automapa europy |
Autor |
Wiadomość |
marek s
trochę już popisał
Twój sprzęt: RAPIDO 7086F
|
Wysłany: 2011-05-05, 10:34
|
|
|
w ubiegłym roku byłem w Rumuni i Bułgarii Auto mapa prowadziła bardzo kiepsko brak małych miejscowości i wiele błędów IGO prowadzi o wiele lepiej |
_________________ Mój sprzęt rapido 7086f PEUGEOT 2.2 hdi |
|
|
|
 |
Witold Cherubin
weteran

Twój sprzęt: SEA/ELNAGH - Fiat Ducato 2,3 TD
Nazwa załogi: włóczykije
Pomógł: 7 razy Dołączył: 14 Mar 2007 Piwa: 81/48 Skąd: Warszawa-Międzylesie
|
Wysłany: 2011-05-06, 16:58
|
|
|
A ja korzystam z Tom Toma i nie narzekam, kiedyś w Czechach poprowadził mnie dosłownie polnymi drogami, żeby ominąć objazd i wyprowadził na prostą drogę.Na Węgrzech doprowadził do celu mimo zakłóceń w transmisji danych (chyba ze względu na obiekty produkujące urządzenia dla wojska). Jak do tej pory z Tom Tomem nie miałem problemów z podróżowaniem po Europie z Wyspami Kanaryjskimi włącznie.
Pozdrawiam |
_________________ Witek |
|
|
|
 |
Mutek
zaawansowany

Twój sprzęt: Ducato Riva
Nazwa załogi: Zibi i Dona
Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Sty 2010 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Hrubieszów
|
Wysłany: 2011-05-06, 18:10
|
|
|
Chciałem dodać że od sześciu lat posługuję sie mapami i nawigacją Navigonu i żeby nie
powiedzieć rewelacyjne to powiem bardzo dobre.
Zibi |
_________________ Misiaczek jest jak życie.
 |
|
|
|
 |
wirus102
początkujący forumowicz

Twój sprzęt: Fiat Ducato 1.9 D Hymer 52 89r.
Nazwa załogi: Rodzinka
|
Wysłany: 2011-05-19, 13:49
|
|
|
Witam! U nas nadwigacje MIO C720B działa dobrze z auto mapą o wersje 6.8 (europa) to najnowsza tego roku tak wszystkie aktualnie drogi nowe a tez odwodnice, ronda a nawet najnowsze fotoradary. Tak pokazuje dobrze i dokłanie. w czasie remonty drogi zostaje automatyczne omyja sie na innej drogi (wymaga aktualizacje co miesąc ze strony np POI). Pozdrawiam was!!!:-) |
|
|
|
 |
artanek
weteran

|
Wysłany: 2011-05-19, 14:30
|
|
|
Mutek napisał/a: | Chciałem dodać że od sześciu lat posługuję sie mapami i nawigacją Navigonu i żeby nie
powiedzieć rewelacyjne to powiem bardzo dobre.
Zibi |
Ja również posługuje sie Navigonem i jestem zadowolony .Mam wersje 40 premium .Własnie wczoraj pobierałem aktualizacje |
|
 |
wirus102
początkujący forumowicz

|
Wysłany: 2011-05-27, 22:16
|
|
|
Witam was! nie dawno zaistalowalem automapę o wersję 6.8.1 to najnowsza tego roku ze juz dostepny do sciagania z neta i istalowac do nadwigacji.I działa dobrze w porównaniu poprzedniej wersji. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Tadeusz
Administrator CamperPapa

Twój sprzęt: Fiat Talento Hymercamp
Nazwa załogi: Kucyki
Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Piwa: 1595/2326 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 2011-05-27, 23:17
|
|
|
wirus102 napisał/a: | nie dawno zaistalowalem automapę o wersję 6.8.1 to najnowsza tego roku |
Właśnie ją wypróbowałem. Owszem, jest to wersja mocno poprawiona. |
_________________ W życiu najlepiej jest, gdy jest nam dobrze i źle. Kiedy jest tylko dobrze - to niedobrze.
Ks. Jan Twardowski.
 |
|
|
|
 |
wirus102
początkujący forumowicz

|
Wysłany: 2011-05-28, 21:35
|
|
|
Witaj! U mnie sprawdziłem jak idzie nowym programem automapa nowej wersji.Jechałem do Katowic w dowolnej ulicy ze dobrze pokazuje a nawet 3D wyswietla budynki (tak jak było poprzedniej starszej wersji) tak pokazuje dokładnie i jeszcze lepsza. A nawet szybkiego ruchu za granicy (działa automapa europa) w polsce tez. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
janusz1943
trochę już popisał

Twój sprzęt: Fiat Dukato2.5D Riviera
|
Wysłany: 2011-07-15, 12:21 AutoMapa
|
|
|
Proszę o pomoc.
W poprzedniej wersji wersji Auto Mapy 5,5 była możliwość wprowadzenia wyszukiwania
pozycji według GPS. taka była ścieżka Prowadz do/szukaj Punkt GPS W obecnej wersji
6.8 takiego wyszukiwania nie mogę znależ. Proszę o pomoc Dziękuję |
|
|
|
 |
roger
Kombatant

Twój sprzęt: TABBERT FFB Classic 570
Nazwa załogi: ROGER-y
Pomógł: 8 razy Dołączył: 19 Sty 2009 Piwa: 42/38 Skąd: W-wa & Lubuskie
|
Wysłany: 2011-07-15, 12:34
|
|
|
Po pierwsze po instalacji masz domylnie "menu proste" wyłącz tą opcję ..... potem menu-prowadź do - i na drugiej stronie jest "punkt GPS" |
_________________ rkw1968@tlen.pl
ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ˙˙˙ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ
 |
|
|
|
 |
janusz1943
trochę już popisał

Twój sprzęt: Fiat Dukato2.5D Riviera
|
Wysłany: 2011-07-15, 13:36
|
|
|
Serdeczne dzięki za cenną dla mnie informacje, znajduję punkty GPS jeszcze raz dziękuje |
|
|
|
 |
wirus102
początkujący forumowicz

|
Wysłany: 2011-07-15, 21:34
|
|
|
Witaj! Tak się ustawia punkt GPS w auto mapie nowej wersji w menu prostej. Dokładnie opisał z góry "roger" do "janusz1943". Nadeszła nowa wersja od połowa czerwca tego roku poprawkę wydane to Auto mapa 6.8.1 "d" (europa) ze chodzi o uiczenia opłat autostrady (czyli omija) i itd. Juz jest dostępne do sciagnienia lub aktualizacje z neta. Pozdrawiam wszystkich kamperowiczów.:-) |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|