Twój sprzęt: MB Marco Polo
Nazwa załogi: Izolownia Pomogła: 11 razy Dołączyła: 20 Sty 2015 Piwa: 231/168 Skąd: Westfalia
Wysłany: 2020-06-21, 22:48
Mój pies też był czerwony, koce i nasze legowisko też...mimo to uwielbiam to wspaniałe miejsce na piesze i rowerowe wycieczki, a do pływania jest bomba
Twój sprzęt: Chausson 627 GA Pomógł: 11 razy Dołączył: 04 Cze 2017 Piwa: 67/2 Skąd: kielce
Wysłany: 2020-06-22, 21:50
Super trasa. Mam pytanie ponieważ wybieram się do Francji. W tamtym roku na targach w Nadarzynie wystawca który stał z aplikacja Park4night oferował także za 30E katalogi francuskich gospodarstw agroturystycznych gdzie można było stać za darmo. Całe koszty to ewentualne zakupy w takim gospodarstwie. Niestety nie pamietam na jakiej stronie internetowej. Może ktoś się spotkał i mógłby podrzucić adres internetowy. Albo coś wie o tej inicjatywie.
Twój sprzęt: Fiat Ducato i Hobby 495
Nazwa załogi: Spax Pomógł: 10 razy Dołączył: 08 Mar 2016 Piwa: 200/352 Skąd: Kolumna
Wysłany: 2020-06-22, 22:11
orkaaa napisał/a:
Super trasa. Mam pytanie ponieważ wybieram się do Francji. W tamtym roku na targach w Nadarzynie wystawca który stał z aplikacja Park4night oferował także za 30E katalogi francuskich gospodarstw agroturystycznych gdzie można było stać za darmo. Całe koszty to ewentualne zakupy w takim gospodarstwie. Niestety nie pamietam na jakiej stronie internetowej. Może ktoś się spotkał i mógłby podrzucić adres internetowy. Albo coś wie o tej inicjatywie.
Twój sprzęt: VW T6 204KM DSG7 4MOTION Stylevan Equinox II
Nazwa załogi: Stylevanek Pomógł: 5 razy Dołączył: 20 Lip 2015 Piwa: 364/162 Skąd: Francja
Wysłany: 2020-06-22, 23:37
Nie, na rozwidleniu wybrałem drogę po prawej, a dalej już nie wróciłem do tego samego miejsca, tylko wąską drogą do góry. Dołożyłem chyba 15 km. Przeanalizuję tę trasę już w domu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum