Klub miłośników turystyki kamperowej - CamperTeam
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
wybór przetwornicy
Autor Wiadomość
rjas 
stary wyga

Twój sprzęt: Chausson 720 Titanium
Piwa: 23/13
Wysłany: 2025-03-10, 23:21   

ZEUS napisał/a:
rjas napisał/a:
Ja mam EDECOA 2500/5000 od 6-u lat, pełen sinus. Największe obciążenie to na teraz ekspres do kawy 1400W. Jak na razie bezboleśnie. Kumpel też ma taką podobny czas i też bezboleśnie. Te kilka lat temu zapłaciłem za nią jakieś 300USD z małym hakiem :)

Jakiś czas wstecz Bronek (pewnie nie wszyscy na CT Go pamiętają) bardzo pozytywnie wyrażał się o tej przetwornicy i zachęcony również ją kupiłem, zero problemów, z "poważniejszych urządzeń" obsługuje ekspres 1500 W i czajnik podobnej mocy i wentylator nigdy się nie włączył a w czasie "czuwania" prądu praktycznie nie pobiera🤗 uważam zakup za trafiony i godny polecenia😜

Mam dokładnie tą którą opisywał Bronek

Jarek - to jest tak jak z innym rzeczami, u jednych będą pracować latami, a innym padnie po krótkim czasie. Nie ma reguły niestety. Pamiętam jak ze znajomymi kupiliśmy w tym samym czasie 3 takie same plazmy. Im padły zaraz po gwarancji, a moja hula do dzisiaj (już chyba 15 lat)

Odpowiedz do tematu