|
|
Zabudowa blaszki czy modernizacja gotowca? |
Autor |
Wiadomość |
Danyxm
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Ducato 1991 Knaus Traveller
|
Wysłany: 2019-02-13, 16:23
|
|
|
super dzieki, a teraz taka kamerka jakby gotowca ustrzelil.. byloby ciekawe porownanie, bo intuicja mi podpowiada iz dobrze zrobiony blaszak bedzie mial lepsza izolacje niz gotowiec. |
|
|
|
 |
silny
Kombatant czlonek KBP
Twój sprzęt: był Jumper slideout , Hymerb524 , jest PILOTE
Pomógł: 10 razy Dołączył: 07 Wrz 2011 Piwa: 51/50 Skąd: PSL z nad Warty
|
Wysłany: 2019-02-14, 22:26
|
|
|
Ostatni sezon gdy któregoś dnia szukałem miejsca na kempingach to aż z całej siły hamowałem żeby obejrzeć stojącego dziadziusia , hymer integra w budzie tak na oko ok 90 r. w stanie jak nowy
Śmiesznie to wyglądało jak zaparkowałem obok swojego transatlantyka
No to kup dziadziusia ale igłę |
_________________ ----------------------------------------------------------
gazuuuu , muszę się pośpieszyć żeby mieć więcej czasu na dalszy pośpiech........
--------------------------------------------------------
 |
|
|
|
 |
MILUŚ
Kombatant CT"Silesia"NIEPOPRAWNY KAMPERZYSTA

Twój sprzęt: Fiat Ducato Burstner T607 2,8JTD
Nazwa załogi: Milusie
Pomógł: 25 razy Dołączył: 02 Gru 2007 Piwa: 197/160 Skąd: Gliwice w przelocie
|
Wysłany: 2019-02-19, 16:21
|
|
|
Wiem .że wkładam kij w mrowisko...........
Słysząc te wszystkie ochy i achy nad wyższością samoróbki nad orginalnymi zabudowami kamperów nigdy nie słyszałem opowieści chcących sprzedać swoje dzieło ...........
Może niech się wypowiedzą ci co chcieli sie pozbyć swych samoróbek .......jak długo im to zajeło ?
Miałem poprzednie dwa takie wytwory niemieckiej myśli technicznej .......było wszystko OK do momentu kiedy wpadłem na pomysł udoskonalenia/wymiany czy naprawy
Myślenie co autor miał na myśli ; szukanie podobnych części poprostu mnie wykańczało
A sprzedając ; też sprzedałem tylko hymeropodobnego kampera . Oczywiście za cenę odpowiednią do "zabudowy" |
_________________ Norwegofil z wielbłąda tylnogarbnego
Remember to explore . I don't know the way ,but I'll be there soon !!!!
 |
|
|
|
 |
Misio
Kombatant

Twój sprzęt: Fiat Ducato Toskana 1,9 TD
Nazwa załogi: MisioKot
Pomógł: 7 razy Dołączył: 15 Maj 2010 Piwa: 799/1219 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2019-02-19, 17:49
|
|
|
Naszą samoróbkę sprzedaliśmy dość szybko, bo w przeciągu tygodnia. Zaskoczeni byliśmy tempem i zdecydowaniem gościa, bo po obejrzeniu kamperka musiał wrócić do domu po pieniądze i chciał zostawić swój samochód jako zastaw.
Nawet nam podobało się, miłe to było i życzę każdemu takiego nabywcy. |
_________________ Pozdrawiamy - Danusia-Kotek i Henio-Misio
Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą...ks.Jan Twardowski
 |
|
|
|
 |
Danyxm
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Ducato 1991 Knaus Traveller
|
Wysłany: 2019-02-19, 20:19
|
|
|
To chyba w miare naturalne ze "gotowiec" pod jakas marka bedzie wzbudzal wieksze zaufanie niz samorobka. Choc niektore samorobki wygladaja naprawde swietnie.
Kwestia odsprzedazy tez jest istotna gdyz mojego po zakonczonych wakacjach zamierzam sprzedac /wynajac - no chyba ze trafie idealny egzemplarz, ze innego juz nie chce, ze milosc, koniec i basta! :]
Oby:)
Na dzien dzisiejszy, mimo ze budowa mnie bardzo korci (mam i miejsce i narzedzia i jakies podstawowe umiejetnosci ) , sklaniam sie w 80% w strone zakupu gotowca-plastikowca , lekkim tuningu i upgrade pradowym i .. w droge! |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|