Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
macedonia
Autor Wiadomość
kalliope 
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Mercedes Sprinter 315CDI 150 KM LMC Liberty 7
Piwa: 7/1
Wysłany: 2010-01-22, 01:58   

Chiałam pokazeć zdjęcia córki poniewż nie wierzyłam że tak jeszcze mogą jeszcze żyć ludzie.Moja córka studjuje filologie słowiańskią kierunek serbsko - chorwacki i dużo podrózuje po tych kraach.Pokazując te zdjęcia nie było moim celem poniżenie cyganów mieszkajacych w Serbi lecz ukazanie ich straszliwej biedy z którą nie mogą sobie poradzic Serbowie.

/,m
Postaw piwo autorowi tego posta

Tadeusz 
Administrator
CamperPapa

Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki
Piwa: 1602/2336
Wysłany: 2010-01-22, 09:43   

kalliope napisał/a:
.Pokazując te zdjęcia nie było moim celem poniżenie cyganów mieszkajacych w Serbi lecz ukazanie ich straszliwej biedy z którą nie mogą sobie poradzic Serbowie.

Małgosiu, znamy Ciebie, znamy Twoją wrażliwość i nie mamy żadnych wątpliwośći co do szlachetności Twych intencji.
Dobrze, że poruszyłaś ten temat. Ludziom żyjącym tak jak my czasem dobrze jest przypomnieć o innym świecie istniejącym na tej samej planecie. To dziwna planeta.

pawel-m 
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: laika ecovip
Piwa: 5/1
Wysłany: 2010-02-09, 16:26   

dla tych ktorzy podrozuja po balkanach tych bardziej dzikich przypomne aby wzieli ze soba bezpiecznik taki stary porcelanowy i oprawke doniego bo moze sie przydac jak ktos bedzi sie chcial podlaczyc do pradu ja nie mialem i piszczalem ale pomogl mi druh sloweniec,korek przydal sie kilka razy

Odpowiedz do tematu