|
|
hamulec ręczny vw lt 35 |
Autor |
Wiadomość |
janek50
stary wyga
Twój sprzęt: na razie w planach
|
Wysłany: 2014-08-08, 17:31
|
|
|
ja powiem jeszcze jedno , jak robicie cokolwiek z odkręconym kołem czy to przód czy tył NIGDY i PRZENIGDY NIE RÓBCIE nic jeżeli nie podeprzecie sobie podwozia na jakimś koziołku czy klocku, NIgdy nie majstrujcie jak macie auto na samym lewarku, jak już nie macie koziołka lub kloca to podłużcie sobie nawet koło któe odkręcicie i ewentualnie zapas. tyle moich uwag. |
|
 |
michałp
zaawansowany

Twój sprzęt: VW LT 35 02r Sam zrobiłem
|
Wysłany: 2014-08-10, 07:58
|
|
|
ja zawsze jak podnoszę auto to podkładam koziołki i blokuje koła klinami, przy odkręcaniu czegokolwiek autem mocno buja a wtedy nie trudno o tragedie. |
|
|
|
 |
Marek999
początkujący forumowicz
|
Wysłany: 2014-09-05, 07:25
|
|
|
janek50 napisał/a: | ja powiem jeszcze jedno , jak robicie cokolwiek z odkręconym kołem czy to przód czy tył NIGDY i PRZENIGDY NIE RÓBCIE nic jeżeli nie podeprzecie sobie podwozia na jakimś koziołku czy klocku, NIgdy nie majstrujcie jak macie auto na samym lewarku, jak już nie macie koziołka lub kloca to podłużcie sobie nawet koło któe odkręcicie i ewentualnie zapas. tyle moich uwag. |
bardzo dobra uwaga ja tak zacząłem robić dopiero jak mi auto zleciało z lewarka ale jak to u nas bywa "mądry polak po szkodzie" |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|