Przesunięty przez: Tadeusz 2010-04-20, 17:33 |
NOC W MUZEUM KARAWANINGU WARKA |
| Autor |
Wiadomość |
janusz
Kombatant Szeryf

Twój sprzęt: Motochata Rimor
Nazwa załogi: TiTi
Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 420/147 Skąd: Pajęczno, łódzkie
|
Wysłany: 2009-05-12, 12:17
|
|
|
| martes napisał/a: | | Zaproszenie na" NOC W MUZEUM " dnia 16 .05 .2009 od godziny 21.00 |
| sasquatch napisał/a: | | a Wy po co jedziecie do Pajęczna? Zobaczyć Pajęczno? Czy spotkać się z ludźmi? Przecież spotkać można się wszędzie... |
|
_________________ Nie dyskutuj z głupcem – ludzie mogą nie zauważyć różnicy! |
|
|
|
 |
martes
weteran "Miła Karawana"
Twój sprzęt: baz campera
|
Wysłany: 2009-05-12, 13:25
|
|
|
Abyśmy się dobrze zrozumieli nie mam intencji odciągania nikogo od zlotu w Pajęcznie . Sam był bym pierwszym zlotowiczem gdyby nie praca i komunia chrzśniaczki, ale nie wszyscy lubią zloty niektórym jest może podrodze przez Warkę i do takich ekip skierowana jest moja propozycja
Januszu nie odbieraj tego w ten sposób ja nadal jestem Camperteamowiczem , posiadam campera i nie zmieniłem się ani trochę !!! |
_________________ MARTESIK...
 |
|
|
|
 |
janusz
Kombatant Szeryf

|
Wysłany: 2009-05-12, 13:34
|
|
|
| martes napisał/a: | | Januszu nie odbieraj tego w ten sposób ja nadal jestem Camperteamowiczem , posiadam campera i nie zmieniłem się ani trochę |
Marcinku, bardzo się cieszę.
Tylko popatrz mój poprzedni post.
Przecież 16-sty to akurat sobota, sobota na zlocie w Pajęcznie. Namawianie na omijanie Pajęczna szerokim łukiem jest przynajmniej niestosowne. |
|
|
|
 |
martes
weteran "Miła Karawana"
|
Wysłany: 2009-05-12, 13:48
|
|
|
Januszku ja na pierwszym moim zlocie byłem jedną noc, nie dlatego że był zły ale taki mieliśmy plan w kilka załóg Jawa ,Eler, Sas..., Paweł P poprostu pojechaliśmy dalej , czy coś w tym było złego ? Jesteśmy kamperowcami , wolnymi ludźmi ,niech każdy robi co chce i jedzie gdzie chce ...
Nie było moim celem wbicie kija w mrowisko, jeśli tak ktoś to odebrał ,to jest w błędzie
Pozdrawiam |
 |
|
|
|
 |
janusz
Kombatant Szeryf

|
Wysłany: 2009-05-12, 13:59
|
|
|
| martes napisał/a: | | Jesteśmy kamperowcami , wolnymi ludźmi ,niech każdy robi co chce i jedzie gdzie chce | i tu jeszcze raz zacytuję.
| sasquatch napisał/a: |
a Wy po co jedziecie do Pajęczna? Zobaczyć Pajęczno? Czy spotkać się z ludźmi? Przecież spotkać można się wszędzie... |
Nikt nikomu nie zabrania jechać do muzeum. Wy też nie zabraniajcie nikomu jechać do Pajęczna. |
|
|
|
 |
martes
weteran "Miła Karawana"
|
Wysłany: 2009-05-12, 14:09
|
|
|
| Rafał jest takim samym forumowiczem jak ja i inni ,ma prawo do swojego zdania czy się to nam podoba czy nie . |
 |
|
|
|
 |
Rockers
Kombatant

