|
|
|
Podziurawiony przewod od nagrzewania w garazu/bagazniku. |
| Autor |
Wiadomość |
piobar
trochę już popisał
Twój sprzęt: Był ADRIA CORAL 630 .. teraz szukam nowego.
|
Wysłany: 2010-09-06, 13:45
|
|
|
Dziekuje bardzo za porady. Zostawie teraz jak jest, nie przeszkadza mi klejona, ale dokupie ta tasme do kominkow i wrzuce do bagaznika na wszelki wypadek. Na wyjezdzie najwyzej bede kombinowal jak sie rozleci. Fakt oslony tej rury tez uwazam za jak najbardziej wskazany, moze nawet przejade sie z tym do ARCADARKA zeby mi to zrobil jezeli reflektuje bo ze mnie kiepski Slodowy |
|
|
|
 |
papamila
Kombatant

Twój sprzęt: ROLLER TEAM
Nazwa załogi: papamila
Pomógł: 27 razy Dołączył: 16 Cze 2007 Piwa: 121/5 Skąd: Trójmiasto i okolica
|
Wysłany: 2010-09-06, 19:11
|
|
|
| piobar napisał/a: | | Fakt oslony tej rury tez uwazam za jak najbardziej wskazany, |
| piobar napisał/a: | | bo ze mnie kiepski Slodowy |
nie żebym Dareckiemu chleb odbierał
ale może kupisz sobie w hurtowni elektrycznej
taką, pokazniejszych rozmiarów prostokatną badz kwadratową listwę na kable elektryczne
( przekrój dopasuj z zapasem do średnicy rury od ogrzewania )
dotnij, zamontuj w nieoslonietych miejscach i gotowe
|
|
|
|
 |
ARCADARKA
Kombatant
Twój sprzęt: Pojazd specjalny
Pomógł: 7 razy Dołączył: 06 Sty 2008 Piwa: 85/99 Skąd: STOLYCA
|
Wysłany: 2010-09-06, 20:53
|
|
|
| papamila napisał/a: | | piobar napisał/a: | | Fakt oslony tej rury tez uwazam za jak najbardziej wskazany, |
| piobar napisał/a: | | bo ze mnie kiepski Slodowy |
nie żebym Dareckiemu chleb odbierał
ale może kupisz sobie w hurtowni elektrycznej
taką, pokazniejszych rozmiarów prostokatną badz kwadratową listwę na kable elektryczne
( przekrój dopasuj z zapasem do średnicy rury od ogrzewania )
dotnij, zamontuj w nieoslonietych miejscach i gotowe
|
z tym pieczywem to dowaliłeś ,czy uważasz ,że pisząc tutaj ,poszukuje potencjalnych klientów ,oj Jarku ,Jarku |
_________________ Darek |
|
|
|
 |
krynia i stan
weteran

Twój sprzęt: w budowie
Nazwa załogi: G-Team
|
Wysłany: 2010-09-06, 21:57
|
|
|
| piobar napisał/a: | | Zostawie teraz jak jest, nie przeszkadza mi klejona, ale dokupie ta tasme do kominkow i wrzuce do bagaznika na wszelki wypadek. Na wyjezdzie najwyzej bede kombinowal jak sie rozleci. |
I bardzo dobrze, rozsadek prze de wszystkim . |
_________________ jak coś wymyślę to tu napiszę ..... |
|
|
|
 |
Andrzej_M
trochę już popisał

Twój sprzęt: Roller Team, Transit
Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Paź 2009 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2010-09-06, 22:45
|
|
|
suplement do Papamila: "dotnij, zamontuj w nieosłoniętych miejscach i gotowe "
jeżeli zasłoni się całą rurę w bagażniku, to prawdopodobnie trzeba jeszcze dodać: nawierć otwory, czyli zrób wywiew (patrz ArcaDarka kilka wpisów powyżej)- w oryginale na łącznikach rur papierowych prawdopodobnie są otwory, którymi ciepłe powietrze wylatuje do bagażnika, żeby go ogrzać.
PS. @ ArcaDarka: "czy uważasz ,że pisząc tutaj ,poszukuje potencjalnych klientów".
Potwierdzam ( ), że nie poszukuje. Chciałem sobie taką rurę zabudować. Wszyscy chwalili Darka na forum, to do niego pojechałem. A on powiedział, że stolarz mi to lepiej zrobi .
Za to za darmo podpowiedział, żeby zrobić drugą podłogę w bagażniku powyżej pierwszej (też u stolarza)- powstał schowek na stolik i krzesła. Zrobione, sprawdziło się w użytkowaniu. Pozdrawiam . |
|
|
|
 |
papamila
Kombatant

Twój sprzęt: ROLLER TEAM
Nazwa załogi: papamila
Pomógł: 27 razy Dołączył: 16 Cze 2007 Piwa: 121/5 Skąd: Trójmiasto i okolica
|
Wysłany: 2010-09-07, 05:44
|
|
|
| Andrzej_M napisał/a: | | jeżeli zasłoni się całą rurę w bagażniku, to prawdopodobnie trzeba jeszcze dodać: nawierć otwory, czyli zrób wywiew |
masz słuszną rację, nie napisałem tego wyrażnie ale
miałem na mysli osłony z blachy perforowanej, ażurowej |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|