|
|
Moja opinia |
Autor |
Wiadomość |
joko
Kombatant

Twój sprzęt: N & B Ismove i Mobilvetta ZEH4
Pomógł: 12 razy Dołączył: 17 Cze 2013 Piwa: 500/29 Skąd: Małopolska
|
Wysłany: 2023-04-24, 22:28
|
|
|
ZEUS napisał/a: | może zatem znieść konieczność akceptacji takich postów? dotyczy to również innych które nie zaakceptowane wiszą na forum przez długi czas ☹️ (np. posty ostrzegające przed zakupem bo niby kto i na jakiej podstawie ma to weryfikować/akceptować) |
Bo to miała być z założenia pewnie weryfikacja i akceptacja nowo zakładanych kont , aby zabezpieczyć forumowiczów przez osobnikami "no name" ....... ale coś sie komuś pogrzybkoliło |
|
|
|
 |
joko
Kombatant

Twój sprzęt: N & B Ismove i Mobilvetta ZEH4
Pomógł: 12 razy Dołączył: 17 Cze 2013 Piwa: 500/29 Skąd: Małopolska
|
Wysłany: 2023-04-24, 22:32
|
|
|
janusz napisał/a: | Ludzie wszyscy, wyluzujcie tam jest tylko link do Facebooka. |
Janusz, podeście do tematu normalnie jak u włoskiej policji .... "Monitoring, jaki monitoring ? ..Ludzie wszyscy wyluzujcie tam są tylko nagrania z kamer .." |
|
|
|
 |
zbyszekwoj
Kombatant

Twój sprzęt: Rapido 707F
Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Kwi 2013 Piwa: 330/226 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2023-04-27, 13:25
|
|
|
Zaraz po publikacji na fb obudziłem się na kamperparku w Katalonii i patrzę ,że stoi taki Sprinter na polskich numerach . Wylazłem z gasrurką ale inna rej. była. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|