|
|
|
Mój pierwszy kamper |
| Autor |
Wiadomość |
Bronek
Kombatant
Pomógł: 31 razy Dołączył: 06 Cze 2013 Piwa: 475/981 Skąd: Ooo
|
Wysłany: 2014-05-07, 12:19
|
|
|
| krimar napisał/a: | | MILA napisał/a: | | Lub Ja sam mogę |
pisać o sobie z dużej litery to dopiero objaw skromności |
Wiecie Krimar, macie chyba rację
MY ( czytaj: JA to Francja) -skłaniamy się do wybaczenia MILI - po pierwsze primo :MILA może być to "Zielona Milla" , a to nie wróży niczym dobrym .
Po drugie primo- druga litera w słowie Ja była mała.
Ps. Pośmieciliśmy w zaśmieconym temacie |
|
|
|
 |
Nikita
początkujący forumowicz
|
|
|
|
 |
krimar
Kombatant

Twój sprzęt: Euramobil 460 - Mitsubishi L300 - DAHAK
Nazwa załogi: Poszukiwacze Zagininej Dyszy
|
Wysłany: 2014-05-07, 14:52
|
|
|
| Anika14 napisał/a: | Witam Jeśli szukacie naprawdę dobrego kampera to szczerze mogę Wam polecić samochody kemping. Już od 1990 r. zajmują się adaptacją samochodów dostawczych! Stąd mają ogromne doświadczenie w branży.
Budując samochody kempingowe współpracują z Citroenem, Fiatem, Peugeotem, Volkswagenem oraz producentami najwyższej jakości podzespołów.
Mają też podpisane tzw umowy gwarancyjne, które w samochodach jeszcze na gwarancji fabrycznej pozwalają im dokonywać adaptacji bez utraty gwarancji producenta!!! |
No nawet ładne, tylko trochę głupio gdy ktoś zapyta jakiej to firmy zabudowa odpowiadać: to jest Waldi-kamper |
_________________ Krawat dodaje szyku.
| Tadeusz napisał/a: |
Jest tak jak mówi krimar. |
| Brat napisał/a: | (...) mogę z pełnym przekonaniem potwierdzić, że rzeczywiście "jest tak, jak mówi krimar" ... |
|
|
|
|
 |
Nikita
początkujący forumowicz
|
|
|
|
 |
Nikita
początkujący forumowicz
|
|
|
|
 |
krimar
Kombatant

|
Wysłany: 2014-05-08, 08:50
|
|
|
podany jest vin, to można chociaż sprawdzić w Fiat eper http://eper.fiatklubpolska.pl/navi?FORCED=TRUE datę produkcji widelca
mi pokazało Filtry aktywne: SINCOM: 250D13001000 VIN: ZFA25000001941454 Nr Ricambi: 01906144 Silnik: 1312436 8/2/2011 Col. n.: 172 CC3.0 KW103 GSX TCCAB CMBDS LL0
czyli data produkcji widelca wg Fiat eper 8/2/2011
rok produkcji wg ogłoszenia 2009
wnioski wyciągnijcie sami |
| Brat napisał/a: | (...) mogę z pełnym przekonaniem potwierdzić, że rzeczywiście "jest tak, jak mówi krimar" ... |
|
| Ostatnio zmieniony przez krimar 2014-05-08, 09:07, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Nikita
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2014-05-08, 09:01
|
|
|
| Witam,nareszcie konkretne informacje, proszę o wytłumaczenie na bardziej damskie rozumowanie,czy dobrze myślę,że był szczepiony?! |
|
|
|
 |
krimar
Kombatant

|
Wysłany: 2014-05-08, 09:12
|
|
|
| Nie można tego wykluczyć, ale może sprzedający tylko pomylił się wpisując nr vin w ogłoszenie, wzmożony poziom ostrożności jest przy tym aucie jak najbardziej wskazany, zwłaszcza, że silnik wg fiat eper ma 140 KM, a w ogłoszeniu 131 KM. (ciekawe, czy nr silnika się zgadza w naturze z tym co w fiat eper) |
|
|
|
|
 |
Nikita
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2014-05-08, 14:19
|
|
|
| Przepraszam,to gdzie kupić kampera żeby można było spokojnie podróżować nie myśleć o różnych przewałkach,być pewnym jego sprawności,a nie stać mnie na nowego.Czy mam zrezygnować z marzeń? Poszukuję kampera od rocznika 2008,ma być nowszy bo nie znam się na tych wszystkich mechanicznych sprawach,czy są jakieś jeszcze strony z ogłoszeniami oprócz;otomoto,gratka,allegro,no i wypożyczalnie i komisy? |
|
|
|
 |
Nikita
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2014-05-08, 18:02
|
|
|
| Chciałam bardzo podziękować KRIMAROWI,za istotne informacje! |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|