|
|
Przesunięty przez: Świstak 2020-06-13, 07:10 |
Dobór mocy akumulatora do mocy solara |
| Autor |
Wiadomość |
Świstak
Kombatant

Twój sprzęt: Milka, Milka2
Nazwa załogi: Świstaki
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Cze 2009 Piwa: 541/112 Skąd: Legnica
|
Wysłany: 2020-06-13, 07:09
|
|
|
Ponieważ wątek nie zawiera konkretnych informacji na temat ogólny, a jedynie pytania i przypuszczenie na temat konkretnego przypadku - przenoszę go do działu "Mam konkretny problem techniczny".
Po rozwiązaniu problemu i przetestowaniu rozwiązania, umieszczenie dokładnego opisu i wniosków w dziale "Rzetelne informacje techniczne bez bajerowania" będzie ogromnym ułatwieniem dla wszystkich poszukujących - o co niniejszym serdecznie proszę i z góry dziękuję. |
_________________ .
.
"Panie, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies"
Milka - może ją spotkacie?
 |
| |
|
|
|
 |
Blues mobil
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: PEPPEREK
|
Wysłany: 2020-06-17, 21:17
|
|
|
Cześć
W trakcie oglądania regulatora solara, zawiesiłem się na ustawieniu ładowania aku w EB. Proszę o radę, czy ustawienie takie jak w instrukcji jest prawidłowe, czyli na GEL. Nie wiem czego ten przełącznik dotyczy, czy ładowania akumulatora wewnętrznego GEL czy akumulatora silnika. Są przecież różne. Wkleiłbym foto, ale nie wiem jak to się tu robi.
Z góry dziękuję za podpowiedź. Adam |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|