|
|
|
"Świętokrzyskie czaruje" |
| Autor |
Wiadomość |
Frowyz
stary wyga
Twój sprzęt: Dethleffs Globetrotter L A 531
Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Lis 2009 Piwa: 78/43 Skąd: Podbeskidzie ;)
|
Wysłany: 2014-06-05, 07:43
|
|
|
| prof-os napisał/a: | Pokazaliście nam poza tym, jak W Bałtowie przechodzić po pasach . |
Wiesz, czym skorupka za młodu... A nasza starsza już sama chodzi do szkoły i bardzo zwracamy uwagę, żeby przy dzieciakach nie przebiegać, nie przechodzić na czerwonym itd. To przecież dla ich bezpieczeństwa i naszego spokoju. A wstyd jest najlepszym nauczycielem - zapamiętacie na dłużej |
_________________ Poczochrani pod beretem |
|
|
|
 |
| Wyświetl szczegóły |
 |
rado
zaawansowany

Twój sprzęt: Fiat PILOTE Aventura 2.3 jtd 130 multijet
Nazwa załogi: rado - team
|
|
|
|
 |
kalinin
weteran mirek@kalinin.pl
Twój sprzęt: Laika Kreos 4012
Nazwa załogi: Kalinka
Pomógł: 3 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 400/484 Skąd: Jedlińsk k/Radomia
|
Wysłany: 2014-06-06, 12:50
|
|
|
Choć urodziłem się i wychowałem do 18 roku zycia w Jedrzejowie, to dzieki Twojej relacji coś mnie złapało za serce i odkryłem na nowo piekno regionu świetokrzyskiego. |
_________________ Rozum przychodzi z wiekiem, najczęściej jest to wieko trumny. |
|
|
|
 |
samotny wilk
weteran W podróży jesteśmy zawsze.

Nazwa załogi: Wędrowniczek
Pomógł: 1 raz Dołączył: 11 Wrz 2013 Piwa: 72/62 Skąd: Stolica
|
Wysłany: 2014-06-06, 19:45
|
|
|
nie ma lipy, jest fajna relacja. |
_________________ Andrzej
 |
|
|
|
 |
ojdany
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: niestety jeszcze wypożyczam...
Nazwa załogi: Przemo
|
Wysłany: 2014-09-04, 11:52
|
|
|
My w tym roku do Kurozwęk dotarliśmy, ale odbywał się festyn i możliwości zwiedzania nie było... Po przeczytaniu Twojej relacji muszę zapamiętać, by jednak - jadąc w tamtą stronę - postarać się jeszcze raz wbić na zwiedzanie. Takie pałace z historią to coś co lubię |
|
|
|
 |
Viper
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Master 2,8 TD
Nazwa załogi: Viper
|
Wysłany: 2014-09-07, 08:52
|
|
|
| Dzięki za relację, miło się czytało. Dwa tygodnie temu też ruszyliśmy w tamte strony. Jesteśmy zauroczeni świętokrzyskimi rejonami. |
_________________ Pozdrawiamy
Iwonka & Tadeusz
Noclegi w Polsce |
|
|
|
 |
piotr51
stary wyga

Twój sprzęt: fiat ducato joint
Nazwa załogi: Piotr Krystyna
|
Wysłany: 2014-09-07, 09:29
|
|
|
| Viper napisał/a: | | Dzięki za relację, miło się czytało. Dwa tygodnie temu też ruszyliśmy w tamte strony. Jesteśmy zauroczeni świętokrzyskimi rejonami. |
Dla wszystkich którzy są zauroczeni regionem świętokrzyskim w przyszłym roku organizuję zlot Szlak Przygody.Będzie on przebiegał przez najciekawsze miejsca do zwiedzania.Szlak Przygody został podzielony na kilka krain związanych z tym regionem takich jak:Kraina Natury,Legend,
Talentów,Trzech Rzek,Kultury,Czterech Żywiołów.
Jestem na etapie uzgodnień gdzie moglibyśmy się zatrzymywać i planu zwiedzania,myślę że do końca tego roku będę mógł coś więcej napisać o szczegółach.Planujemy tą imprezę na maj 2015. |
_________________ Ten jest dobrym przyjacielem, kto mówi dobrze o nas za naszymi plecami
 |
|
|
|
 |
Brat
Kombatant

Twój sprzęt: Merc310D/1995, Europa560
Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Cze 2011 Piwa: 197/932 Skąd: San Escobar
|
Wysłany: 2014-09-09, 10:05
|
|
|
Znakomity pomysł piotr51 ! Zaplanuj także jak najwcześniej daty Szlaku Przygody, coby kalendarze sobie poukładać mogli kamperowicze !
Ja w miniony weekend piątek i sobotę spędziłem na strzelnicy w Starachowicach ale za to niedziela ...
Najpierw Wąchock, z planem na Św. Krzyż ale się nie udało, potem Skarżysko-Kamienna - muzeum Orła Białego, obejrzenie którego planowałem od lat ... Świętokrzyskie rzeczywiście czaruje, bardzo bym chciał mieć więcej czasu na spokojne obejrzenie setek równie ciekawych albo i ciekawszych miejsc. Zacznijmy zatem od Szlaku Przygody ! |
_________________ Marian
 |
|
|
|
 |
Wojciechu
Kombatant

Twój sprzęt: był - ducato frankia,jest- burstner t603
Nazwa załogi: marwoj
Pomógł: 6 razy Dołączył: 20 Wrz 2013 Piwa: 157/150 Skąd: Zgierz
|
Wysłany: 2014-09-09, 11:21
|
|
|
Jesteśmy - ZA. Szlak przygody świętokrzyskiej w doborowym towarzystwie to to co "tygrysy" lubią najbardziej, Piotrze na nas możesz liczyć. |
_________________ prof-os
Jesteśmy jedyni i niepowtarzalni, pamiętajmy tylko że niedoskonali…
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|