|
|
|
Prośba o radę |
| Autor |
Wiadomość |
ZEUS
Kombatant

Twój sprzęt: Roller Team Zefiro 285 TL, 121 kW 2025 r.
Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Paź 2014 Piwa: 67/71 Skąd: Olimp ?
|
Wysłany: 2014-12-07, 15:53
|
|
|
| mrsulki napisał/a: | | Byliśmy oglądać niestety nie spełnił naszych oczekiwań |
jeżeli możesz, to podziel się swoimi spostrzeżeniami na Forum... nie spełnił naszych oczekiwań bo, np.: układ wnętrza nie pasuje, czy cena za wysoka za taki egzemplarz, a może, że jest zniszczony, przegnity, śmierdzący (pomimo innych informacji zawartych w ogłoszeniu)... dla innych potencjalnych kupującym z Forum (zwłaszcza tych z daleka) taka wiedza może okazać się bezcenna... |
|
|
|
 |
mrsulki
weteran w średnim wieku

Twój sprzęt: Knaus BoxStar Street 600
Nazwa załogi: SULAKI
Pomógł: 12 razy Dołączył: 06 Gru 2007 Piwa: 44/22 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2014-12-07, 20:06
|
|
|
| Jeśli chodzi o kampera z początku tematu to po prostu staro wygląda, mam wrażenie że to nie rocznik 1990 tylko 198któryśtam - stare zozwiązania. Progi kabiny otynkowana rdza do wymiany, silnik do regulacji zawory (1,9 na płytkach drogi sport). Ale ogólnie sprawny jak na ten wiek nie zniszczony bardzo no i suchy. |
_________________ Radek
Ignavis semper feriae sunt...
 |
|
|
|
 |
bercik
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: DcatoII Pilote
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Sie 2013 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Gliwice
|
Wysłany: 2014-12-07, 22:25
|
|
|
Jak dla mnie to zdecydowanie za drogi , powyżej 30 tyś to znajdziesz ducato II a to inna epoka w |
|
|
|
 |
mrsulki
weteran w średnim wieku

Twój sprzęt: Knaus BoxStar Street 600
Nazwa załogi: SULAKI
Pomógł: 12 razy Dołączył: 06 Gru 2007 Piwa: 44/22 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2014-12-07, 23:39
|
|
|
| bercik napisał/a: | Jak dla mnie to zdecydowanie za drogi , powyżej 30 tyś to znajdziesz ducato II a to inna epoka w |
Z takim układem??? to albo po dzwonie albo zgniłek |
_________________ Radek
Ignavis semper feriae sunt...
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|