|
|
|
Kamperkiem do Dubrownika przez Bośnię |
| Autor |
Wiadomość |
kecz
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: fiat dukato 1,9 weinsberg 91
Nazwa załogi: grześki
|
Wysłany: 2013-08-30, 12:45
|
|
|
witam byłem już na trasie Rijeka do Dubrownika Istrie zostawiłem na ten rok jak będzie żle to Czarnogóra wszystko przed nami 3 tyg. wystarczą na spacerek (dzięki za informację ) |
|
|
|
 |
Tamara
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Ford Transit - Rimor
|
Wysłany: 2013-09-05, 09:23
|
|
|
No i po wakacjach :-(
Przejechaliśmy piękny kawałek Europy od Radomia przez Wiedeń, Kszethely, Banja Lukę, Jajce, Mostar, Blagaj, Medugorie, Neum, Dubrownik, Bar, Durres, Bar i Sarajewo.
Kamper się spisał, choć nie obeszło sie bez małych problemów technicznych. Nocowaliśmy przeważnie na dziko, tylko w Neum staliśmy na płatnym parkingu, który kiedyś był chyba kempingiem.
Bośnia zachwyciła nas na tyle, że z pewnością wrócimy tam za rok :-) |
|
|
|
 |
Barbara i Zbigniew Muzyk
Kombatant

Twój sprzęt: fiat ducato2001-Bassa748
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 23 Lip 2010 Piwa: 351/396 Skąd: krakow
|
Wysłany: 2013-09-05, 13:37
|
|
|
| No teraz napisz krotko cos o trasie i wklej trochę zdjęć,tak by to wszystkich zachwycilo,no i przydalo się w podróżach.My jedziemy podobnie,ale przez Sarajewo i na Czarnogore,az na Peloponez.Barbara |
|
|
|
 |
Tamara
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Ford Transit - Rimor
|
Wysłany: 2013-09-06, 09:25
|
|
|
Napiszę, tylko muszę znaleźć chwilę żeby ubrać w ładne zdania moje wyjazdowe notatki :-)
| Cytat: | | My jedziemy podobnie,ale przez Sarajewo i na Czarnogore,az na Peloponez.Barbara |
Kiedyś, jak już odchowam dzieci i będę miała więcej wolnego niż tylko dwa tygodnie tez wybiorę się w taką podróż po Bałkanach :-) |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|