Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Narwiański Park Narodowy i okolice.
Autor Wiadomość
Wojciechu 
Kombatant

Twój sprzęt: był - ducato frankia,jest- burstner t603
Nazwa załogi: marwoj
Piwa: 157/150
Wysłany: 2017-05-14, 08:51   

'stef"- trzymam kciuki za parking - fajna sprawa i chętnych do korzystania będzie wielu. Najważniejsze są chęci, no i oczywiście włodarze tego miejsca. Najbardziej wiarygodny szpital..., bo przecież wszyscy tam mówią i robią to co myślą - a skoro myślą to dobrze mówią - czy jakoś tak. Powodzenia. :diabelski_usmiech :spoko

Jesteśmy jedyni i niepowtarzalni, pamiętajmy tylko że niedoskonali…
Postaw piwo autorowi tego posta

kubryk1 
weteran

Twój sprzęt: Dethleffs Esprit 2,3 D
Piwa: 37/8
Wysłany: 2017-06-09, 20:36   

Jestem właśnie na granicy Narwiańskiego Parku - konkretnie w Pentowie. Jutro ruszamu na podbój Narwii. Szczególnie zainteresowała mnie miejscówka w Waniewie ale także i w Choroszczy. Z pewnością przynajmniej jedną z nich wykorzystam. Najpierw jednak zajmiemy się Tykocinem. A może ktoś z naszych też buszuje po tych okolicach?

Funio 
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Już nie Karman Gipsy na T4 - "Cygan"
Nazwa załogi: Kat&Fun czyli Kasia i Funio
Piwa: 6/2
Wysłany: 2017-06-14, 19:36   Re: Narwiański Park Narodowy i okolice.

stef napisał/a:
Witajcie.
Przepraszam Was bardzo ale zapomniałem komu miałem napisać o miejscach w Narwiańskim Parku Narodowym... pamiętam Was i wasze kampery ale nie mogę sobie przypomnieć nicku z forum. Więc zaczynam taki oto temat - na pewno przyda się też innym:

Narwiański Park Narodowy:
Tak się składa, że mieszkam prawie w Narwiańskim Parku Narodowym więc co do tego parku
Lista pól:
http://npn.pl/pola-biwakowe
Tu są oficjalne pola biwakowe. Osobiście polecam to w Kurowie. Jest to miejscówka przy samej dyrekcji parku. Na miejscu masz wszystkie informacje dotyczące parku ale tez wieża widokowa, kładka spacerowa i wypożyczalnia kajaków oraz infrastruktura kempingowa (biedna ale jest wszystko co trzeba - media, prąd itd.)

Mapa; https://goo.gl/maps/rKJ1ePJk4Zv

Dzięki za miejscówkę, jesteśmy drugi dzień, jedyny brak to brak ciepłej wody pod prysznicem, na szczęście to nie problem w kamperku. W lokalnym sklepiku (1,5 - 4 km zależnie od przewodnika) z szlachetnych trunków tylko Warka i Łomża ale za to zimniutkie... Ludzie przemili i uczynni jak to na Podlasiu. (Free WiFi) I nikt po dachu nie skacze... ;) Stef jeszcze raz sorki za tę Polankę Redłowską... :lol:

Odpowiedz do tematu