|
|
|
okazja |
| Autor |
Wiadomość |
Banan
Administrator LIVE TO RIDE - RIDE TO LIVE

Twój sprzęt: Rapido 972M MB 2.9 TD
Nazwa załogi: Bananki
Pomógł: 30 razy Dołączył: 09 Lis 2010 Piwa: 364/498 Skąd: Bolesławiec
|
Wysłany: 2014-10-03, 20:49
|
|
|
| majsterek napisał/a: | | Wszystkim sie podoba a nikt nie chce kupic , to cos znaczy. |
Przekładając na inny grunt, mi też się podoba moja sąsiadka, ale żona nie chce się zgodzić...
A na serio, to jest autko, w które trzeba zainwestować sporo czasu, miejsca w garażu, a co najistotniejsze - kasy...
Tak to już jest z zabytkami, ale za to są bardzo kochane i podziwiane...
Ja miałem tylko zabytkowy motocykl, K-750W, niestety musiałem z kilku powodów sprzedać, myślałem, że mi serce pęknie, bo to był prawie członek rodziny... Synek do dzisiaj mi nie wybaczył i chyba muszę znowu kupić jakąś padaczkę, by ją doprowadzić do odpowiedniego stanu.
Kaśka.JPG Moja Katarzyna |
 |
| Plik ściągnięto 27 raz(y) 195,01 KB |
|
_________________ Pozdrawiam - Darek
 |
|
|
|
 |
Mazur
weteran Robert

Twój sprzęt: CI Mizar Garage , Ducato 2.8JTD
Pomógł: 10 razy Dołączył: 12 Kwi 2012 Piwa: 95/126 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 2014-10-03, 22:58
|
|
|
Ładne cacko, niejednemu serducho szybciej zabije Mam sentyment do takich bo śp. Dziadek miał wszelkiego rodzaju Junaki, chyba ze 4 sztuki.
Ja osobiście kiedyś po komarach, WueSKach i CeZetkach latałem na GSX-R 750 , później RSV1000, ale po 40-tce już strach mi nie pozwala na ścieranie kolan w miejskiej dżungli , a na kole to wstyd dla takiego "dziadka" sprzedałem ku uciesze Rodziny. |
_________________ Podróż tysiąca mil zaczyna się od jednego kroku.
'Lao Tzu' |
|
|
|
 |
Banan
Administrator LIVE TO RIDE - RIDE TO LIVE

Twój sprzęt: Rapido 972M MB 2.9 TD
Nazwa załogi: Bananki
Pomógł: 30 razy Dołączył: 09 Lis 2010 Piwa: 364/498 Skąd: Bolesławiec
|
Wysłany: 2014-10-04, 09:14
|
|
|
Żeby było takie cacko, trzeba było wiele godzin spędzić w garażu... to była jedna kupka złomu nieprzypominająca niczego. Jak znajdę fotki, to wkleję.
Ale z tego powodu co Ty, latałem na takim weteranie...
Mało tego, na motóra miałem takie branie wśród panienek, że niejeden szczawik mi zazdrościł
Do kosza pchały się, nie pytając o zgodę
Ten kamperek też czeka na pasjonata i jak się taki znajdzie, będzie budził podziw na drogach
Może Gino by go przytulił na trochę... |
_________________ Pozdrawiam - Darek
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|