Twój sprzęt: VW LT 28
Nazwa załogi: Rockersiki
Pomógł: 2 razy Dołączył: 04 Sie 2008 Piwa: 23/14 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2009-05-12, 14:22
|
|
|
Myślę że to forum ma nam pomagać informować o ciekawych zdarzeniach, imprezach abyśmy mogli miło spędzić nasz czas, dlatego zaproszenie Martesika myslę że jest całkiem ok, natomiast inni nie powinni krytykować jednych imprez zachęcając innych na inne imprezki, to powinien być całkowicie wolny wybór i każdy niech jedzie tam gdzie chce lub gdzie warunki mu pozwalają, ja np nie byłem na zlocie w Warce gdyż był to dla mnie zły czas (brak możliwości urwania się) i jest to jan na obecną chwile dla mnie za daleko, natomiast Pajęczno jest znacznie bliżej więc póki nie zrobie generalnego przeglądu silnika a niestety narazie nie widze możliwości chcę jeździć na zloty i wybieram te bliższe bo dla mnie bezpieczniej, każdy niech jedzie tam gdzie może, gdzie uważa że mu bardziej odpowiada, no trudno czasem trafiają się sytuacje że trzeba wybierać a napewno będzie jeszcze nie jeden zlot na którym spotkają się Ci którzy obecnie się nie spotkają, wypijemy wtedy po pifku i poopowidmy sobie jak było, już wcześniej może poooglądamy zdjęcia i będziemy bogatsi we wspomnienia i przygody więc życzę wszystkim udanej zabawy gdzie kolwiek pojedzie i do zobaczenia na przyszłych zlotach |
|
 |
sasquatch
weteran CamperPark.pl

Twój sprzęt: Riva Mobil City540 Ducato 1,9td
Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Lut 2007 Piwa: 5/1 Skąd: Przedzeń
|
Wysłany: 2009-05-12, 15:51
|
|
|
| Rockers napisał/a: | | natomiast inni nie powinni krytykować jednych imprez zachęcając innych na inne imprezki, |
Czy ja co takiego zrobiłem? W którym miejscu skrytykowałem imprezę w Pajęcznie?
Propozycja moja jest jak każda inna. Martes ma rację - ze Zdworza też się urwalismy po jednym dniu. I pojechali Ci co chcieli. Jak można kogoś zmusić - nie rozumiem tego.
Propozycja nadal aktualna. Jesli nie będzie chętnych to OK. W czym problem? A jesli będą chętni to nadal OK w czym problem? |
_________________ "Jeśli chcesz - szukasz sposobów. Jeśli nie chcesz - szukasz powodów"
www.CamperPark.pl
 |
|
|
|
 |
Rockers
Kombatant

Twój sprzęt: VW LT 28
Nazwa załogi: Rockersiki
Pomógł: 2 razy Dołączył: 04 Sie 2008 Piwa: 23/14 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2009-05-12, 16:27
|
|
|
TAK jak napisałem wyżej nie widzę problemu jesli ktoś nie zamierza bawić się z nami przez cały zlot niech pędzi gdzie mu lepiej, każdy ma swoje spojrzenie na świat więc myślę czas na danie sobie po "pysku" a potem pójdźmy na i posprawie, są tematy które nie należy ciągnąć bo czasem mimo najszczerszych chęci, zamiast lepiej jest coraz gorzej wiec tak jak wyżej > życze wszystkim udanego weekendu gdziekolwiek będą, mam nadzieję że ludziska będą się bawić superowo zarówno w Pajęcznie jak i w Warce, i nie zapominajmy pomachac tym co nie przybędą na żaden zlot a spotkamy ich na trasie no w końcu sa z nas miłe zakręcone ludziska - czy nie |
|
 |
paf
Administrator
Twój sprzęt: Rimor Katamarano 8 czasami :)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 37/20 Skąd: Pajęczno
|
Wysłany: 2009-05-12, 16:50
|
|
|
| sasquatch napisał/a: | | To tylko i wyłącznie Twoja ocena. Inni mają prawo mieć inne zdanie. Nie stwierdzaj jakie miałem intencje. bo tylko ja je znam. Nie interpretuj. Czytaj. Wtedy może będziesz miał trafniejsze oceny. |
ty natomiast szanuj panujące na tym forum zasady i nie rzucaj się bez potrzeby
martes Tobie raczej nikt nic nie zarzuca, próby składania wizji że zbieg terminów Pajęczna i międzynarodowej nocy muzeum są czyimś sprytnym zabiegiem chyba od razu możemy wyrzuć do kosza
co do namawiania kogokolwiek na cokolwiek to przecież wolny kraj natomiast istotną sprawę jest w jaki sposób i gdzie się do tego namawia
zwróć uwagę że słowa Rafała brzmiałyby diametralnie inaczej na forum camperpaku czy kempingu w Warce a inaczej na forum camperteam, czy trzeba tłumaczyć że o to chodzi?
a swoją drogą właśnie robimy wam darmową reklamę przez hot-wątek - zatem czy nie jest to samo w sobie potwierdzeniem wolności słowa? wątek ten od pewnego momentu kwalifikuje się do spadowiska, zamknięcia a pozostawienia formy informacyjne a tu ciągle na topie |
|
|
|
 |
eler1
Kombatant

