|
|
|
Chińskie kampery |
| Autor |
Wiadomość |
hubertg
doświadczony pisarz

Twój sprzęt: Autostar Aryal
|
Wysłany: 2021-11-19, 14:18
|
|
|
| Piasek1 napisał/a: |
i mamy prawdziwego pacjenta zero
|
Ostatnio byłem tam 6 m-cy przed pierwszym potwierdzonym przypadkiem, więc to chyba nie ja .
Ale ekipa z Energii od budowy elektrowni w Ostrołęce (słynne dwie wieże które już zniknęły), byli dokładnie w Wuhan, na kilka tygodni przed epidemią.
A że kopiują, tam po prostu wychodzą z założenia, że po co odkrywać Amerykę na nowo, produkują to co już się przyjęło na rynku. Taka ich kultura. Teraz nawet europejskie samochody jednego typu są wszystkie do siebie podobne. |
|
|
|
 |
Kazik II
weteran
Twój sprzęt: Nobel Art alkowa na Ducato z 2008r.
Pomógł: 10 razy Dołączył: 22 Mar 2007 Piwa: 95/8 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2021-11-19, 23:13
|
|
|
| Monter napisał/a: | | Piasek1 napisał/a: | ...
Dzięki temu dzisiaj taki Rexton wygląda tak...
|
Dżizas, jakie to jest brzydkie... Nie dziwię się, że się nie przyznają |
Nie uważam, żeby to szczególnie się różniło od europejskich "opancerzonych wozów bojowych" - bo w tym kierunku idzie współczesna stylistyka. W zasadzie do tego grilla w formie taranu można by jeszcze dołożyć wyrzutnię torped dla dodania większej grozy. A propos: kiedyś określało się tzw współczynnik CX dla oporu powietrza jadącego samochodu. Im niższy CX tym mniejszy opór i zużycie paliwa. A te współczesne SUV-jako żywo przypominające potwory z pola walki to pchają przed sobą chyba podobną ścianę powietrza jak moja alkowa. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|