|
|
Rolling Stones w Warszawie 8 lipca 2018 |
Autor |
Wiadomość |
Bajaga
Kombatant
Nazwa załogi: FiveStars
|
Wysłany: 2018-03-03, 17:53
|
|
|
zbyszekwoj napisał/a: |
Byłem ostatnio na porzegnalnym koncercie Budki S. w hali w Lublinie to jednak duzo lepiej słychać niz na stadionie. |
Ja byłem na The Cure w Atlas Arenie i było rewelacyjnie w każdym aspekcie (w domu tak się nie da). Ale już wiem że najlepiej jest przed sceną, na stojąco.
Wcześniej byłem tam na koncercie Knopflera, na trybunach w jakimś sektorze vip, bliżej sceny chyba niż na The Cure ale słychać jakby słabiej i publika drętwa, siedzą jak w operze zamiast ciut się pokiwać. Jedyny plus taki, że w vip sektorze sushi i whisky w barze do oporu |
_________________ Pozdrawiam,
Bajaga&Instruktori |
|
|
|
 |
krzysioz
weteran

Twój sprzęt: Zefirek
Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Kwi 2009 Piwa: 72/71 Skąd: Płóczki Dolne
|
Wysłany: 2018-03-03, 20:33
|
|
|
Oczywiscie gusta nie podlegaja dyskusji ale nawet jako dawny fan Dire Straits uwazam ,ze obecnie Knophler nadaje sie wlasnie do whisky i sushi , a nawet mielony by uszedl |
_________________ przewodnik górski- sudecki |
|
|
|
 |
Bajaga
Kombatant
Nazwa załogi: FiveStars
|
Wysłany: 2018-03-03, 20:40
|
|
|
krzysioz210 napisał/a: | Oczywiscie gusta nie podlegaja dyskusji ale nawet jako dawny fan Dire Straits uwazam ,ze obecnie Knophler nadaje sie wlasnie do whisky i sushi , a nawet mielony by uszedl |
Przecież nikt tam nie szedł słuchać jego obecnych smutków tylko kawałków Dire Straits I owszem były. |
_________________ Pozdrawiam,
Bajaga&Instruktori |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|