|
|
|
Zakup kampera na krótko? |
| Autor |
Wiadomość |
Robert-4
stary wyga
Twój sprzęt: Burstner TravelVan T690
|
Wysłany: 2021-09-07, 20:54
|
|
|
| mischka napisał/a: | | dulare napisał/a: | Pierwszego kampera kupiliśmy na próbę, właśnie z takim nastawieniem: jeśli się nie spodoba, to sprzedamy, nawet jeśli na tym stracimy to nie więcej niż cenę wynajmu na miesiąc z wypożyczalni kamperów. Liczyłem się po prostu z tym że najwyżej sprzedam z lekką stratą.
Jeździliśmy nim w sumie sześć sezonów. Sprzedałem w zeszłym roku - wymieniliśmy na większy |
u nas było dokładnie tak samo, bez doświadczenia i planu kupiłem pierwszego z brzegu kampera z założeniem że go po kilku miesiącach sprzedam. Okazało się że miałem więcej szczęścia niż rozumu bo kamper był suchy i sprawny. Towarzyszył nam kilka dobrych lat, dzieci podrosły i wymieniłem na nieco większy.
Z perspektywy czasu wiem że to była dobra decyzja |
Witam w klubie,
przed sezonem 2020 kupiłem "na próbę" i dlatego, że oboje mieliśmy home office. Przejeździliśmy dwa sezony, teraz wiem czego chcę i mam zamiar zamienić. Jak nie sprzedam to nic się nie stanie. Jeździmy we dwójkę - może mógłby być mniejszy, ale większy nie przeszkadza |
_________________ Pozdrawiam
Robert |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|