|
|
|
Nasza podróż do Norwegii- sierpień 2010 |
| Autor |
Wiadomość |
krzysioz
weteran

Twój sprzęt: Zefirek
Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Kwi 2009 Piwa: 78/76 Skąd: Płóczki Dolne
|
Wysłany: 2010-12-12, 11:43
|
|
|
Przepraszam kolana za zasmiecanie watku . Ale moze powiem tak :
Teraz czekam na te norweskie cuda , bo na razie sa tylko niewidy. |
|
|
|
 |
cudaniewidy
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: t5 multivan
Nazwa załogi: trombki
|
Wysłany: 2010-12-12, 13:26
|
|
|
| Adi napisał/a: | | nie można napisać, że Tunel Laerdal jest najdłuższym tunelem świata, bo nim nie jest (jest ponad 2x krótszy od najdłuższego, po co pisać bzdury!!!). Jak chcesz być taki dokładny i skatalogowany to dopisz magiczne słowo drogowy. |
masz racje, co praweda camperstwo jest turystyką drogową, ale moje słowa o najdłuższym tunelu mogły wprowadzić kogoś w bład, przepraszam mój błąd |
|
|
|
 |
cudaniewidy
początkujący forumowicz
Twój sprzęt: t5 multivan
Nazwa załogi: trombki
|
Wysłany: 2010-12-12, 14:25
|
|
|
| krzysioz210 napisał/a: | | Czekamy wiec na cuda - niewidy - skatalogowane i w nienagannym porzadku - jak dotad ani sladu. Poki co bedziemy sie zachwycac chaosem i nieporzadkiem - byle nam sie podobalo. |
przepraszam, ale nie wiem co mam ci odpowiedziec, bo mi sie tez podobało |
|
|
|
 |
krzysioz
weteran

Twój sprzęt: Zefirek
Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Kwi 2009 Piwa: 78/76 Skąd: Płóczki Dolne
|
Wysłany: 2010-12-12, 14:29
|
|
|
| Bardzo mnie cieszy , ze doszlismy w koncu do takich samych wnioskow. A tak przy okazji - znasz moze okolice Tonsberg ? tak sie zlozylo ze musze tam byc w styczniu , wiec chetne siagam po rade - oz tam ciekawego mozna zobaczyc? |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do ulubionych Wersja do druku
|
|