15, 04:32
|
|
|
| kalinin napisał/a: | | Spojrzałem i akceptuje siebie ! Czy nie mam prawa do wyrazenia wlasnego zdania i podjecia własnej decyzji. Uszanuj to kolego bez zbednej złośliwości. |
oczywiście to Twoje zdanie, ale musisz przyznać, że inni też mają prawo do własnych osądów.
ktoś może uważać, Twoją decyzję za niesłuszną, nie zmieni jej, ale też chyba może wyrazić swoje zdanie?
a tak poza tym: dlaczego?
ja uprawiam siatkówkę całe życie, wymaga to jakieś sprawności. kiedyś będąc młodym wydawało mi się, że lepiej aby starzejący się gracze kończyli karierę, a nie kaleczyli ten sport zniedołężniali. jednak dzisiaj po latach stwierdzam, że siatkówka mimo coraz mniejszej sprawności daje radość niesamowitą, a jeżeli już będzie bardzo źle, to z kolegą stwierdziliśmy, że przerzucimy się na taką siedzącą.
wydaje mi się, że ludzie muzykujący dają dużo radości sami sobie, więc po co się w tym ograniczać?
ja mam dębowe ucho, ale kiedyś miałem okazję zasiąść za perkusją. powaliłem w te bębny jakieś 10 minut. nawet nie zdawałem sobie sprawy jaką to może dawać satysfakcję. nawet nie muzyka, ale takie zwykłe przypadkowe walenie na ślepo. |
|
 |
kalinin
weteran mirek@kalinin.pl
Twój sprzęt: Laika Kreos 4012
Nazwa załogi: Kalinka
Pomógł: 3 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 400/484 Skąd: Jedlińsk k/Radomia
|
Wysłany: 2013-05-15, 05:27
|
|
|
| Cyryl, ja tez kocham siatkowke i uprawiam do dziś ta wspaniała grę, muzykować nie przestane ale nie bede grał na spotkaniach bo to sie stało uciążliwym obowiazkiem, nie bedę organizowal Zlotów muzycznych. Takie swoiste zejscie ze sceny w odpowiednim czasie ! Wolność od wszystkiego ! |
_________________ Rozum przychodzi z wiekiem, najczęściej jest to wieko trumny. |
|
|
|
 |
MAWI
Kombatant

Twój sprzęt: Carthago E-line L55 Yachting
Pomógł: 17 razy Dołączył: 19 Sty 2010 Piwa: 100/17 Skąd: Kutno
|
Wysłany: 2013-05-15, 06:51
|
|
|
Mirek ,a Mrągowo?Jedziemy? |
_________________ Ważne są tylko te dni których jeszcze nie znamy.
MARZENKA i WIESIEK |
|
|
|
 |
Cyryl
Kombatant

Twój sprzęt: Fiat Ducato Rimor
Pomógł: 6 razy Dołączył: 03 Paź 2009 Piwa: 356/23 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2013-05-15, 09:49
|
|
|
a to co innego, po prostu nie zrozumiałem.
24.05 jadę na mistrzostwa Polski oldboyów w siatkówce, które w tym roku odbędą się w Drzonkowie.
zapraszam, chociaż tylko po to, aby spotkać się z kolegami z całego kraju. |
|
 |
kalinin
weteran mirek@kalinin.pl
Twój sprzęt: Laika Kreos 4012
Nazwa załogi: Kalinka
Pomógł: 3 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 400/484 Skąd: Jedlińsk k/Radomia
|
Wysłany: 2013-05-18, 16:56
|
|
|
Nie zdążę na 24 maja wrócić z termali węgierskich ale w roku przyszłym możesz na mnie liczyć |
_________________ Rozum przychodzi z wiekiem, najczęściej jest to wieko trumny. |
|
|
|
 |
Pawlonka
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: Ducato TEC
Nazwa załogi: Misiek i Bratka
|
Wysłany: 2013-05-21, 12:54
|
|
|
Mirek, tym samym zadedykowaliśmy jedno zdjęcie w naszej prywatnej galerii.
Pozdrawiam z Kielc |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|