Mój za 159 nie został wysłany. Czekają na dostawę. Przyszedł e-mail. Jeszcze kilka dni czekania lub zwrot kasy. I po Waszych komentarzch nie wiem co wybrać.
A ja chciałem żonę zaskoczyć na jutrzejszym biwaku: POLEŻYSZ KOCHANIE?
Z jutrzejszej niespodzianki nici, a zwrot kasy kusi. Też jestem gadżeciarzem, do tego lubię poleżeć w lesie a do blaszka to już łóżko polowe nie wejdzie. Na kocyk to mam za stare korzonki. CO ROBIĆ?
Twój sprzęt: Peugeot FFB Europa 650 (Emek)
Nazwa załogi: MMMM Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Sie 2014 Piwa: 2/1 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2016-06-11, 08:26
krzlac napisał/a:
A ja chciałem żonę zaskoczyć na jutrzejszym biwaku: POLEŻYSZ KOCHANIE?
Z jutrzejszej niespodzianki nici, a zwrot kasy kusi. Też jestem gadżeciarzem, do tego lubię poleżeć w lesie a do blaszka to już łóżko polowe nie wejdzie. Na kocyk to mam za stare korzonki. CO ROBIĆ?
przy zakupach internetowych zawsze masz 14 dni na zwrot
Ja jestem zadowolony, miejsca zajmuje mało, waży mało, a rozłożyć można wszędzie. Koledze Bronkowi widać nie podpadł cóż, ile ludzi tyle opini
Twój sprzęt: LMC Liberty A 723G Pomógł: 14 razy Dołączył: 27 Paź 2013 Piwa: 94/83 Skąd: Zielonki k. Krakowa
Wysłany: 2016-06-13, 10:49
Jeśli nie boicie się kupować bezpośrednio w Chinach to tutaj jest tańsza opcja. Nasi sprzedawcy z Allegro też ściągają najpierw z Chin albo nawet bezpośrednio z Chin wysyłają...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum