|
|
macedonia |
Autor |
Wiadomość |
kalliope
doświadczony pisarz
Twój sprzęt: Mercedes Sprinter 315CDI 150 KM LMC Liberty 7
|
Wysłany: 2010-01-22, 01:58
|
|
|
Chiałam pokazeć zdjęcia córki poniewż nie wierzyłam że tak jeszcze mogą jeszcze żyć ludzie.Moja córka studjuje filologie słowiańskią kierunek serbsko - chorwacki i dużo podrózuje po tych kraach.Pokazując te zdjęcia nie było moim celem poniżenie cyganów mieszkajacych w Serbi lecz ukazanie ich straszliwej biedy z którą nie mogą sobie poradzic Serbowie.
/,m |
|
|
|
 |
Tadeusz
Administrator CamperPapa

Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki
Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1602/2336 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 2010-01-22, 09:43
|
|
|
kalliope napisał/a: | .Pokazując te zdjęcia nie było moim celem poniżenie cyganów mieszkajacych w Serbi lecz ukazanie ich straszliwej biedy z którą nie mogą sobie poradzic Serbowie. |
Małgosiu, znamy Ciebie, znamy Twoją wrażliwość i nie mamy żadnych wątpliwośći co do szlachetności Twych intencji.
Dobrze, że poruszyłaś ten temat. Ludziom żyjącym tak jak my czasem dobrze jest przypomnieć o innym świecie istniejącym na tej samej planecie. To dziwna planeta. |
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze.
Ks. Jan Twardowski.
 |
|
|
|
 |
pawel-m
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: laika ecovip
Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Gru 2008 Piwa: 5/1 Skąd: lubuskie
|
Wysłany: 2010-02-09, 16:26
|
|
|
dla tych ktorzy podrozuja po balkanach tych bardziej dzikich przypomne aby wzieli ze soba bezpiecznik taki stary porcelanowy i oprawke doniego bo moze sie przydac jak ktos bedzi sie chcial podlaczyc do pradu ja nie mialem i piszczalem ale pomogl mi druh sloweniec,korek przydal sie kilka razy |
_________________ pawel |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|