Twój sprzęt: kamper
Nazwa załogi: elerki
Pomógł: 12 razy Dołączył: 15 Sty 2007 Piwa: 52/129 Skąd: mazowieckie
|
Wysłany: 2009-05-12, 18:00
|
|
|
| paf napisał/a: | ty natomiast szanuj panujące na tym forum zasady i nie rzucaj się bez potrzeby
| przecież to wolne forum można wyrażać swoje opinie, a że są niewygodne dla administracji forum to jej problem moralny więc paf=janusz czy janusz=paf trochę luzu nie wszystko się kręci pod wasze dyktando
| paf napisał/a: | | a swoją drogą właśnie robimy wam darmową reklamę przez hot-wątek - zatem czy nie jest to samo w sobie potwierdzeniem wolności słowa? | z tą reklamą to nie przesadzajcie wielkoduszni sponsorzy
| paf napisał/a: | wątek ten od pewnego momentu kwalifikuje się do spadowiska, zamknięcia a pozostawienia formy informacyjne a tu ciągle na topie | sami ten wątek ciągniecie więc nie ma co straszyć zamykaniem |
_________________ Pierwsza MAŁA KARAWANA na CT
Życie jest jak pudełko czekoladek nigdy nie wiadomo na co się trafi.
 |
|
|
|
 |
eeik
Kombatant "Mała Karawana"

Twój sprzęt: Dethleffs
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 22 Lut 2007 Piwa: 13/7 Skąd: Śląsk-Wodzisław Śl.
|
Wysłany: 2009-05-12, 18:04
|
|
|
Sierść mi się zjeżyła
Co się dzieje????????? |
_________________ Ewa
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. |
|
|
|
 |
louis_cypher
stary wyga

Twój sprzęt: a co dadzą
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Mar 2007 Otrzymał 10 piw(a) Skąd: skąd chce
|
Wysłany: 2009-05-12, 18:26
|
|
|
Moim skromnym zdaniem to będzie o czym rozmawiać w Pajęcznie, bo coś w dziwnym kierunku niektórzy zmierzają, dlaczego i co jest powodem na pewno dowiemy się wkrótce |
_________________ Siema , Heyka , Narka , ITD ITP |
|
|
|
 |
paf
Administrator
Twój sprzęt: Rimor Katamarano 8 czasami :)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Sty 2007 Piwa: 37/20 Skąd: Pajęczno
|
Wysłany: 2009-05-12, 18:28
|
|
|
| eler1 napisał/a: | przecież to wolne forum można wyrażać swoje opinie, a że są niewygodne dla administracji forum to jej problem moralny więc paf=janusz czy janusz=paf trochę luzu nie wszystko się kręci pod wasze dyktando |
no też są wyrażane te opinie czyż nie?
gdzie ktoś coś pisze o dyktandzie?
| eler1 napisał/a: | z tą reklamą to nie przesadzajcie wielkoduszni sponsorzy |
przesadzajmy nie przesadzajmy no ale jest niezła
| eler1 napisał/a: | sami ten wątek ciągniecie więc nie ma co straszyć zamykaniem |
no ciągniemy - wspólnie
ktoś gdzieś straszy?
straszy nie straszy - po prostu fora są różne - u nas jest miło i można wiele |
|
|
|
 |
Skorpion
Kombatant Normalny inaczej wariatek stary wyga

Twój sprzęt: Starocie urzadzenie kampero-podobne
Nazwa załogi: Skorpion
Pomógł: 24 razy Dołączył: 17 Lip 2008 Piwa: 280/1357 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2009-05-12, 18:31
|
|
|
| Dolaczajac do tego forum myslalem ze to jest Wspaniala Rodzinka ludzi pozytywnie zakreconych bez zadnych niesnak i kłótni zgryzliwosci |
|
|
|
 |
|
|