|
|
Co zobaczyć w KRAKOWIE |
Autor |
Wiadomość |
Komplecik
Kombatant
Twój sprzęt: Adriianna
Nazwa załogi: Kompleciki :)
Pomógł: 5 razy Dołączył: 14 Cze 2011 Piwa: 271/597 Skąd: Kraków

|
Wysłany: 2023-03-03, 19:29
|
|
|
gryz3k napisał/a: | Komplecik napisał/a: | Co by nie powiedzieć Nowa Huta jest piękna |
Słyszałem, że w Krakowie nie ma dresiarzy. Są tylko rdzenni mieszkańcy Nowej Huty w strojach ludowych.
Banan napisał/a: | Piotruś - aż mi się łezka tęsknoty w oku zakręciła |
Ta tęsknota to za Ewangelizacją Szymka czy za Kompletem? |
Przepraszam, Gryz3k u Ty jednak jesteś głp....M |
_________________ komplet |
|
|
|
|
 |
joko
Kombatant

Twój sprzęt: N & B Ismove i Mobilvetta ZEH4
Pomógł: 12 razy Dołączył: 17 Cze 2013 Piwa: 500/29 Skąd: Małopolska
|
Wysłany: 2023-03-03, 23:12
|
|
|
gryz3k napisał/a: |
Słyszałem, że w Krakowie nie ma dresiarzy. |
Nie ma.
To w Polsce jest generalnie gatunek wymierający . Ostatni jakich widziałem tak z miesiąc temu wozili się tam i z powrotem czarną E60 po Wale Miedzeszyńskim ....... a to na pewno nie Kraków
Kraków atrakcji i zalet ma wiele ...... ale największą jest to ...... że nie jest Warszawą |
|
|
|
 |
gryz3k
Kombatant
Twój sprzęt: Ape 50
Nazwa załogi: gryz3k
Pomógł: 7 razy Dołączył: 06 Wrz 2010 Piwa: 564/303 Skąd: Warszawa Miedzeszyn
|
Wysłany: 2023-03-05, 00:15
|
|
|
joko napisał/a: | gryz3k napisał/a: |
Słyszałem, że w Krakowie nie ma dresiarzy. |
Nie ma.
To w Polsce jest generalnie gatunek wymierający . Ostatni jakich widziałem tak z miesiąc temu wozili się tam i z powrotem czarną E60 po Wale Miedzeszyńskim ....... a to na pewno nie Kraków
Kraków atrakcji i zalet ma wiele ...... ale największą jest to ...... że nie jest Warszawą |
Na Wale Miedzeszyńskim takie BMW to norma. To trasa do Otwocka a Powiat otwocki ma największą ilość BMW na tysiąc mieszkańców w Polsce.
Komplet. Taka ocena z twoich ust to komplement. Strasznie byłbym zaniepokojony jakbyś mnie pochwalił. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|