|
|
|
Mój wpis na temat cenzury w internecie znikł. |
| Autor |
Wiadomość |
amples
Kombatant
Twój sprzęt: Master III
Pomógł: 13 razy Dołączył: 28 Lut 2013 Piwa: 129/18 Skąd: UE
|
Wysłany: 2018-07-01, 22:57
|
|
|
| J.Leboski napisał/a: | | i tak byś tego nie zrozumiał, | To że ty nie rozumiesz , albo rozumiesz po swojemu to wiadomo wszem i wobec ,
ale wmawiać komuś że nie rozumie to szczyt ....... |
|
|
|
 |
J.Leboski
zaawansowany

Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Kwi 2017 Piwa: 32/27 Skąd: Drome
|
Wysłany: 2018-07-01, 23:02
|
|
|
| dziecinada...ile ty masz lat? ...chłopcze. |
|
|
|
 |
amples
Kombatant
|
Wysłany: 2018-07-01, 23:09
|
|
|
| J.Leboski napisał/a: | | .ile ty masz lat? chłopcze... |
Młokosom takich informacji nie udzielam ,
dojrzejesz -zmądrzejesz , to będziesz mógł zadawać takie pytania .
"Synku" pozostało ci słuchać i uczyć się od starszych .
Chciał bym mieć twoje lata chłopcze , ale chroń mnie Boże przed twym rozumem, |
| |
|
|
|
 |
J.Leboski
zaawansowany

|
Wysłany: 2018-07-01, 23:35
|
|
|
| dziecinada...zepsułeś mi temat tylko dlatego ze w swym fanatycznym, moherowym rozumku ubzdurałeś sobie że jestem z PIS-u, pomijam wyzwiska i szkalowanie...być może dotknęły by mnie gdybyś miał u mnie odrobinę szacunku. Nie znam cie i raczej znać ciebie nie chcę, jesteś dla mnie nikim wzorcowym przykładem kolejnego polaka... |
|
|
|
 |
silny
Kombatant czlonek KBP
Twój sprzęt: był Jumper slideout , Hymerb524 , jest PILOTE
Pomógł: 10 razy Dołączył: 07 Wrz 2011 Piwa: 51/50 Skąd: PSL z nad Warty
|
Wysłany: 2018-07-02, 04:38
|
|
|
Jak tak można o kimś pisać |
_________________ ----------------------------------------------------------
gazuuuu , muszę się pośpieszyć żeby mieć więcej czasu na dalszy pośpiech........
--------------------------------------------------------
 |
|
|
|
 |
amples
Kombatant
|
Wysłany: 2018-07-02, 06:53
|
|
|
| J.Leboski napisał/a: | | jesteś dla mnie nikim wzorcowym przykładem kolejnego polaka... |
Ty kto nie Polak ?
a może trol jedynie nam słusznie panujących . | J.Leboski napisał/a: | | pomijam wyzwiska i szkalowanie... |
Jesteś stracony dla społeczeństwa .
Tłumaczyć a ten jak mantra powtarza swoje i się unosi .
Pozostało przełożyć przez kolano i sprać tyłek jak krnąbrnemu smarkaczowi
Proponuję temat przenieść do śmietnika bo tu nie jego miejsce .!! |
| |
|
|
|
 |
J.Leboski
zaawansowany

