|
|
|
Co polecacie w Polsce północno zachodniej i tuż obok? |
| Autor |
Wiadomość |
Romek
zaawansowany

Twój sprzęt: Mc Louis SEA Joint E33
Pomógł: 1 raz Dołączył: 09 Lis 2007 Piwa: 2/2 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2010-07-28, 07:42
|
|
|
| terenowiec napisał/a: | Kurcze Chłopaki piękne pojezierze. Tylko czy po jeziorach wokół Waren (Müritz) można pływać sprzętem z silnikami? Czy nie są to wody zarezerwowane tylko dla żagli i wioseł? I czy nie obowiązują tam jakieś specjalne opłaty czy winiety po 500000 Euro za dzień pływania . Czy coś wiecie na ten temat?
Powiem szczerze, że mój ponton, choć nowy, duży i ładny i do tego z nowym silnikiem, przy tym co tam jest pocumowane to wygląda jak tratwa rozbitka . Jeszcze nas tam policja wodna zwinie za włóczęgostwo |
90% sprzętu to z silnikami , duże i mniejsze jachty motorowe , kajaki i pontony .
Mało jachtów żaglowych .
Co do kosztów to niewiele mogę pomóc . Trzeba poszukac w necie informacji albo pojechac i się przekonac .
Wiem że są specjalne przygotowane na jeziorach miejsca postojowe z pomostami .Wszystkie jeziora są połączone kanałami i śluzami . |
_________________ Romek |
|
|
|
 |
Cyryl
Kombatant

Twój sprzęt: Fiat Ducato Rimor
Pomógł: 6 razy Dołączył: 03 Paź 2009 Piwa: 361/24 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2010-07-28, 13:46
|
|
|
| gino napisał/a: |
wyglada zachecajaco...
powiedz mi tylko..czy faktycznie licza za rozlozenie MARKIZY 6pln??bo...w cenniku jest taka oplata.... |
faktycznie to nie wiem, bo przyjechałem w piątek, pani podłączyła nas do prądu, zapłaciłem jakieś trzydzieści parę złotych i już nikt więcej na nas nie zwracał uwagi.
płaci się dodatkowe pięniądze za prysznic i kibelek (są eleganckie), ale ja byłem na jedną noc nie płaciłem, a przez pomyłkę skorzystałem. |
|
|
|
 |
tolo61
Kombatant DUDI

Twój sprzęt: Blaszak Ducato Jeszcze blaszak...kiedy???
Nazwa załogi: DUDI
Pomógł: 7 razy Dołączył: 01 Maj 2009 Piwa: 101/26 Skąd: Poznan
|
Wysłany: 2010-07-29, 23:56
|
|
|
Plumkacz...
Doigrasz się, jak Ci parę załóg na łeb się zjedzie...oj doigrasz się...i psy nie pomogą
zobaczą tyle narodu to ogony pod siebie i.......
W Bornym Sulinowie byłem nie raz ale dawno temu...zaraz jak przyjaciele odeszli to zacząłem jezdzić ...nad j.Pile działkę miałem...
Faktycznie jest tam fajuśko....
Podobno dużo rzeczy fajnych jest też pod wodą...
Tak że ja się piszę na taki wyjazd.....jak jeszcze będzie połączony z wędkowaniem to....
JESTEM ZA....kto jeszcze????
Niech się Plumkacz już boi.....
POZDRAWIAM
|
_________________ Przed nim było parę ale ten ..Był zaje...
https://www.camperteam.pl...pic.php?t=20376
Teraz próbuję
https://www.camperteam.pl...pic.php?t=31540
 |
|
|
|
 |
bbart
zaawansowany
Twój sprzęt: aurora
|
Wysłany: 2010-07-30, 00:15
|
|
|
| Polecam El Dorado w Templinie- ok.80km od przejścia Krajnik/Schwedt. Frajda dla dzieci i dorosłych, obok baseny termalne. Wrzuć hasło do googla, nie pamiętam dokładnie adresu strony www. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|