|
|
|
L3H2 dla rodziny 2+2+1 gapowicz ;) |
| Autor |
Wiadomość |
groniar
zaawansowany
Twój sprzęt: Fiat Ducato L3H2
|
Wysłany: 2019-10-24, 07:43
|
|
|
U mnie zakładał to fachowiec na oryginale i trwało to jakieś 20 min. chodzi jak złoto |
|
|
|
 |
Siedlak
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: boxer na warsztacie
Nazwa załogi: Smoczek
|
Wysłany: 2019-11-14, 22:02
|
|
|
Witam. Ostatnio widziałem właśnie wystawione fotele z Ducato i tak pomyślałem czy ktoś coś nie buduje a tu proszę, sąsiad 😄. Ja też nie dawno zacząłem. Może jakieś za tydzień jak wrócę do domu? Loguje się do tematu i zapraszam do mojego że smoczkiem 😉 pozdro z skawicy |
|
|
|
 |
Kojot85
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: Blaszak Ducato II L2H2 2005
Dołączył: 17 Kwi 2019 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Okolice Bydgoszczy
|
Wysłany: 2019-12-27, 12:39
|
|
|
| irvin napisał/a: | Oj tak, tempomat koniecznie. Poluję na przełącznik w dobrej cenie. Z tego co czytałem do tych trojaczków z silnikiem EURO4 nie trzeba dłubać w kompie - podpina się kabelki i gra |
Zerknij czy masz wtyczkę pod obudową dolną kierownicy.
Jeżeli jest, to wpinasz i działa.
Nie musisz kupować przełączników całych, tj pająka. Nowa manetka z allegro 280 zł od Fiata Cromy i działa. Obudowę manetki trzeba tylko dopasować aby wskoczyła w miejsce gdzie ma być, ale to mały detal. |
|
|
|
 |
Spax
Kombatant

Twój sprzęt: Fiat Ducato i Hobby 495
Nazwa załogi: Spax
Pomógł: 10 razy Dołączył: 08 Mar 2016 Piwa: 197/348 Skąd: Kolumna
|
Wysłany: 2019-12-27, 13:15
|
|
|
Wtrącę swoje trzy grosze odnośnie foteli. Zrób jak radzą inni obrotowe. Piszesz, że ciepłe rejony ale... Dwa dni w deszczową pogodę w ciasnej budzie robią swoje - im więcej miejsca tym lepiej. (autopsja) |
_________________ Moje miescówki w Grecji »»» https://bonvoyage-travel.eu/maps/
 |
|
|
|
 |
groniar
zaawansowany
Twój sprzęt: Fiat Ducato L3H2
|
Wysłany: 2020-01-01, 18:02
|
|
|
| Czytałem że poradziłeś sobie z elektryką foteli, gratulacje. Ja kupiłem fotele od C5 fajne komfortowe i pełną elektryką, kabli do kości dochodzi 18 szt i nie mam pojęcia jak to ugryźć, może masz jakieś sugestie jak to podłączyć żeby działało. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|