|
Wysłany: 2018-07-02, 07:35
|
|
|
| amples napisał/a: | | Ty kto nie Polak ? |
Tak Polak, ale raczej normalny, nie moher (moher stan umysłu)...
| amples napisał/a: | | a może trol jedynie nam słusznie panujących . |
Troll jezeli już... jezeli komuś przypiąć łatkę trolla, to idealnie pasujecie do jego definicji, póki co to ty mi strollowałeś" temat jakimś swoim sfiksowanym polowaniem na PIS-owców...w sumie ośmieszaj sie dalej, nie moja sprawa
| amples napisał/a: | Jesteś stracony dla społeczeństwa .
Tłumaczyć a ten jak mantra powtarza swoje i się unosi .
Pozostało przełożyć przez kolano i sprać tyłek jak krnąbrnemu smarkaczowi |
zdziwił byś sie...
| amples napisał/a: | Proponuję temat przenieść do śmietnika bo tu nie jego miejsce .!!
|
Proponuje tobie dać bana wraz z twoim sfiksowanym towarzyszem za ewidentny brak kultury, a twoje i jego wypociny rzeczywiscie przenieś do śmietnika, temat zostawić dla zainteresowanych i używających mózgu zamiast inwektyw. |
| |
|
|
|
 |
amples
Kombatant
|
Wysłany: 2018-07-02, 09:43
|
|
|
| J.Leboski napisał/a: | | zostawić dla zainteresowanych i używających mózgu zamiast inwektyw | To znaczy nie dla ciebie , bo go nie używasz a może nie masz
Wychodzę z tego bagna , co by nim nie przesiąknąć , ty możesz się w nim babrać ,jeśli tak lubisz
Możesz nie odpisywać bo go i tak nie przeczytam , (ale nie był byś sobą , gdy by ostatnie zdanie nie było twoje ) |
| |
|
|
|
 |
J.Leboski
zaawansowany

|
Wysłany: 2018-07-02, 11:47
|
|
|
| amples napisał/a: | | J.Leboski napisał/a: | | zostawić dla zainteresowanych i używających mózgu zamiast inwektyw | To znaczy nie dla ciebie , bo go nie używasz a może nie masz
Wychodzę z tego bagna , co by nim nie przesiąknąć , ty możesz się w nim babrać ,jeśli tak lubisz Możesz nie odpisywać bo go i tak nie przeczytam , (ale nie był byś sobą , gdy by ostatnie zdanie nie było twoje ) |
hola, hola! nie tak szybko...
Wychodzisz z bagna ?!
Wskaż w którym momencie ten twój "mózg" pracował? wskaż mi co napisałeś na temat ACTA2? Pojawiałeś sie ze swoim towarzyszem nawaliłeś na środku pokoju i twierdzisz że śmierdzi? zrobiłeś bydło, naubliżałeś mi i teraz wychodzisz?
| amples napisał/a: | | Możesz nie odpisywać bo go i tak nie przeczytam |
wątpię...
| amples napisał/a: | | (ale nie był byś sobą , gdy by ostatnie zdanie nie było twoje |
a to by sie w końcu coś zgadzało wśród steku bzdur jakie powypisywałeś w twoim seansie nienawisci...
cytat...póki można...
"BANy zdarzają się niezbyt często...zgadnij dlaczego ?
podpowiem, bo forum trzyma jakiś poziom kultury"
hmm... ciekawe jak to sie rozwinie... |
| |
|
|
|
 |
J.Leboski
zaawansowany

|
Wysłany: 2018-07-02, 12:41
|
|
|
| silny napisał/a: | Jak tak można o kimś pisać |
też sie nad tym zastanawiam... to smutne... ot tak z d..y! nazwać kogoś "kłamcą, oszustem, przestępcą, złodziejem, mętem"...co zrobisz? są i tacy na tym forum....
ps.
i teraz do mnie dotarło ze to ten sam człowiek który mnie, absolutnie bez jakiegokolwiek powodu nazwał świnią i ze jestem ".... której naplujesz w oczy a ona powie że deszcz pada. " w domyśle kurwą? świnią ? bo chyba tylko w ten sposób sie używa tych słów...mało tego ja dostałem bana, a to sobie wisi jako przykład "poziomu kultury który trzeba trzymać"...szkoda gadać. |
|
|
|
 |
Ahmed
Kombatant Burak

Twój sprzęt: Bezdomny
Nazwa załogi: Buraki
Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Lut 2009 Piwa: 207/306 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 2018-07-02, 19:51
|
|
|
depositphotos_143942431-stock-photo-do-not-feed-the-troll.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 21 raz(y) 177,31 KB |
|
|
|
|
 |
J.Leboski
zaawansowany

|
Wysłany: 2018-07-02, 20:13
|
|
|
PERMANENTNE I JEDYNE TWOJE ZAJĘCIE NA TYM FORUM TO TROLLING
wzorcowy wręcz katalogowy troll
jedyne co potrafisz to wklejać cudze obrazki, może trochę rusz łepetyną zamiast robić z siebie pajaca łapiącego PIS-owców na forum.
spadaj
|
| |
|
|
|
 |
J.Leboski
zaawansowany

|
Wysłany: 2018-07-05, 07:32
|
|
|
Ale...zostawmy oszołomów w ich szaleństwie, powróćmy do tematu...
Stanowisko Wikipedii Polska...
"Wikipedia:Stanowisko wikipedystów w kwestii dyrektywy o prawach autorskich (lipiec 2018)
Droga Czytelniczko, drogi Czytelniku,
5 lipca 2018 Parlament Europejski zdecyduje w głosowaniu, czy propozycję dyrektywy dotyczącej praw autorskich wystarczy procedować przez odpowiednią komisję, czy należy ją przegłosować plenarnie. Jeżeli nastąpi to pierwsze, a proponowana dyrektywa zostanie przyjęta w brzmieniu zaakceptowanym przez komisję JURI, otwartość Internetu będzie poważnie zagrożona.
Aktualna treść dyrektywy nie aktualizuje prawa autorskiego w Europie i nie promuje uczestnictwa w społeczeństwie obywatelskim, a zagraża wolności online i tworzy przeszkody w dostępie do Sieci. Wprowadza nowe ograniczenia, filtry i restrykcje. Jeżeli propozycja zostanie przyjęta w obecnej formie, dzielenie się wiedzą encyklopedyczną w sieciach społecznościowych, czy znajdowanie artykułów w wyszukiwarkach może nie być możliwe. Wikipedia także będzie zagrożona.
Przeciw propozycji już zdecydowanie sprzeciwiło się ponad 70 programistów, w tym także twórca sieci, Tim Berners-Lee, 169 naukowców i badaczy, 145 organizacji zajmujących się prawami człowieka, wolnością słowa, badaniami naukowymi, a także branża technologiczna, Wikimedia Foundation, organizacja non-profit, która opiekuje się, między innymi, tą darmową encyklopedią.
Z tych powodów polskojęzyczna Wikipedia zdecydowała się na zaciemnienie wszystkich swoich stron na 24 godziny (do godz. 15.00 5 lipca 2018). Chcemy nadal oferować darmową, otwartą, społecznościową encyklopedię opartą na weryfikowalnych źródłach. Wzywamy wszystkich członków i członkinie Parlamentu Europejskiego, aby głosowali przeciwko zawężeniu procedowania dyrektywy do dedykowanej komisji, aby w trakcie dyskusji plenarnej wrócono do rozmów i rozważono liczne propozycje zmian, pochodzących między innymi od organizacji ruchu Wikimedia, aby usunięto artykuły 11 i 13, jak i aby poszerzono wolność panoramy na całą Unię Europejską i poddano domenę publiczną większej ochronie.
Możesz wesprzeć nasz protest, kontaktując się ze swoim europosłem za pośrednictwem maila lub mediów społecznościowych. Dziękujemy."
...i kopiuje, wklejam, póki mogę.
ps.
a co mnie najbardziej rozśmiesza w tym wątku? że pisze w imieniu ludzi atakujących mnie tu jako zwolennika PIS-u (koniec z wklejaniem memów jak te wyzej ) przeciwko glosującemu za ta ustawą przedstawicielom PIS
Ewidentny przykład jak nienawiść zaślepia i odbiera rozum... |
| |
|
|
|
 |
J.Leboski
zaawansowany

|
Wysłany: 2018-07-05, 19:27
|
|
|
No i do września mamy spokój, znowu mozna wklejać śmieszne memy
Europarlament opowiedział się przeciwko dyrektywie o prawach autorskich
Co najlepsze wszyscy nasi europosłowie z prawa i lewa byli przeciw, albo co najmniej sie wstrzymali, nikt za....
Brawo protestujący! to dzięki Wam! Brawo Wy! |
| |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|