Twój sprzęt: HYMER Exis-i 562 Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Sie 2008 Piwa: 215/47 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-05-24, 11:05
Pawcio napisał/a:
Co kolega nam piłuje
zaraz tu dostanie dwóje
W długi week to pirat toczy
swoje laczki ku Roztoczy
Tam mu boboś przygotuje
wiatr i pirat poserfuje!
Niech kolega Pawcio tu nie miesza. Kolega Pirat już raz jak to określił nasz Kacperek "wysłał nas nad jezioro, a sam nie przyjechał" Czego oczywiście nie żałujemy - tego że nas wysłał bo że nie przyjechał to żałujemy bardzo
Twój sprzęt: CARTHAGO C-LINE 4.8 I Pomógł: 9 razy Dołączył: 19 Sty 2007 Piwa: 70/31 Skąd: Radom
Wysłany: 2010-05-24, 19:00
Stanek jeżeli jesteś początkujący to dla takich jak TY jest doskonały zbiornik k. Radomia
(DOMANIÓW) trzeba dojechać do wsi Kaleń od strony 12tki w miejscowości Mniszek
są tam przewidywalne wiatry i płytka woda
_________________ KoKo
Piszę tylko merytorycznie.
Mądrzy ludzie wiedzą przed a nie po
Twój sprzęt: HYMER Exis-i 562 Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Sie 2008 Piwa: 215/47 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-05-24, 19:12
koko napisał/a:
Stanek jeżeli jesteś początkujący
Tak jestem początkujący od co najmniej 15 lat Jak się pływa 2-3 razy w roku to wciąż się jest początkującym. Może w tym roku uda się trochę więcej popływać. O tym zbiorniku już słyszałem, ale jescze nie byłem. Dzięki z info.
Wysłany: 2010-05-25, 13:08
pirat666 napisał/a:
Możesz Stanek zmienić temat i dodać że jeszcze się wybieramy na sulejowskie 2-6 czerwca
To chyba czyściej byłoby założyć nowy temat, żeby nie mieszać ludziom w głowach. My się wybieramy na 100%. Może nas powstrzymać jedynie choroba Kacpra bo od wczoraj wrócił do przedszkola więc możliwe, że zaraz coś znowu przyniesie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum